Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 245.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
a i ja cos od siebie dodam Szybki Recykler [SET] vs. Kadet [Pac-Man] - 54.43% Dnia 21-03-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Szybki Recykler [SET] ________________________________________________ Krążownik 333 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Kadet [Pac-Man] ________________________________________________ Duży transporter 645 Sonda szpiegowska 36 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Szybki Recykler [SET] __…
-
Pierwsze gęsi za płoty jak to powiadają. Z obrońca zamieniłem wczoraj pare wiadomości i zapraszał, wiec skorzystałem, wspominał też coś bym pamiętał o stosunku 3:1. Wbrew podejrzeniom nie jest to chyba GSówka Elitków bo obrońca ładnie pogratulował, zapowiedział odbudowe i zabrał się za wiosłowanie PZta, na szczęście dużo nie podebrał bo tylko 170recków, więc na waciki będzie. Pozdrawiam lamusków z SET, którzy nie wierzyli, że będę jeszcze w ST po odpowiedniej stronie, buddy liste, Amstella bo ch…
-
Cytat od Kanademruu: „Czyli rozumiem że obecne top 1 solo się nie liczy i nadal mam realne szanse żeby je pobić w najbliższym czasie? w dechę 8-)” wiesz gdzie jutro rano słać flote jakby co
-
Cytat od Darkstorm^: „Błąd w temacie jest, literki nie ma jednej w tagu sojka agresora. Ale to tak na marginesie. Gratki nie gratki, szo czy nie szo, kogo to obchodzi tak naprawdę w tym starciu. Na uni zaczyna się robić coraz ciekawiej. Szkoda, że nie widziałem tematu przed przeczyszczeniem. Ciekawe, za ile dni zostanie procek pobity?” a to zalezy od tego kiedy nie odbiore FSa, albo Emriel kupi nowe konto
-
tak perfidnego pushu to moje gały jeszcze nie widziały
-
colarz aka qtaz
Postgdybys grał 4fun to bys nie ładował na mine swojego sojusznika czy tam Twoj kolega by tego nie robił, a że cyferki przysłoniły zdrowy rozsądek, a chęć łatwego zysku przewyższyła człowieczeństwo to wyszło tak jak w RW Ciekawi mnie kiedy wystawicie kogoś z NWO i współczuje ludziom z waszego buddy. Powinni odwiedzić ten temat
-
colarz aka qtaz
Postdla zainteresowanych r0qkah.jpg Az zaczne szybciej flote budować pod tego Pana bo mam bliziutko
-
Cytat od corpse: „Szybka odbudowa i pewnie jeszcze szybszy zjazd bedzie poraz kolejny Przetapiaj by ktos mogl wykrecic wiekrzy % na tobie Obroncy Szo :]” tym ktosiem na bank nie bedziesz Ty bony, nie taki łatwy do zrobienia jak ja, więc nie masz sie czego obawiać kotku, tfu, znaczy farmo. Gratuluje sojuszniku, zysk przedni, miłego przetopu i wysokich lotów
-
sezon na przenoszenie planet przez Elite uważam za otwarty
-
Cytat od gramnakomorce: „Po co te teksty Konto Zerowego zostało zrobione za grubą kasę (anty) i za grubą kasę sprzedał a czas zmarnował. Ta gra już dawno straciła swoje priorytety widać to po zaludnieniu uni każde uni upada po max roku. Niech chłopak się bawi jak ma za co tylko czy taka sama satysfakcja jest z takiego ST z kupionego konta czy samemu zbudować zostawiam mu odpowiedź. Browar skanował i latał po satkach na główną flotę się nie pisał chociaż u mnie. A wiadomo Komórka lubi wypić i flo…
-
dobre jaja Mojego konta nie kupił niestety... Wstalem sobie z budzikiem o 7 elegancko, poczekalem chwile na FSa, poskanowalem okolice i zacząłem szukac recków bo mi brakowało do pewnego Pana, tak szukałem tych recków, że zasnąłem ponownie, co wykorzystał Malpiszon Postawie telepy i znowu będziecie miec po 15 skanów dziennie moi sąsiedzi, więc cieszcie się z chwili ulgi
-
sojusz SET z Libry jest bardzo very dumny, ze ma takich przedstawicieli na innym uni Gratulacje, piękna sojuszowa akcja, miło w niej widziec krecika i Avi AVI SPRZEDAJ MI PALIWO!