Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 245.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Obrońcy pewnie odcięło prąd Inaczej sobie wyobrażałem okrągłe 20ST, miało być znacznie większe, a obrońca też miał być inny, ale może przy 30 sie uda Pozdrawiam sojusz i znajomych. Dnia 06-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 2.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca KlapsaZeHej ________________________________________________ Mały transporter 5 Duż…
-
B1TTOR [RedBaron] & PoProstuEmil [RedBaron] & Poper_Oddam [RedBaron] vs. Kecalkoatl [JUoD] - 3543%
Posto mój moon, taki sławny. Dzieki za pozdro Gratki ładnego ACSa
-
Chyba top5 ACS Obrońca troche podebrał, ale będzie miał sie z czego odbudować. Dzięki Gru za szybką reakcje i pomoc. Pozdrawiam buddy i żółte stwory, Cytat od Gru: „Pozdrawiam Minionki i znajomych ” Dnia 02-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 51.916 Okręt wojenny 3.167 Pancernik 2.588 Krążownik 6.909 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Agresor Gru [M…
-
Nawet z idlera mozna zrobic zadowalający zysk, a że nie mały bunkier przeorany to tymbardziej cieszy. Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 02-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 11.342 Lekki myśliwiec 61.613 Krążownik 7.126 Okręt wojenny 3.199 Pancernik 2.617 _________________________________________ Obrońca Shantirel [TMC] ________________________________________________ Mały…
-
Będę obserwował Powodzonka obu stron, mnie zawsze cieszy rzeź graczy z niższego top, fajnie sie ogląda takie zmagania. Mam tylko nadzieje, ze jakies RW sie pojawią
-
A ja się zastanawiam tylko jak ktoś mógł osiągnąc takie Top floty nie mając podstawowej wiedzy o ogejmie. Jak można mieć flote w top10, przenosić lotki w układ swoim celom, a nie wiedząc, ze zatrzymaj nie robi akty?!
-
o jesu, co ta szprotka odwaliła Gratki imponującego zysku i %. Powalasz na kolana
-
Cytat od B1TTOR: „Zrobil to grubo po fakcie. W momencie wypowiadania wojny, Gru zaakceptował moje warunki. I proszę, nie róbcie już więcej cyrku i po prostu się bawmy. Jest Was więcej, kilku z Was to pro, nauczcie resztę i będzie dobrze - to tylko wojna w grze przeglądarkowej, a my nie mamy ochoty na "rw" na kilku śmieciach - bo takie wojny możecie sobie toczyć z legionem. Szanujmy się. ” spoko, My bedziemy latać też na te "śmieci", które dadza ponad 100% i tez beda wliczone do wojny
-
Na forum może i wroci, ale na grze tak szybko mu bana nie zdejmą huehuehue, co za przekręt xd push? Multi? Czy oba na raz?
-
Siemka po dłuższej przerwie, troche urlopowałem, troche mi sie nie chciało i sporo ataków też nie chciało wejść Tutaj nie obyło sie bez komplikacji, miało być ponad 30kk dofarmu w tym ponad 20 baniek czystego paliwa, ale podczas 2minutowego odstepu miedzy glowna flota, a mtkami, obroncy wróciło 500 DT i dofarm się odbił na remis. Szybkie przeteleportowanie DT i tutaj niestety zabrakło mi 8 minut, wiec obronca wywiosłował prawie całe paliwo, ale zachował sie bardzo ładnie więc nawet mi nie szkoda…
-
Jeden z lepszych transferów Minionków, zaraz po mnie heheh Gratki pięknego zysku i fruń do top10 bo Gru płacze, że samotny
-
Cytat od B1TTOR: „Cytat od Ratownik999: „O i kolejna wojenka Dużo tego na tym uni Życzę powodzenia obu stroną, a głownie Minionkom Co do wypowiadającego to powinien sie zaznajomić z regulaminem bo ten próg jest nie do zaakceptowania 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: a) w przypadku systemu procentowego próg musi być liczbą całkowitą, nie mniejszą niż 1% i nie większą niż 100%. ” Zasady są dla plebsu mój drogi. Rozruszajmy to uni po naszemu bo po odejściu Srajta nie będzie komu ku…
-
No cześć! Trzeba więcej kawy zaparzyć. Powiedzonka wszystkim
-
Jak zrobić maksymalny zysk, przy minimalnych stratach Obrońcy zostawiłem na pocieszenie 11kk mety, ale z tego co widziałem to i tak ktoś to przefarmił, a sam wociu uciekł na urlop dzisiaj z rana. Starcie dedykuje Gru bo jest człowiekiem o bardzo dobrym sercu Pozdrawiam sojusz i znajomych oraz nowego antyfana Przepio Dnia 05-09-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 1.972 Okręt wojenny 40…