Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 61-80 z 245.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Trzeba postawić tez siebie w roli obrońcy, załóżmy ze nie mozemy wejść na konto przez pół dnia, praca czy cos. Zawsze można zrobic niewielki bunkier, który uchroni dzienne wydobycie. Natomiast gdy jest debris z obrony stawianie jej nie ma sensu. Takie uni umiera w miesiac, zostają tylko Ci najsilniejsi, którzy grają ufsem, a Ci poniżej top50 nie maja już czego na takim uni szukać. Dla mnie jako flociarza fajnie się przedstawia dwbris z obrony, ale patrząc przyszłościowo, nie chcąc zmieniać uni p…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od BROWAR: „Zastanawia mnie dlaczego ludzie dają 30% z obrony... przez takie cos uni umrze szybciej niż powstanie ” Chodzi o to by nie bylo przerosnietych bunkrow "nie do przejscia" a wiecej floty latalo na fs. Zabunkrowac sie i utrzymac za bunkrami to zadna sztuka. ” Wlasnie na tym polega ta gra. Nie ma bunkra który jest nie do przejścia
-
A ja zapomniałem dopisać, o dobrej postawie jako obrońca. Także szczere SzO ode mnie i do zobaczenia może w lepszych okolicznosciachh
-
Na obrońce leciałem już wczoraj lecz sie zalogował i napisał, że sie spóźniłem bo flota stala 3h bez opieki. Dzisiaj postanowilem wystartować ponad godzinke wcześniej Pozdrawiam sojusz i Toriego procent z tych fajniejszych więc pozwolę sobie wstawić mały podkładzik youtube.com/watch?v=WIuSyc3rW7Q Dnia 18-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Mały transporter 14.873 Lekki myśliwiec 77.619 Okręt…
-
Modliszka, z wojen na urielu cię wygonili to przynajmniej tutaj posłuch znalazłeś. Co do wojny to myślałem, ze tylko u nas takie jaja się dzieja
-
Aż żałuje, ze musiałem was dopingować z urlopu. Gratki pięknego %, floty rosną w zaskakującym tempie, a szczególnie trampka
-
a taki byłem szczęśliwy, ze mi sie udało telepnąć flote 2sek. przed Twoim wlotem z telefonu... Ahh te BROWARy
-
a chciałem przespać normalnie całą noc Odebrałem sobie to co obrońca podebrał z PZ po ostatnim dzwonie, a nawet z nawiązką Myślał, że jak na noc przeniesie flote z moona na planete to nikt jej nie zobaczy Pozdrawiam sojusz, znajomych i wszystkich tych, którzy chcą być pozdrowieni Dnia 09-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 40.000 Mały transporter 3.000 Okręt wojenny 3.000 Pan…
-
Passa trwa, a wociu drugi raz w moich reckach. Tym razem wrzucił urlop, oby nie wieczny Pozdrawiam sojusz i znajomych youtube.com/watch?v=7YE-HLYGVIQ Dnia 08-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Pancernik 3.000 _________________________________________ Obrońca wociu [S-N] ________________________________________________ Mały transporter 1.393 Duży transporter 2.042 Lekki myśliwiec 2.969 Ciężk…
-
Dzieki tom za pomoc. Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Okręt wojenny 3.000 Pancernik 3.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca pomper [W_S] ________________________________________________ Duży transporter 2.860 Lekki myśliwiec 2.932 Krążownik 181 Okręt wojenny 152 Recykler 426 Niszczyciel 88 Pancernik 428 ____________…
-
a gdybym tylko wszedł w ten układ 2 min. później to by nic nie było, ale 58minutek na jednej z planet przykuło moją uwage zważywszy na późną pore i 6 gale Obrónca zalogował sie dopiero rano i pogratulował, więc niech sobie szybko odbuduje te stracone gąski. Pozdrawiam sojusz i znajomych Ciekawe co jeszcze ta 6gala skrywa Dnia 07-10-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Jestem Nieletnia [Minionki] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 60.000 Okrę…