Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 245.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Witam ponownie, na obrońce już próbowałem latac z 3 razy, ale dopiero dzisiaj się udało odebrać za niego FSa Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 01-10-2019 13:17:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BROWAR [ZLMRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 14.436 Okręt wojenny 442 Pancernik 289 _________________________________________ Obrońca Senator Ceres [FGA] ________________________________________________ Mały transporter 43 Duży transporter 267 Lekki myś…
-
No krowy się spisują jak należy, gratki owocnego dnia i miłego przetopu
-
Jeszcze się łapie w progu to wstawie,Pozdrawiam sojusz i znajomych Dnia 29-09-2019 09:29:53 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BROWAR [ZLMRZ] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 4.000 Krążownik 800 Okręt wojenny 450 Pancernik 225 _________________________________________ Obrońca Ichi [300s] ________________________________________________ Duży transporter 30 Lekki myśliwiec 1.361 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 48 Okręt wojenny 134 Statek kolonizacyjny 1 Re…
-
Obrońca chyba się pokłócił z astrofizyką, albo uczy się grać, więc SZO życze Pozdrawiam sojusz, Adasia oraz WNE Dnia 23-09-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor BROWAR [ZLMRZ] ________________________________________________ Mały transporter 500 Lekki myśliwiec 4.780 Pancernik 131 Krążownik 879 _________________________________________ Obrońca Noob ________________________________________________ Mały transporter 2 Duży transporter 63 Lekki myśliwiec 692 Ciężki myśliwiec …
-
Gratulacje, bo % ładny, a i nauczka na przyszłość, żeby większe ilości recków już dzielić. Co do kontry, to zastanawiam się jak można przestrzelić się o 11s. Tak rzadkie odświeżanie? +
-
Fajnie jest wrócić do tego działu po niemal dwuletniej przerwie od ogeja DZIEŃ DOBRY JANICE! Flota dopiero zaczyna się budować, ale zysk jakiś się udało wykręcić. Pozdrawiam gorąco Adasia oraz Bartka Dnia 18-09-2019 20:33:15 następujące floty spotkały się w walce: Agresor BROWAR ________________________________________________ Lekki myśliwiec 2.997 Krążownik 650 Pancernik 30 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca ThieRRek [HOL] _____________________________________…
-
Miło was widzieć moi starzy przyjaciele Fajnie, że po takim czasie nadal się trzymacie w żółtej ekipie. Może niedługo wróce do ogejma, czas pokaże, a tymczasem pozdrawiam gorąco!
-
Cytat od tomee: „Cytat od abraaa: „Przy poprzednim steku, które wstawił siedze1 Tomee napisał, ze od miesiąca nie grał na koncie. Teraz pisze, że grał. Nie poznasz prawdy zapewne. Wszystkim SzO. ” Nie poznasz bo jej nie chcesz znac. Sprostuje Tobie. Jezeli uwazasz za gre latanie miesiac od fs do fs to uznaj, ze gralem, niech Ci bedzie. ” Ty masz gościu rozdwojenie jaźni? Jesteś na tym uni jak chorągiew, gdzie Ci powieje, do tamtych pójdziesz i będziesz podlizywał się// Neferet "Gdybyś był przy k…
-
Od czego by tu zacząć, chyba od tego, ze to juz mój ostatni temat w tym dziale. Na wstępie chciałem podziękować ekipie złomującej bo mają chłopaki troche zabawy teraz przeze mnie, ale wszystko legalnie Trzeba wiedzieć kiedy zejść ze sceny, u mnie przyczynił sie do tego brak czasu na gre, a stwierdziłem, że wegetacja i gra na ciągłym urlopie nie ma najmniejszego sensu. Dziękuje Minionkom za wspaniałe pół roku, za nieprzespane noce, za wspólne akcje, które czasem wypalały, a jak gru leciał w ACS t…
-
Dzisiaj spełnie Twój koncert życzeń Trampek Gratki pięknego %, fajnego zysku i długo wyczekiwanego top1 solo. NALEŻAŁO CI SIĘ za całokształt Twojej gry na tym uni Śmiało można mówić o tym, że jesteś jednym z najlepszych, a prawdopodobnie najlepszym flociarzem na tym uni