Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 1-19 z 19.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Virus: „Cytat od Memento Mori: „Cytat od Virus: „Gratulacje, odbudowa idzie w bardzo dobrym tempie. Pomyślnych łowów. ” Gościu nie rozumiem Ciebie wcale Odbudowujesz się za anty codziennie dla kogoś innego Nie wiesz co to jest fs zbytnio,ale to i dobrze i takich trzeba ” Czy Ty mnie z kimś przypadkiem nie pomyliłeś? ” Fakt sory, myślałem,że to obrońca pisał
-
Co za lamusy zasrane Za każdym razem będziecie wołać fabiana z WSNR na akcje? Tak sracie w zbroje?
-
oooo Kotek i mordeczka sandaczz pofarmili : D graty mordki,przetopu na latawce
-
graty marys flota potężna Szybkiego przetopu życzę Pozdro
-
Witam! Farmiąc sobie w nocy około 3 w międzyczasie przeskanowałem moony i pl Gravitini'a.Paliwówki na fsach, a główna stoi sobie samopas w 7G Telefon do olszyna,ale to jego znajomy i mówi,że nie poleci - został prentki. prentkiemu wracały fs grubo po 7 więc wątpiłem,że się uda ale zaryzykowaliśmy Weszło soczyście,a obrońca zalogował się 1h po wlocie i pogratulował - SzO dla Ciebie z tego miejsca Z tego miejsca chciałbym pozdrowić cały sojusz N-A,a w szczególności olszyn3k'a za to ,że mnie ściągn…
-
Tak myślałem, że po UF zmasakrujecie floty z elki Kozak flota i kozak % Przetapiaj bo jest co
-
Gratuluję trafienia mnie Wbiłem na konto chwile po wlocie gs na niszcz flota wracała za 36 min więc już było pozamiatane Pozostało mi siedzieć i patrze na tą masakrę Przynajmniej padłem z honorem,a nie to co po niektórzy nie bd już wymieniał z nicka grają ufs Chciałbym przeprosić sojusz F.D. za tego złoma.Co z kontem? - Decyzja była szybka i słuszna moim zdaniem - kasacja Pozdrawiam całe Fornax MementoMori - emeryt
-
Graty ekipie złomującej Pozbyliście się floty która jako jedyna mogła coś namieszać na uni Trochę namieszała z resztą Ale jak to Aslan napisał: Cytat: „Gracz Aslan informuje cię, że: to się jumek nagral , huczne wejscie i huczne wyjscie” Atakierowi Szo?
-
Trochę tych gwiazdek spadło Gratuluję agresorom,a obrońcy chyba powodzenia w rl Pozdrawiam
-
ST nr 75; TOP 3 SOLO; ZbyszekNiszczarka [GotH] vs Merus [ZLY SEN] - 59181,77% + farming + zbiórka;
PostST niczego sobie Trochę dykty poszło pewnie na tego spontana Ale jak widać ze skutkiem. Gratuluję, a obrońcy Szo.