Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-29 z 29.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Trawomir to raczej nie pijany górnik tylko ujarany xD Gratuluje starcia, a obrońcy serwerów pełnych graczy
-
Super opis dobrze się czyta na prawdę. Trochę floty spadło, ale Jest zysk, więc do przodu. Edit: tak zauważyłem, że jak ktoś nie jest z kimś w sojuszu to nie zostawia mu komentarza w st, chyba ze go nie lubi xD to normalne? Mam nadzieje, że komentując, a nie będąc w żadnej z tych grup, nie robie jakiejś gafy:) Pozdrawiam
-
- Cześć Ciągle te same nicki w tych ST, no to tu coś nowego. Ze smaczków to aktywka pojawiła się na matce 20 minut przed dolotem, byliśmy pewni, że obrońca się zalogował. A tu niespodzianka, 5 minut przed wielkim wejściem, minutki Obrońca zalogował jednak kawałek po ataku, naprodukował recków i zajumał 200kk złomu. Niech mu będzie na zdrowie, odbudowę czy co tam planuje, nie wiem bo się nie odezwał. Pozdrawiam sojusz - wreszcie po właściwej stronie w ST po czarnej serii Dzięki Engineer za lot, d…