Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 161-180 z 603.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
NarImmor [LUMP] vs. Qbus [EoA] ~ 311.69% a 3 min póżniej... NarImmor [LUMP] vs. Qbus [EoA] ~ 2514.67% OBRONA
unavit - - Starcia Europa
PostTylko nie mylić że mną to nie ja dalem d.. Hahaha to ten gorszy Nari, beka SzO obu
-
#36 Obrońca kamper nr 1 na uni Przepalone sporo dexu, w końcu siadlo Satysfakcja ogromna, bo zawsze pisał " nie ta liga " Hahahah dobre Złom u niego w większości.. Dnia 11-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Pancernik 17.964 _________________________________________ Obrońca Oddam z flota [OBCY] ________________________________________________ Mały transporter 2.447 Lekki myśliwiec 10.121 Krążownik …
-
unavit aka Narlmmor [ZBOK_MNS] & Adiik [ZBOK_MNS] vs. boox [RMP] ~ 5507.07%
PostDuet marzeń znowu w akcji pozdro dla soja i znajomych, obrońcy SzO, spoko gość Dnia 11-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Pancernik 15.308 _________________________________________ Agresor Adiik [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Pancernik 8.904 _________________________________________ Obrońca boox [RMP] ________________________________________________ Mały transporter 5.…
-
Konduktor Fabiano [WSNR] & WujoO [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] vs. bobirek ~ 18039.45%
PostPrawda prawda Fabian, ale unavit dobra farma, aż urlop zapiął Gruby kąsek padł, uciekacie i już nie dogonimy niestety .. Przetpiac w jonowa lub laserową
-
Unavit aka Narlmmor [ZBOK_MNS] & Adiik [ZBOK_MNS] vs. sjoch [CKM] ~ 3680.84%
PostDla Adika debiut w tym dziale Moje #34 Adik wyklikal pz, za co brawa, padawan sie uczy, ja dla towarzystwa Pozdro dla soja, znajomych i arcziego Dnia 10-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Pancernik 11.932 _________________________________________ Agresor Adiik [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Pancernik 6.457 _________________________________________ Obrońca sjoch [CKM] _…
-
Unavit aka Narlmmor [ZBOK_MNS] vs. Captain Magellan [aCKM] ~ 1477.91%
Post#33 Złapane na fali Pozdro dla Anakinry, sorki Także pozdro dla mojego idola @NarImmor, którego nick przyjąłem w imię szacunku i uwielbienia Dnia 09-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Krążownik 10.000 Okręt wojenny 5.485 _________________________________________ Obrońca Captain Magellan [aCKM] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 10.116 Krążownik 445 Okręt wojenny 926 R…
-
TOP 2 SOLO: Yoshimoto [T R] & YeahBunny [T R] vs. NYGUS [LHiP] ~ 3056.81%
unavit - - Starcia Fenrir
PostDorób recki Lamusie, a najlepiej już TR dawaj Pozdro dla Was
-
Cytat od Memento Mori: „Co za lamusy zasrane Za każdym razem będziecie wołać fabiana z WSNR na akcje? Tak sracie w zbroje? ” Akurat to Fabian zaprosił chłopaków do lotu, zeby wam przyjebać % do wojny W sumie zastanawiam się czemu wsnr wam wojny nie zrobiło jeszcze.. Wy to masówka sie powoli robicie, tyle ludu do bicia hehe
-
#32 bunkierek po somsiedzku SzO i SzP dla mnie, Pozdro dla ZBOK_MNS i znajomych Dnia 31-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Mały transporter 32.430 Lekki myśliwiec 130.097 Krążownik 13.081 Okręt wojenny 5.624 Pancernik 9.866 _________________________________________ Obrońca Archon [W P] ________________________________________________ Mały transporter 8.000 Duży transporter 617 Lekki myśliwiec 400 Ci…