Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 603.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kto się pushnął?
unavit - - DiD Europa
PostJak już jesteśmy w temacie, to coś się stało z byłym lumpem; stfu aka już nie gram Gong z tydzień temu do tej pory nic nie wiadomo.. hmm @NarImmor??
-
Kto się pushnął?
unavit - - DiD Europa
PostCytat od NarImmor: „Kto się pushnął na bbsharku? (1:74). Czyżby znowu wlot głęboko? @bERN, @sandacz123, @Fabiano, @WujO, @unavit ” Detektyw Nari na tropie taśmy masz jakieś? moge tylko powiedzieć ze MNS za tym stoi
-
Konduktor Fabiano [WSNR] & sandacz [WSNR] & GramBezInternetu [WSNR] & reSPECT [WSNR] & WujO [WSNR] vs. Blocek & Msciciel [MNSy] & Wierzba [MNSy] & Adiik [MNSy] ~ 63 387.78%
unavit - - Starcia Europa
PostNiestety to ja zepsułem po całości. Jest mi wstyd i przepraszam chłopaków Biorę się i odbuduje każdego.. Moderator Neferet:Wulgaryzm
-
kubanczyk [T R] vs. Mordimer [BOSS] ~ 4871.17% chyba TOP 1SOLO WARRR !!!
unavit - - Starcia Fenrir
PostGraty Kubuś Kosisz prawie tak dobrze jak na na Europie Oby tak dalej. Czekam na najta w reckach
-
#42 Małe rozwalanko Pozdro dla trupów z soja.. I dla wiernych fanów Dnia 16-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor UnavitOrazZasiadacze [MNSy] ________________________________________________ Mały transporter 20.000 Lekki myśliwiec 220.000 Krążownik 13.000 Okręt wojenny 4.900 _________________________________________ Obrońca Matijo88 ________________________________________________ Mały transporter 55 Duży transporter 5.272 Lekki myśliwiec 78 Ciężki myśliwiec 31 Krążow…
-
Unavit aka Narlmmor [MNSy] vs. Mosfey [ENTER] ~ 3391.74% WYKLIKANY PZ
Post#41 Wyklikany z PZ Pozdro dla soja i znajomych @wierzba37 @mismalinowy wracać Dnia 15-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [MNSy] ________________________________________________ Pancernik 13.000 _________________________________________ Obrońca Mosfey [ENTER] ________________________________________________ Mały transporter 2.534 Duży transporter 2.308 Lekki myśliwiec 5.428 Krążownik 1.481 Okręt wojenny 1.743 Recykler 2.325 Sonda szpiegowska 257 Bombowiec 1…
-
#40 Na Pavulona sie ostro czaiłem, wrócił mu fs, ostro napalony źle telepłem flote.. Na całe szczęscie udało się zmieścić w czasie Pozdro dla MNS i znajomych. Kupiłbym dex Dnia 14-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [MNSy] ________________________________________________ Krążownik 11.395 Okręt wojenny 2.265 Pancernik 23.765 _________________________________________ Obrońca Pavulon ________________________________________________ Duży transporter 2.934 Lekki…
-
#39 W soju zaczęli mówić że dawno bez st, nielot to o bukierek rozpierducha Dnia 13-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [MNSy] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 150.000 Krążownik 10.000 Okręt wojenny 3.000 _________________________________________ Obrońca Tygrysek [FedGal] ________________________________________________ Duży transporter 1.496 Lekki myśliwiec 566 Krążownik 357 Okręt wojenny 332 Recykler …
-
1. Tag i pełna nazwa sojuszu wypowiadającego wojnę i sojuszu, któremu wojna jest wypowiadana: [MNSy] MY NIE SPIMY vs LUMPY MROKU [LUMP] 2. Tagi i pełna nazwa wszystkich sojuszy dołączających się w trakcie trwania wojny wraz z datą i stroną, po której się opowiadają: - 3. Preferowany system liczenia: system procentowy 4. Warunki zakończenia wojny: 1 miesiąc (tj 13.02.2019 - 13.03.2019) 5. Minimalny próg raportów liczących się do wojny: 100% 6. Stosunek do RW z ACS: 100% floty należy do uczestnikó…
-
s3r3k [P12_uS] & Robson [P12_uS] & J-Eazy [P12_uS] vs. Walgamer [Twierdza] & Sroda [Twierdza] & Kanion [Twierdza] & Iks [Twierdza] & DudaKolno [Twierdza] ~ 18316.1%
Post1 akcja i 8 flot w pizdu.. co ja bede złomował?? SzO wszystkim
-
#38 obrońca log 30s po rw a szkoda, bo to dofarm miałbyć daniem glownym.. Pozdro dla soja i znajomych Dnia 12-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Pancernik 6.666 _________________________________________ Obrońca Arczi [CKM] ________________________________________________ Mały transporter 2.759 Duży transporter 6.854 Lekki myśliwiec 324 Ciężki myśliwiec 166 Krążownik 520 Okręt wojenny 115 Statek ko…
-
#37 znowu ja ten nick czyni cuda, haha, chyba zostane przy nim na stałe, serio @NarImmor a Ty sie rozpierdzielasz.. Pozdro dla soja i znajomych Dnia 12-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Narlmmor [ZBOK_MNS] ________________________________________________ Okręt wojenny 5.094 Pancernik 18.485 _________________________________________ Obrońca sowerofdeath [ENTER] ________________________________________________ Mały transporter 49 Duży transporter 3.603 Lekki myśliwi…