Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-140 z 603.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
SprzdaneNaPusz [MNSy] vs. GramBezInternetu [WSNR] & KoniecGry [WSNR] & sandacz [WSNR] & reSPECT [WSNR] & WujO [WSNR] ~ 43087.02%
unavit - - Starcia Europa
Postkonto poszło za 100 PLN To jaki kto miał interes co z nim zrobić mnie nie interesuje. Jednak gra w ogame gdzie GO mają totalnie wyjebane na graczy, skłoniła mnie właśnie do oddania za bezcen. Przez cały czas bana nie dowiedziałem się na podstawie czego stwierdzono że to był pusz... kpina I tyle Gra wymiera nie przez anty ale przez nieudaczników w teamie, ludzie z łapanki i tak się kończy fajna przygoda. Teraz czas na plemiona
-
Z A N Y [SEPY] & detox [aRETRO] & Bagins [PFP] vs. Badi [WSNR] ~ 17277.84%
unavit - - Starcia Europa
Postheuheheheheueu Już wolę siedzieć na banie niż dostać gonga jak lama SzP
-
YeahBunny [T R] & The End Fidel [T R] & Yoshimoto [T R] vs. WieslawZBydgoszczy [SMURFS] ~ 6766.09%
unavit - - Starcia Fenrir
PostJest TR, jest inba znowu że pusz TR = MNS my tylko pusze gramy inaczej nie umiemy Pozdro i SzP
-
Kto się pushnął?
unavit - - DiD Europa
Post4f47f8dc0.png Biedny eleko , taki fajny gracz był
-
Cytat od VixenTheWitch: „Cytat od mismalinowy: „Graty, to zwykle kolejkowanie ow w 1 slocie, widac fabian ma wiecej ogaru od marmolady ” Bede wdzieczna za jakis skrotowy opis albo screeny jak przeprowadzic taka symulacje, w ktorej padly te gsy Atakierowi graty starcia czy to szczescie bledu w grze czy jakas kolejkowosc Obroncy SzO, tym bardziej, ze rezultat dosc niespodziewany ” Wchodzisz w sima, dajesz w pierwszym slocie 5k ow, druga flota atakująca lamki i masz rezultat jak powyzej.
-
Kto się pushnął?
unavit - - DiD Europa
PostCytat od WujO: „Synek przestań mnie oznaczać w tych swoich pożal się boże postach Jak na Wezn grałeś ze mną w soju to mało się ze szczęścia w majty nienafajdałeś i tam też byłeś bardzo przeciętny Rozbijaj się dalej o bunkry albo puszzzzz zdrowo Mam nadzieje ze następnym razem ZATRZYMASZ flotę żeby mogła ona soczyście się rozpłynąć narazie specjalnie eko gram żebyś mógł coś dobudować bo to lichy percent wyjdzie i serioo daruj sobie te oznaczania, chyba ze poprawia Ci to ego, to śmiało ” [ciach] a…
-
Kto się pushnął?
unavit - - DiD Europa
Post@NarImmor naucz chłopaków jak sie puszować Gracz: Kocham Cie, złomuje 3min temu " Oddam z flota " XD, urlopi zdjety 20min wczesniej :D, wczesniej sie podstawaił do typa pode mnie. brawo brawo. Zapraszam na szkolenie
-
Kto się pushnął?
unavit - - DiD Europa
Post@NarImmor wstaw ankiete, kto najszybciej dostanie bana za pusz daj nadwornych puszerów uni. Ja obstawiam siebie albo berna W normalnych warunkach obstawiałbym Ciebie, ale masz wtyke, tj. ZANY
-
Ludzie, mam tu 43 st, zapewne najwięcej na uni. Wszystko czyste, raz jebło więcej niż u innych i Od razu sapy.. Co to tylko wsnr ma licencję na duże zlomy?? Ogarnijcie się. Malina sprzedał konto, ktoś fsa zrypal i tyle. Jakbym chciał się spushowac walnąłbym go w usie gdzie mamy planety... Żenada Reszta nołnejmow szczekajcie sobie dalej, tyle możecie. @Neferet zamknij proszę temat, bo idzie to w złym kierunku
-
Cytat od bERN: „O_O jeszcze takie coś na forum wstawiać xDD edit: na Aqua jak jednego z was zgłosiłem to pięciu na bana poleciało + 2 konta do pushu i kariera na uni się skończyła. Tutaj chyba też trzeba się wami zainteresować ” My nie graliśmy na Aqua Najwyżej jakieś podraniance haha Chcecie się interesować proszę bardzo. Szkoda że jesteście takimi hipokrytami i nie zgłaszaliscie wujka/mike, bo przecież w soju można nie. Czekam na wlot w głęboką przestrzeń, bo tylko tyle potrafisz mistrzu ogame…
-
#43 Wyklikany z PZta Opisze dla ewentualnych podejrzeń. Historia dziwna, konto było jakiś czasu temu u nas w soju, w zasadzie od poczatku uni, grał na nim malinowy. Ostatnie 2 tyg na urlopie, zero kontaktu, konto nawet było idlakiem.. Rano patrze nowy nick, bez urlopu. Udało sie wyskanować flotke i kuupe surki. Podejrzewam ze konto miało iść na czyiś super pusz, ale klops, zrypany fs, fajnie, dolary w błoto, haha Zysk w całości dla chłopaków z MNS, pozdro dla nich Dnia 20-02-2019 --:--:-- nastę…
-
Wstawiam za msciciela bo już afery kto się spushowal Debiut w ST po właściwej stronie Pozdro dla MNS Btw. Lamerska ta flota, gdzie reszta? Dnia 19-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Po bitwie... Agresor Msciciel [MNSy] ________________________________________________ Mały transporter 9.333 ( -27.692 ) Lekki myśliwiec 247 ( -763 ) Okręt wojenny 9.201 ( -799 ) Pancernik 6.595 ( -250 ) _________________________________________ Obrońca bbshark [WETERAN] _______________________…