Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 521-540 z 603.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od Provokator: „Cytat od Klamka Agressiv: „Deuter: -28.404.147 + wydane na lot pewnie kolejne 40KK ;D ” Nie wiem, jakich tam kalkulatorów na wsi używacie, ale ja wydałem 5kk tylko. Jak widzisz, zysk w starciu jest i nikt nie przypisuje sobie przegranego ST do swojego dorobku ” 5kk chyba łącznie gościu wracał tymi gsami 2 dni prawie, więc mieliśmy tyle czasu na organizacje ataku, ze nie trzebabyło lecieć na 100%.. pozdro klamka, nam SzO SzP

• Krzychu psujesz widok samych banksterow w st nie ładnie, a tak serio dawaj do nas Graty SzP

• Cytat od Provokator: „Cytat od unavit: „Ciesze sie tym bardziej, ze pomoglem panu unavitowi poprawic jego PB, ” Byłem ciekawy, w którym miejscu przerobisz moją wypowiedź i nie zawiodłem się. Dzięki raz jeszcze za wspólny lot i nie gadaj mi więcej, że jak się leci ze mną to nigdy nic nie wychodzi ” Dobrze wiesz ze mogło być gorzej. Poza tym to cytat słowo w słowo z priv, więc nie gadaj Cięzko zeby złapane na fali mogło uciec SzP dla nas

• Witam, w końcu doszło do historycznego ACS'a, mojego i provo w zasadzie to drugi, mieliśmy jeden na tarazed, ale to % malutki był. Dla provokatora to debiut na uni Rhea( podobny to zacny górnik, ale specjalizuje się grzebaniem w nosie), dla mnie juz 67 bitwa na miare ST, i chyba 1-wszy ACS, a nie sorry miałem jeden na klamce, chyba nawet top1 nie pamietam Póki co największy przeorany bunkier na uni, na prawde gigant. Zysk nie powala, ale tu chodziło o fun, po to w końcu gramy dla funu. Nawet i …

• witam ten też drugi raz dostaje gonga dzięki mielonka za cynk pozdro dla reszty BANKSTEROW i znajomych Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 170.071 Okręt wojenny 4.282 Krążownik 50.049 _________________________________________ Obrońca avenage [XEN] ________________________________________________ Duży transporter 112 Lekki myśliwiec 18.944 Ciężki myśliwiec 18 Krążownik 202 Okręt…

• Może nie tak super jak moje ale graty dobrze ze obronca zbyt wiele nie zabrał. Graty, do kolejnego

• Witam, torcida drugi raz w reckach, tym razem już z urlopem widze także, powodzenia pozdrowienia dla bandy BANKSTEROW i dla pałki provo, niech mu gul skaczę Dnia 10-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca torcida25 [HUS] ________________________________________________ Mały transporter 2.268 Duży transporter 3.961 Lekki myśliwiec 847 Ciężk…

• Nareszcie coś wpadło lamo, oczywiście że wierzę ktoś musi bo wszyscy tylko jakieś podsmiechujki żeś Ty nielot Przetapiaj w recki pao

• Lubię cycki ST w moim starym dobrym stylu, konkretne rozbijanie się, ale jest st w dodatku uczciwie to graty, SzO

• Ja tam myślę że to konto InnDem ale zapomnieli się nim spushowac za dużo tego mają po prostu Graty przetapiaj we flote wszyscy zlomuja tylko nie provo, przypadek?

• Graty mielonka, też miałem poderwać swoje latajki ale zapomniałem przetapiaj na statki bo mało ich

• [ciach] Cytat od Dziubek: „Cytat od unavit: „Dzięki za pozdrówki Niestety franuś, ale nie lubię jak ktoś oszukuję, a że w waszym sojuszu jest na to przyzwolenie to gratuluję. Zachowanie godne naśladowania. Miłej wysyłki do GO ” Napisał to ktoś kto siedział w MNS Dla obrońcy Szo ” [ciach] Jestem dumny ze byłem w MNS, póki co żaden inny sojusz nie potrafił całej strony na boardzie zapełnić swoimi starciami, to najlepszy sojusz jaki był na tym uni i żaden nie osiągnie takiego poziomu. Franek, co do…

• Witam, debiut w nowych barwach całkiem przyjemny brakowało mi ostatnio paliwka, z tego względu wzmożona obserwacja mojego ulubionego CPN, pojawiły się minutki, skan, lot -- tankowanko pozdro Bankstery, MNS oraz wszyscy znajomi, yo Dnia 07-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 50.000 _________________________________________ Obrońca Wilku ________________________________________________ …

• Dzięki za pozdrówki Niestety franuś, ale nie lubię jak ktoś oszukuję, a że w waszym sojuszu jest na to przyzwolenie to gratuluję. Zachowanie godne naśladowania. Miłej wysyłki do GO

• Nie ładnie tak GO zlomowac Graty SzP

• Jako przywódca MNS składam kapitulacje w tej wojnie. Większość naszych graczy jest na urlopie, ja kończe. Wy jesteście oczusty, pushery na banach. Nie ma to dalszego sensu. Gratuluje wygranej. Pozdrawiam. Prosze o zamknięcie.

• Jako przywódca MNS składam kapitulacje w tej wojnie. Większość naszych graczy jest na urlopie, nie ma to dalszego sensu. Gratuluje wygranej. Pozdrawiam. Prosze o zamknięcie.

• Witam, prawdopodobnie moje ostatnie ST na Rhea, osiągnałem więcej niż zamierzałem, tym bardziej że grałem wyłącznie dniami. Zero anty, tak jak moi poprzednicy-kumple ukati, ziutek, chciałem zajść jak najdalej nie inwestując w gre ani złotówki, p ewnie mógłbym jeszcze więcej zrobić ale nie ma to sensu, straciło to już przyjemność przez te oszustwa innych, to już gorsze od zagrań Sacry, serio. Zacząło się kupowanie kont, złomowanie ich. Jeden z drugim wydaje gruby hajs na relokacje i ma się za bo…

• Pushery w akcji, jakież to piękne. Swoją drogą klamka za ile kupiłeś? SzO SzP

• Cytat od Klamka Agressiv: „Spoko, ja też nie ogarniam dlaczego unero wciąż się nie loguje. Rozumiem, że macie do siebie nr tel i w końcu ktoś do niego zadzwoni? Słabo to wygląda ale nie płaciłem nikomu za to by dał się zezlomować... Co do wisha, nic mi nie wiadomo - jego sprawa... A jak można wyczarować kiedy leci flota z moona na moona? Po aktywkach. Unero kiedy puścił FS, wyszedł z konta. Po klikaniu minutek i czekaniu kiedy ta przeskoczy z sekundy na sekundę można mniej więcej wyczaić kiedy k…