Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 501-520 z 603.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
znów się troche porozbijałem, ale zysk nawet niezły wyszedł pozdro BANKSTERY Dnia 19-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 150.000 Krążownik 50.000 Okręt wojenny 4.000 _________________________________________ Obrońca Shenken [Abordaz] ________________________________________________ Duży transporter 4.000 Lekki myśliwiec 3 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 1 Satelita słoneczny 330 Wyrzut…
-
witam standardowo bunkierek nieco bekowe starcie, podzieliłem flote na pół i 2 fale wleciały, o ile 1wsza fajna, o tyle w drugiej coś poszło nie do końca po mojej myśli pozdro dla moich fanów Dnia 19-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Mały transporter 5.000 Lekki myśliwiec 90.000 Krążownik 25.000 Okręt wojenny 2.000 _________________________________________ Obrońca lampart [LOLo] ___________________…
-
#46 Klamka Agressiv [InnDem] vs Niegrzeczne Avocado [BANKSTER] 1145,03% Wojna
unavit - - Starcia Rhea
PostW sumie dałem minusa, ale niech będzie plus niestety brak fs'a który jest podstwą, trzeba korcić. Szkoda ze padło na sojusznika, ale cóż.. graty
-
Matteo [BANKSTER] & mismalinowy [BANKSTER] & Dildo Vagins [BANKSTER] vs. DjMoherek [DIS] ~8988% Powrót z PZ
unavit - - Starcia Rhea
PostZgadza się, piękna akcja. Zysk jak na 3 też niczego sobie. Szkoda ze nie wzieliście provo ze sobą tuż pod jego nosem ale może lepiej, jeszcze by wam nie weszlo. Szybkiego przetopu i lecimy dalej
-
witam kolejny raz automaniak w reckach, tym razem flota w bunkrze A więc standardowo dla mnie oranie bunkiera A no i krycha wpadła YO BANKSTERY Dnia 18-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 190.000 Krążownik 20.000 _________________________________________ Obrońca Automaniak [PZT] ________________________________________________ Mały transporter 28 Duży transporter 2.586 Lekki myśliwiec …
-
Cytat od Klamka Agressiv: „Za to szczekanie spotka Cię kara Drogi Cycu, niech no ino postawię moona u Ciebie w układzie to zaraz jestem bejbe... Sz.O. na zapas Pozdrr ” Twój jedyny skill co klamka? relokowac do us i zgrywac twardziela. Pff ale powodzenia W wojnie też powodzenia obu stronom niech wygra cwanszy
-
yo, szału nie ma, ale jest kryśka no i bunkierek do kolekcji pozdro BANKSTERY i reszta specjalne dedy dla zyklona aka maverick aka pokabydlaka mówił zrób 69, to masz kolego, tylko mnie w to nie mieszaj Dnia 12-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Lekki myśliwiec 175.000 Krążownik 15.000 Okręt wojenny 4.000 _________________________________________ Obrońca Luster ________________________________________…
-
Cytat od Klamka Agressiv: „No bo według Ciebie, jak złomu nie ma to RW przegrane hipokryto Złom nasz i częściowo Automaniaka Dofarm za bardzo Ci nie wszedł bo cypas przejął 50% z tego pozdrr ” Kiedy ja tak powiedziałem? Przegrana jest wtedy kiedy bilans masz gorszy od przeciwnika [ciach]. Od mielonego miałes gorszy blians, więc przegrana. Ja mam tutaj +187kk do przodu, nie narzekam, a że ktoś sobie coś skubnał nie mam z tym problemu, nie jestem Tobą zeby płakac i sie żalić za złomem jak w przypa…
-
witam, kolejny dzień, kolejne ST niestety złomu nie ma, nie szkodzi, dofarm konkretny wpadł pozdro dla [ciach] klamki cytując: (Ukryta treść) więc wg. klamki to przegrałem pomimo 187kk zysku.. szkoda strzępić ryja na niego, pozdro BANKSTERY i znajomi Dnia 12-07-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor unavit [BANKSTER] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Automaniak [PZT] _____…