Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 21-40 z 603.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
UQAD vs. zadymiarz [A W] & Kostka Lodu [A W] ~ 5253.33% - obrona/ lustro
unavit - - Starcia Kalyke
PostTakie tam lusterko od kolegów Dnia 09-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor UQAD ________________________________________________ Lekki myśliwiec 39.057 Krążownik 2.479 Okręt wojenny 4.622 Pancernik 2.170 _________________________________________ Obrońca zadymiarz [A W] ________________________________________________ Mały transporter 11.409 Duży transporter 552 Lekki myśliwiec 8.082 Krążownik 4.022 Okręt wojenny 810 Statek kolonizacyjny 1 Sonda szpiegowska 59 Pancern…
-
Illidan [Gumisie] & showtime [Gumisie] & Adam [Gumisie] & Eli Lama Sabachtani [Gumisie] vs. El Cieslako [BeKa] ~ 6618.88%
Postciekawe o której xd czemu godzinki zakrywacie? Coś do ukrycia macie ? Że wam hajsu nie szkoda na pierdoły Szybkiej odsylki do GO
-
Pozdro dla AW i znajomych Dnia 08-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Unavit [A W] ________________________________________________ Krążownik 10.223 Okręt wojenny 3.112 Pancernik 1.294 _________________________________________ Obrońca chrust [TEREFERE] ________________________________________________ Mały transporter 2.210 Duży transporter 576 Lekki myśliwiec 2.598 Ciężki myśliwiec 7 Krążownik 1.729 Okręt wojenny 395 Sonda szpiegowska 162 Pancernik 270 _____________…
-
Adam [Gumisie] & Eli Lama Sabachtani [Gumisie] & showtime [Gumisie] & farcik vel Illidan [Gumisie] vs. The3nd vel w0jci3ch [A W] ~ 10864.46%
PostŁadne starcie, coś innego niż bfs ale z drugiej strony lepiej paść w bfsie niż tak. Trochę jak junior, ale rozumiem mało czasu i poszedł byle jak fs, szkoda. Agresorom bana za cokolwiek bo za dużo
-
showtime [Gumisie] & farcik & [Gumisie] Adam [Gumisie] & Eli Lama Sabachtani [Gumisie] vs. chrust [TEREFERE] ~ 5257.53%
Posto nie, chrusta to nie wybacze Tylko jak? Jak gościu na bocie cisnąl, zapewne akurat wyłączył ehh Graty cóż
-
Standardowo obrońca coś podebrał, niestety nie mam tyle szczęścia co inni ze złom czeka Pozdro dla AW i znajomych Dnia 04-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Unavit [A W] ________________________________________________ Krążownik 7.100 _________________________________________ Obrońca Upss [40pluS] ________________________________________________ Mały transporter 2.876 Duży transporter 10 Lekki myśliwiec 6.256 Ciężki myśliwiec 4 Krążownik 110 Statek kolonizacyjny 1 …
-
Cytat od farcik: „Żaden farcik. Oszust i złodziej omen. Wymieniłem się w Sobotę kontami z omenem, zmieniłem nick na swój, cieszyłem się gra, wczoraj konto zostało mi skradzione przed południem. Dzisiaj kolega złodziej wyrywa zloma, coś pięknego dużej straty nie ma, ale złom to złom. Szkoda, że nie dane mi było pograć na tym uni jednak. Pozdro! ” A na disco publicznym omen wydawał się spoko koleś.. szkoda. Sproboj przez ticket niech logi sprawdzą i oddaje konto SzO komu tam wiosłował
-
Wczoraj brakło 3 min, dziś się udało, niestety sporo wywiosłował Pozdro dla znajomych i MNS Dnia 02-12-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Unavit ________________________________________________ Krążownik 6.871 _________________________________________ Obrońca farcik ________________________________________________ Mały transporter 4.345 Duży transporter 5.727 Lekki myśliwiec 43 Ciężki myśliwiec 46 Krążownik 660 Statek kolonizacyjny 1 Recykler 48 Sonda szpiegowska 142 …
-
W końcu coś powyżej progu weszło Pozdro dla znajomych i MNS Obrońca nie miał czasu pilnować ale wiosłować to juz nadto.. wróce na pewno po resztę Dnia 30-11-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Unavit [MNS] ________________________________________________ Krążownik 6.605 Okręt wojenny 2.731 Pancernik 1.103 _________________________________________ Obrońca ThieRRek [KPwA] ________________________________________________ Mały transporter 1.180 Duży transporter 116 Lekki m…
-
TOP 1 ACS Yara-ma-yha-who & sipek [AFERA] & Dorian [AFERA] & Michas [AFERA] & Wilk [AFERA] vs. WujO [WSNR] ~ 117895.56%
unavit - - Starcia Janice
PostGraty Wilk dla Ciebie i kolegów. Ubicie największego puszera w ogame to wielka przyjemność, oby Wam się wiodło dalej z wsnr Graty
-
Tanczacy z Owcami [Gumisie] & Tanczacy z Lamami [Gumisie] vs. smerf samolub [SMURFS] ~ 935.62%
PostTo teraz czas na bany za pusz Floty słabe, robię was obu na raz
-
Flota Imperialna JN [COMA u32] vs. Ssiwy [TEREFERE] ~ 2671.52% TOP 1 SOLO!
Postco do starcia, to znowu nie wierzę że siwy w twoich reckach, mi wiatr w oczy wieje co do bota, na pewno nie czysty fart, nam nigdy złomu nie zakosili a zawsze było blisko.. cóż ważne że spokój na parę dni że złodziejami
-
Capitan Cupid [SET] & The Lion King [COMA u32] vs. maly ale wariat [TWIERDZA] & Asia [A W] & Gienia [A W] & Swawolna Ola [A W] & Kasia [A W] ~ 4214.2% TOP1 ACS OBRONA
PostŁadne, finezyjne starcie, zysk nie jest najważniejszy.. Ktoś kto ma parcie na szkło będzie kupował konta i się jarał topką, inny będzie się jarał uczciwą grą i takimi świetnymi akcjami. Graty i pakować kolejnego lamusa, tylko niektórzy nie podnoszą flot na niekupione konta