Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 841-860 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Nie ma czasu na dodatkowe ankiety. Zatem tylko Wasat będzie miał zwiększone eco do x3, tak jak zapowiadałem Nie będę zmieniał konfiguracji Q.

• Szanowni Gracze! Mam przyjemność ogłosić potwierdzoną już informację dotyczącą kolejnej fazy UniFusion! W tym etapie, zgodnie z zapowiedziami, zostaną przeprowadzone 4 grupy migracji: - Grupa 1: - Exodus: 1,66,67,69,101 (Andromeda),110 (Jupiter) - Uni docelowe: 68,114 (Nekkar) - Grupa 2 - Exodus: 115 (Orion),121 (Ursa),122 (Vega),124 (Xalynth) - Uni docelowe: 104 (Draco),123 (Wasat) - Grupa 3 - Exodus: 116 (Pegasus),118 (Rigel),119 (Sirius) - Uni docelowe: 120 (Taurus) - Grupa 4 - Exodus: 105 (E…

• Drodzy gracze, W chwili obecnej doświadczamy pewnych problemów technicznych związanych z transakcjami przy użyciu kart płatniczych. Niektórzy użytkownicy mogą mieć problemy z zakończeniem swoich płatności. Zapewniamy, iż pracujemy by naprawić ten problem najszybciej jak to możliwe. Z poważaniem, Wasz Zespół Gameforge Payment

• Cytat od Arkadius: „hmmm Art czyżby fuzja miała być wcześniej niż ruszy epic blue ????????? kiedy będzie jakieś info odnośnie terminu rozpoczęcia fuzji u nas ???” Wszystko na to wskazuje. Fuzja u nas.... wkrótce

• Cytat od priesten: „Wydaje mi się że koledzy z tych uniwersów dali do zrozumienia koledze Artowi - co myślą o pomyśle łączenia ich z 1-67-68 i szkoda by było tego zdania nie uwzględnić” Odnoszę wrażenie, że niektórzy wchodzą do wątku, bez jego wcześniejszego przejrzenia. Tłumaczyłem już, że plan połączenia był inny na początku. Ale docelowo po konsultacjach 'z górą' musiałem go zmodyfikować, dlatego też powstała jedna skomasowana grupa, która ma do wyboru więcej niż jedno uni docelowe. Takie otr…

• Cytat od endriuu: „Art - ja zamiast tego kto z kim i gdzie, poproszę o zdradzenie jakiegoś info, kiedy to może dojść do skutku ?” Wolę nie zdradzać zbyt wcześnie i nie robić nadziei. Tak jak pisałem wcześniej, bądźcie dobrej myśli :)

• Cytat od JTR: „u1, u67 => u68 a u66, u69, A, J => N lub u68 ?” Gdyby to było możliwe, to zaproponowałbym takie rozwiązanie. Ale pytałem już o podobny scenariusz, gdzie Draco byłby serwerem docelowym dla dwóch różnych grup i ten pomysł odpada :/

• Cytat od Starrk: „Ti chociaż zamień E z Q, żeby to Q poszło do E. Bo w ten sposób to 5X silniejsze konta dostaną dodatkowy bonus w postaci darmowych relokacji, co tylko pogłębi przepaść...” Nie byłem pewny jaki kierunek tu przybrać, zatem poprosiłem o opinię wyżej i wyszło, że lepiej wybrać Q jako cel. Ale jeszcze popytam. Cytat od FaTaL1Ty: „Ciekawe, bo z kim bym nie pisał ten jest za opcją eko x1 flota x1” Jeśli zamknę ankietę, to pokażę Ci stosunek głosów ;) Na Ursie oddano niewiele głosów, b…

• Ok, znowu emocjonalnie niektórzy reagują. Pisałem już o tym wielokrotnie. Pierwsza propozycja była lepsza pod kątem punktowym, taką chcieliśmy przeprowadzić, ale otrzymałem informację, że muszę je połączyć. Nie jest to moje widzimisię, tylko wytyczne, z którymi muszę się zgadzać. Niemniej jednak moja praca nie została jeszcze zakończona i postaram się docelowo rozdzielić Universa tak, aby wszyscy byli zadowoleni w pierwszej grupie. Czasu jeszcze trochę jest. Ankiety: Wyniki oczywiście będą dostę…

• Taki plan wysłałem, nie został on jeszcze ostatecznie zweryfikowany, ale zapewne nastąpi to tuż przed ogłoszeniem połączenia. Grupa 1: - Exodus: 1,66,67,69,101,110 - Target: 68,114 Grupa 2 - Exodus: 115,121,122,124 - Target: 104,123 Grupa 3 - Exodus: 116,118,119 - Target: 120 Tutaj niestety nie mogę zaproponować alternatywy :( (istniejące biorą udział w innych grupach) oraz Grupa 4 - Exodus: 105 - Target: 117 Jeżeli tylko pojawi się nadzieja na wciśnięcie kolejnej grupy Universów, to przesuniemy…

• Śledząc obecne wyniki obu ankiet (E&Q oraz U) plan nie ulegnie dalszym zmianom (niedopowiedzenie: plan zakłada połączenie E+Q) Co do terminu migracji, widać światełko w tunelu. Możemy doczekać się UF szybciej niż myślicie.

• Cytat od pozamiatany: „Jak sam widziałeś kilku graczy Ursy chce przejść na standard x1 ... część woli przyśpieszone, więc jeśli "góra" by się zgodziła na rozbicie 1, 66, 67 68 69 A czy innych na dwie grupy to myślę, że mogliby rozbić Urse na dwie opcje np. tak jak proponowano 66,69 Andromeda i Ursa - Ursa może mieć ograniczone do tego ilosć miejsc - ankietę dałeś - Ci którym zależy na x1 z pewnością na to zagłosowali. A pozostałej reszcie dać możliwość przejścia na Draco. Sam mówiłeś, że Ursa je…

• Widziałem doskonale cyferki i tutaj wszystko to opiera się o obawy, gdzie Ci najmocniejsi się wybiorą. Jeśli N, to wszystkie słabsze Universa spadną w rankingu. Tak bywało wcześniej, ba jest teraz przy "piątkach". Tak jak napisałem, z mojej strony nie mogę opierać się wyłącznie na sytuacji na universum, ale także na ograniczeniach, które są na mnie nakładane odgórnie. Takie jak ilość kont na serwerze docelowym i wspomniana przeze mnie ilość scenariuszy. Dorzucając do tego różnego rodzaju opinie,…

• Niektórym to już ciśnienie dość mocno skoczyło. Połączenie obu planów wynikało z prostej przyczyny - im mniej scenariuszy migracyjnych tym lepiej. Przynajmniej tak mi powiedziano. Już teraz mamy 4 scenariusze. Jeżeli rozbiję pierwszą grupę na dwie mniejsze, może się okazać, że coś z całościowego planu nie zostanie zrealizowane. Nie przeczę, że pierwszy plan rozdzielający tytanów z u1, u67 i u68 od reszty był dobrym rozwiązaniem. Tylko w takim planie mogę zaproponować tylko jedno uni docelowe. W …

• Cytat od sorro03: „No na razie jest: 1,66,69,A,J,N => 67 lub 68 O, U, V, X => D lub W (przy W do flot x2 ustanowimy eco x3) PRS => T, W Ale zapewne jeszcze kilka razy bedzie zmieniana :E” Nie jesteś już na bieżąco :p nastąpiła zmiana w pierwszej grupie, 67 zamienia się w exodus, a w jego miejsce wskakuje N. Czyli: 1,66,67,69,A,J => 68 lub N To już będzie ostateczna konfiguracja pierwszej grupy :)

• Można spróbować inaczej. Tylko szkoda, że ankieta już trwa. zmigrować Q do E lub D. Wtedy kto chce idzie na E, a kto chce wolniej latać, idzie na D.

• Cytat od Starrk: „Czyli w temacie Quantum jest albo Elektra albo nic? Nie ma szansy na jakąkolwiek alternatywę?” Jeśli masz jakąś, podziel się. "Piątki" zawsze były tak migrowane. Szczerze, to nie widzę alternatywy, a patrząc po wynikach, to gracze chyba nie chcą zmian....

• Cytat od bialy-xaero: „Art szkoda, ze U1 bedzie musialo sie przeniesc. W koncu to U1 jakby nie patrzec, wiec tak troche dziwnie by bylo.” Starałem się je zachować, ale no niestety, jest tam zbyt tłoczno.

• Cytat od Bigot: „Czyli docelowe uni to 68 i N” Tak i nie chciałbym tego zmieniać ponownie. Dwa różne zakresy punktowe, dwie odmienne możliwości w gronie uni zwykłych to coś co chciałbym zachować.

• Dla zainteresowanych, wprowadziłem małą zmianę w grupie pierwszej. Z docelowych 67 i 68 zamieniłem u67 na N. Dzięki temu docelowo proponuję dwa universa o różnym przekroju punktowym (pozwoli mi to uwzględnić pierwotny plan podziału 'normalnych' universów na dwa zakresy poziomowe) Co do E i Q, leci do Was ankieta, która pozwoli mi podjąć decyzję, czy Was połączyć czy nie. Migracja do X jest niemożliwa - zbyt duża ilość kont. Draco - tutaj pisałem już kilku osobom, draco docelowo wydaje się w porz…