Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 761-780 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Z tego co wiem, to problem został rozwiązany w wersji 6.4.2. Czy nadal on występuje?

• Cytat od Starrk: „jedyne co można Artowi zarzucić, to to, że nie zredukowali prędkości GS na nowym Uni do 1/6 jej obecnej prędkości ” Gdybym tylko miał taką możliwość...

• Cytat od Lukas90: „Zacząłem grać na Virgo, ale jak zobaczyłem post Art'a, że zaczyna kombinować coś ze zmianami tuż po starcie serwera, włączyłem urlop i kasacje. "Polak mądry po szkodzie" - to chyba najlepiej określa naszego sołtysa. ” To teraz nie rozumiem. Jesteś za czy przeciw Bashowi Bo do momentu otwarcia serwera nie próbowaliśmy nic zmieniać. Jakoś po otwarciu też nic nie zmienialiśmy, czyli to taki komentarz wyłącznie ad personam? Cytat od Lukas90: „Administratorzy z kilkunastoletnim doś…

• Możemy się jedynie wycofać z basha, bo to zmiana stricte po stronie Zespołu. Zmiany w konfiguracji już nie będą możliwe.

• Biuletyn OGame 07/2017

Art - - Nowości

Witajcie Komandorzy! Wasz pierwszy newsletter społeczności OGame zostanie wystrzelony na orbitę! Jest on wypchany gorącymi nowinkami i historiami ze wszystkich uniwersów. Planowany czas doręczenia to 16:00. Nie zapomnijcie sprawdzić swoich skrzynek pocztowych! Jest w nim wiele rzeczy wartych zainteresowania: szansa na wygranie darmowej rozbudowy budynku czy podniesienia poziomu badań, przegląd nadchodzących eventów, niezapomniane momenty w świecie OGame, zapowiedź pierwszej części naszego drugie…

• Jeśli universum bez reguły bash to faktycznie taki problem, to możemy się z tej zasady wycofać...

• OGame Newsletter

Art - - Porozmawiajmy o OGame

Witajcie! Już za kilka dni nasza społeczność dołączy do grona odbiorców naszego Newslettera. Przekazujemy w nim wiele ciekawostek i informacji dotyczących społeczności OGame. Pod tym adresem możecie przeczytać jeden z naszych poprzednich newsletterów w języku angielskim. Jeżeli zrezygnowaliście z korespondencji od nas, prosimy o wysłanie nam wiadomości na adres newsletter@ogame.pl z adresu e-mail, który ma zostać dopisany do naszej bazy ponownie. W pozostałych przypadkach zalecamy dodanie adresu…

• Widzę, że temat zebrał mnóstwo bajkopisarzy i łowców afer. Realia są jednak inne. Nie każdą sprawę możemy udowodnić. To co gracz nam opisuje, nie daje nam pewności do blokady. Ba, zgłosił się on dopiero, gdy został prawdopodobnie OSZUKANY przez sprzedawcę. Czyli standardowo: "Oszukał mnie złodziej, to ja go zgłoszę do Supportu" - a pozostali zamiast spacyfikować OPa, to jeszcze śmieszkują i sobie dopowiadają. Można by rzec, karma to wredna jędza, naruszyłeś nasze zasady, chcąc kupić konto - zost…

• Awaria Universum Nusakan

Art - - Archiwum

Witajcie! Dziś ok. 10 rano serwer miał techniczne problemy. Z tego powodu została wgrana kopia zapasowa z dziś, tj. 21 czerwca 8:00 oraz została ustalona blokada ataków do godziny 18:00. Za utrudnienia przepraszamy.

• Awaria Universum Libra

Art - - Archiwum

Witajcie! Dziś ok. 5 rano serwer miał techniczne problemy. Z tego powodu została wgrana kopia zapasowa z dnia 15 marca 0:00 oraz została ustalona blokada ataków do godziny 16:00. Za utrudnienia przepraszamy.

• Cytat od Maraton: „Mam pytanie. Ten handlarz wymieniający metal ma maksymalne przeliczniki czy losowe? Drugie pytanie przy okazji - czy ten handlarz ma jakiś termin użycia? ” Z tego co wiem, nie ma terminu przydatności do użycia. Przeliczniki są losowe.

• RoM_DZ_News_.jpg W Gameforge kochamy gry - a oto nasza nowa miłość: Dropzone! Chcesz podbić adrenalinę - oto MOBA i RTS w jednym, taktyka i dynamika... od teraz na Steamie! Odwiedź platformę Steam i przekonaj się sam! Zobacz trailer: [url]https://www.youtube.com/watch?v=g82oochuGf8[/url] Twój ekskluzywny prezent Jako gracz Gameforge w ramach prezentu powitalnego otrzymasz kupon na dostępne w grze logo wieży szpiegowskiej! Wystarczy w Shopie wprowadzić kod "GameforgeEarlyAccess", a logo będzie Tw…

• Universum Spica (6.02.2017)

Art - - Nowe Uniwersa

Drodzy Gracze, z racji faktu, że nie wiedzieliśmy aż do momentu otwarcia, czy kolejna z proponowanych zmian zdąży jeszcze wejść w życie, dlatego informujemy dopiero teraz: Na universum jest aktywne 50% spalanie deuteru.

• Cytat od Ruda: „Dlaczego na innych OGame uruchamiane są x6, a u nas nie? ” U nas też mogą być. Tylko nie wiem czy będzie na takowe popyt :x

• Że tak powiem, mało wam Universów do wyboru? Na razie cisza na horyzoncie.

• Drodzy Gracze, w dniu jutrzejszym, tj. 1.12.2016, w godzinach od 00:01 do 23:59, otrzymacie przy każdym zakupie 30% więcej Antymaterii! Promocja obejmuje realizacje kuponów. Superrewards i SponsorPay nie są uwzględniane. W grze powinien pojawić się baner informujący o promocji. Życzymy udanych zakupów oraz miłej gry, Wasz OGame.pl Team OG_HappyDay.jpg

• Długie ataki

Art - - Zadawanie pytań

Cytat od rush: „Nie tak dawno pewien gracz z pewnego sojuszu na Kallisto dostal tygodniowego bana za jak wy to nazywacie - "multikonto". Rozezlilo to owego gracza do tego stopnia, ze postanowil o powyzszym fakcie poinformowac team Gameforge w DE. Powiedzial (badz tez napisal - nieistotne) ze nie zyczy sobie banow skoro pakuje w ta gre - uwaga - ok. 1500 zl miesiecznie w 4 (slownie - cztery) konta na jednym uni. Gameforge szybko przeanalizowalo sytuacje, podliczylo zyski i straty a GO ktory tego …

• Aktualizacja forum OGame do WBB 4.1

Art - - Forum

Drodzy Gracze, ze względów technicznych aktualizacja forum została przesunięta na 14 listopada.2016 Za utrudnienia przepraszamy.

• Cytat od Starrk: „Czytanie ze zrozumieniem - kolejnego uf nie będzie przez co najmniej kilka lat, o ile w ogóle będzie” Aż tak bym nie dramatyzował. Aczkolwiek szanse na kolejny UF w najbliższej przyszłości są bardzo niskie.

• Universum Quaoar (18.10.2016)

Art - - Nowe Uniwersa

Drodzy Gracze, Na universum wystąpił problem w konfiguracji universum i obecnie zaplanowane prędkości zostały ze sobą zamienione. Dodatkowo nazwa Universum w polu rejestracji konta jest pusta, a w formularzu logowania Universum jest widoczne jako '143. Universum'. Problemy zostały już zgłoszone do naszego Działu Technicznego. Przepraszamy za utrudnienia.