Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 721-740 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Wersja 6.6.1
PostZ powodu odkrycia błędu w zapowiedzianej aktualizacji, wprowadzenie jej na serwery może ulec opóźnieniu bądź całkowitemu wstrzymaniu. Będziemy informować Was na bieżąco. Aktualizacja: Problem został usunięty, nowa wersja trafi na nasze serwery po godzinie 14:00
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Vysogota: „Cytat od Art: „Cytat od Vasco: „choćby to, że nie podano ilości głosów oddanych na inne prędkości. ” Tłumaczyłem czemu. Nie chcę sugerować wyboru, wszystkich, którzy oddali głos na 'zmianę prędkości' posumowałem.Kolejna ankieta z podziałem na prędkości będzie udostępniona jak poprzednia. W tym momencie chodziło mi o to, żeby zwolennicy jednej prędkości nie zaważyli nad wyborem, nie stanowiąc większości. Dlatego teraz, nawet przeciwnicy zmian mają możliwość oddania głosu (głos…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Macmichael1: „I na co ci przeciwnicy zmian mają głosować, skoro nie ma opcji której są zwolennikami? Podejrzewam, że opcja pozostania przy prędkości x1 była najliczniejsza przez co współczuję graczą z tego Uni, że tak zostali wydmuchani. ” Przeciwnicy zmian mogli głosować w pierwszej ankiecie. Poza tym skoro zestawiłem opcje (x2,x3,x4,x5) z x1 to jakim cudem opcja x1 mogła być najliczniejsza? Skoro by była, to by nie było drugiej ankiety.
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Vasco: „choćby to, że nie podano ilości głosów oddanych na inne prędkości. ” Tłumaczyłem czemu. Nie chcę sugerować wyboru, wszystkich, którzy oddali głos na 'zmianę prędkości' posumowałem. Kolejna ankieta z podziałem na prędkości będzie udostępniona jak poprzednia. W tym momencie chodziło mi o to, żeby zwolennicy jednej prędkości nie zaważyli nad wyborem, nie stanowiąc większości. Dlatego teraz, nawet przeciwnicy zmian mają możliwość oddania głosu (głos można także zmieniać w trakcie tr…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Vasco: „miałem nic nie pisać ale po pojawieniu się nowej ankiety powiem tylko tyle, że poziom pierwszej ankiety jak i dalsza interpretacja jej wyników jest na poziomie, chciałoby się powiedzieć dna, ale powiem bardziej obrazowo, jest na poziomie PiSu. Żenada dla tego cwanego pomysłodawcy ankiety. ” Nie ma to jak do dyskusji o grze wrzucić politykę (co jest de facto zabronione). Dobra robota! A po za tymże jałowym komentarzem może napisałbyś co jest nie tak z tą ankietą?
-
Zwiększenie ekonomi
PostAnkieta rozesłana.
-
Zwiększenie ekonomi
PostNiestety, zmiana pozostałych parametrów (oprócz prędkości eco/flot) no i zwiększenie galaktyk - odpada niestety.
-
Zwiększenie ekonomi
PostSuma wszystkich głosów * Opcja * Głosów * 1. Chcę zmiany prędkości * 423 * 2. nie chcę zmiany prędkości (obecnie: x1) * 280 * SUMA * 703 Wyniki także do wgląd w linku do głosowania.
-
Zwiększenie ekonomi
PostAczkolwiek podszedłem do tematu w zły sposób. Wpierw powinienem zapytać czy gracze chcą czy nie chcą zmiany. Jeśli już będą chcieli, to wtedy zapytać o prędkość. Także w tym celu posumuję ilość graczy, którzy oddali głos na zmianę prędkości i zestawię ją z przeciwnikami zmiany.
-
Zwiększenie ekonomi
PostRobię co mogę, na UF przyjdzie nam jeszcze poczekać, zatem zmiana prędkości mogłaby nieco 'ożywić' martwiaka :p
-
Witajcie Komandorzy! Nadszedł czas na piątkowy biuletyn. W naszej najnowszej loterii będziecie mieć szansę na zdobycie kompletu oficerów na miesiąc za darmo. Przygotowaliśmy także nowy zestaw grafik, przedstawimy wywiad ze zwycięzcą angielskiego Universum Eventowego, a także przypomnimy Wam minioną imprezę urodzinową OGame. Nie zapomnijcie sprawdzić swoich skrzynek pocztowych dziś wieczorem! Wasz OGame Team
-
Witajcie! Gracze, którzy nie zapoznali się jeszcze z naszym newsletterem, mogą to zrobić klikając tutaj
-
Ci, którzy nie czytali naszego newslettera, mogą zapoznać się z listą zwycięzców naszego Universum Eventowego. Gratulujemy! * 1. * Medivh * 2. * apfelsaft * 3. * Assasin * 4. * mateuszgg * 5. * imarcin * 6. * Ozi * 7. * VivaLaBlub * 8. * Prezes19 * 9. * Kontra * 10. * elam Oraz 3 losowo wybrani gracze: * 1. * Nadinka * 2. * Naten2 * 3. * wilga
-
Czas na rocznicowy Newsletter - Rozmowa z Legorem i urodzinowe losowanie W tym miesiącu czeka na Was specjalny newsletter! Czy zastanawialiście się jak to się wszystko zaczęło? Może w końcu otrzymacie odpowiedzi, na które czekaliście od dawna, w naszym najnowszym video. W ramach 15 rocznicy OGame, Phelan złapał Legora - twórcę naszych Universów, WeTeHa i Floriana, na rozmowę o początkach gry i czekającej nas przyszłości. Oczywiście nie ma urodzin bez prezentów. W naszym najnowszym losowaniu będz…