Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 701-720 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od kaito: „Ankieta odnośnie specyfikacji nowego uniwersum, która została zaproponowana w grze była dla każdego gracza z każdego uniwersum do wypełnienia? ” Ankieta została rozesłana do top2000 na każdym serwerze. Wyniki są dość interesujące... Do tej pory zebraliśmy 2,6k głosów co wygląda bardziej reprezentatywnie niż ankieta na forum z ~200 głosami...
-
Witajcie Komandorzy! Nasz biuletynowy piątek już jutro, a nasz Mikołaj przygotował dla Was wiele atrakcji: wideo ze świątecznymi życzeniami; loterię, w której możecie wygrać darmowe ulepszenie badania; mały zarys tego co czeka nas w 2018 roku, a także kilka świetnych, świątecznych prac graficznych. Nie zapomnijcie zajrzeć do swoich skrzynek pocztowych już w ten weekend! Wesołych świąt!
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od ZDOBYWCA1: „Napiszę tak jestem graczem Topowym nagle wyskakuje mi jakaś ankieta i baaaardzo mało czasu na zastonowienie się a jestem przekonany że niektórzy bez przemyślenia konsekwencji nacisneli sobie za jakimś tam wyborem... następnym razem prosił bym aby troszeczkę dać czasu ludziom aby mogli podyskutować ” Może i po części rozumiem, ale z drugiej strony zmiana prędkości ekonomii to nic nowego. To nie jest jakaś mistyczna opcja, która nagle wpada na Uni. Chociażby od dawna zapomnian…
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Crion: „Chcesz wyniku satysfakcjonującego wszystkich? Zorganizuj graczom, chcącym grać na speed x1 możliwość migracji, np na Nekkar. ” Jeżeli będzie taka możliwość, to wezmę ją pod uwagę. Ale universów x1/x1 jest jak na lekarstwo :x Tutaj to zarówno u68 jak i nekkar wymagają migracji do nowszego Uni...Zobaczymy jak to będzie wyglądać.
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Calipso: „A wyniki na Nekkar moga byc inne, bo nagonka na Forum paru osob z uni68, z uni Nekkar i w ogole z jakis speeduni ktorych to nie dotyczy, tacy "starsi i madrzejsi" przyszli i zaczeli marudzic i atakowac pierwsza ankiete na uni68, ze "zle, ze niedobrze" i podawac przyklady dlaczego speed jest zly. ” Wyniki na Nekkar nie były opatrzone 'lobbingiem'. Mniejsza ilość graczy, możliwy mniejszy spam w grze na temat samej ankiety (opórcz rozsyłania linków do niej) przyczynił się na Nekk…
-
Zwiększenie ekonomii.
Art - - DiD Nekkar
PostCytat od Draconis: „Skoro ta ankieta jest wyłącznie twoją inwencją @Art to możliwe jest również że GF nie weźmie pod uwagę jej wyników i tak może nas wcisnąć na wyższe obroty z ekonomią ” W przypadku planów do ewentualnej UF jest to możliwe. Pożyjemy zobaczymy. Jakiś tam wpływ na to chyba mam A ankieta to mój pomysł i moja realizacja, skoro nie przekażę Waszej woli zmiany prędkości ECO to jak mogłoby się coś teraz zmienić
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od ^obserwator^: „W swietle argumentów za i przeciw, wyboru nekkar o pozostaniu na x1 z którym niejako jestesmy jednym organizmem, a teraz sie dzielimy, oraz tego ze czesc( ze tak powiem delikatnie, ludzi z mniejsza wyobraznia) przejrzala na oczy i teraz drapie sie po glowie co tu sie nawyrabiało i do czego to doprowadzi, proponowałbym przeprowadzic jeszcze raz ta ankiete. W koncu te zmiany maja niby polepszyc zycie unii a nie przyczyniac sie do szybszego zgonu. @Art to chyba nie jest niem…
-
Zwiększenie ekonomii.
Art - - DiD Nekkar
PostAnkieta zakończona, wyniki udostępnione.
-
Zwiększenie ekonomi
PostPozwolę sobie siebie samego zacytować z Nekkara Cytat od Art: „Cytat od xLORD SITHx: „Wszyscy się zastanawiają skąd planowana jest taka zmiana, po co i dlaczego. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Gameforge to firma, która jak każde chcące prawidłowo funkcjonować przedsiębiorstwo, musi mieć zysk. ” Nieprawda. O możliwości zmiany prędkości ekonomii dowiedziałem się przypadkiem, gdzie w innym kraju takie zapotrzebowanie zgłosił inny CM. Zmian w prędkości zostało dokonanych kilka s…
-
Zwiększenie ekonomii.
Art - - DiD Nekkar
PostCytat od xLORD SITHx: „Wszyscy się zastanawiają skąd planowana jest taka zmiana, po co i dlaczego. Jak nie wiadomo o co chodzi, to chodzi o pieniądze. Gameforge to firma, która jak każde chcące prawidłowo funkcjonować przedsiębiorstwo, musi mieć zysk. ” Nieprawda. O możliwości zmiany prędkości ekonomii dowiedziałem się przypadkiem, gdzie w innym kraju takie zapotrzebowanie zgłosił inny CM. Zmian w prędkości zostało dokonanych kilka sztuk. Z racji możliwości ankietowych byłem ciekaw Waszego zdani…
-
Szanowni Gracze Universum 68, Zgodnie z przeprowadzoną ankietą dotyczącą zmiany prędkości na Universum: * x2 * 212 * x3 * 46 * x4 * 14 * x5 * 318 * Suma * 590 Dokonaliście wyboru podniesienia prędkości ekonomii na Universum do 5x. Niestety z przyczyn technicznych, zmiana ta zostanie wprowadzona dopiero 9 stycznia. Życzymy miłej gry, Wasz OGame Team
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Daneku25: „Jest gdzieś w jednym miejscu spisane ile jest obecnie uni z daną prędkością eko/floty? ” Oj ciap nie promuj swojego serwisu :p Na stronie logowania do gry, w boksie rejestracyjnym jest bodajże rozpiska graficzna konfiguracji Uni.
-
Zwiększenie ekonomi
PostOk, wychodzi na to, że nie będzie zmiany na święta. Ostatnia szansa na wprowadzenie zmian przed końcem roku była dziś. Zmiana prędkości została zaplanowana na 9 stycznia
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Kippei: „Tak w ogóle kiedy możemy spodziewać się fizycznej zmiany prędkości ?? ” Zgłoszenie zmiany prędkości jest w przygotowaniu. Kwestia opracowania przez pracownika technicznego. Może uda się dziś?
-
Zwiększenie ekonomi
PostWyniki zostały opublikowane. Niestety wynikła rozbieżność przy pierwszej ankiecie, gdyż nawet po jej zamknięciu można było kasować swoje głosy. Zostało to naprawione. Ps. I tak osoby, które wycofały swój głos nie zmieniły ostatecznego rozkładu głosów w pierwszej ankiecie, gdzie także x5 wygrało.
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Vysogota: „Chyba nie piszesz tego poważnie. To robisz ankietę i nie wiesz jakie były wyniki? Zakładam, ze wygrała opcja x1 bo z udostępnionych wyników (280 na x1 i 423 na 4 pozostałe opcje) dlatego że zdobyła 39,8%. ” Normalnie brak mi słów. Co z tego, że opcja x1 zdobyła 39,8%? Przecież o niczym to nie świadczy Wróżysz z fusów, bo nie znasz rozkładu głosów na pozostałe opcje. Ps. Kolejna ankieta to tylko 562 głosy. Ponad 120 graczy byłoby w stanie zmienić obecny wynik ankiety....
-
Zwiększenie ekonomi
PostCytat od Vysogota: „Dałeś doskonały przykład dyskryminacji osób które nie chcą zmiany prędkości. Zrobiłeś pierwszą ankietę w której zadałeś pytanie Jakiej prędkości chcą a widząc po wynikach, że najwięcej jest zwolenników x1 wrzuciłeś gdzieś na forum post, (który być może przeczytało z 1% graczy uni) że źle zadałeś pytanie a wyniki zinterpretujesz jak gdyby pytanie było zadane inaczej. Dałeś 4 opcje przeciwko jednej chociaż głosujący o tym nie mogli wiedzieć. Powinieneś przyznać się do błędu i z…