Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 661-680 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmiana parametrów UNi Yakini
Art - - DiD Yakini
PostPrędkość ekonomii wzięta pod uwagę. Dorzuciłem spalanie deu. Ankieta gotowa
-
Zmiany na uni
Art - - DiD Oberon
PostWszystkie możliwości wzięte pod uwagę. Ankieta gotowa!
-
Ankieta gotowa!
-
Propozycja zmian na Merkury
Art - - DiD Merkur
PostAnkieta gotowa!
-
Ok, zatem zabieramy się do pracy! Z tego co się dowiedziałem, ładowność sond na pewno odpada spod głosowania. Opcja jest wciąż uważana za 'testową' i nie będzie mogła zostać poddana pod głosowanie. Przygotuję dla Was ankietę o eko, pz i spalaniu Edit: Zerkam na konfigurację i widzę PZ 70% - jak tu można cokolwiek zmienić
-
Witajcie Komandorzy! Mamy ponownie biuletynowy piątek! W wydaniu kwietniowym znajdziecie całkiem nowy klip wideo rzucający nieco światła na pracę jako Game Designer, będziecie mieć kolejną okazję zdobycia kuponu 50Euro w naszej loterii, mamy także dla Was wiele innych rzeczy. Nie zapomnijcie zerknąć do Waszych skrzynek pocztowych tego wieczora! Wasz Zespół OGame
-
Drodzy gracze, Aby spełniać aktualne wymogi bezpieczeństwa w internecie, dokonaliśmy pewnych zmian w naszych internetowych sklepach i wprowadziliśmy je w dniu 26 kwietnia. Z racji tych koniecznych dopasowań przestarzałe wersje przeglądarek nie będą wspierane przez skrypty naszych sklepów. Oznacza to, że będziecie ewentualnie musieli zaktualizować swoją przeglądarkę do najnowszej wersji. Od 26 kwietnia nasze strony sklepowe będą wyświetlać komunikat błędu, jeśli wejdziecie na nie za pomocą przest…
-
Propozycja zmian na Merkury
Art - - DiD Merkur
PostPragnę tylko zaznaczyć, że zmiana prędkości flot jest dość dużą modyfikacją i zostało mi powiedziane, żeby jej nie forsować. Uwzględniając też komentarze z tej dyskusji, warto skupić się na zmianach ekonomicznych.
-
Cytat od Starrk: „@Art nie spodziewamy się błyskawicznych zmian jak to miało miejsce teraz, ale czy jesteś w stanie chociaż powiedzieć nam, kiedy zajmiesz się ankietą dla nas? (w tym tygodniu, za tydzień, za miesiąc, w 2034) ” Nie mogę zamęczać o zmiany konfiguracji universów co chwilę. Dlatego też planuję, że kolejną serię zgłoszę w okolicy lipca/sierpnia. Do tego czasu przeprowadzimy ankiety tam gdzie trzeba.
-
Cytat od Avinashi: „Taaa i te ciekawe zmiany jakie byly robione w niej juz po udostepnieniu jej graczom do glosowania na u68 w pytaniu o pz z obrony wybieralo sie pomiedzy "nie" a "nie" co pozniej bylo zmienione na tylko jedno "nie" i nie bylo pytania o ładowność sond szpiegowskich ktore juz na kolejnych uniach bylo ” Cytat od pit: „Gram na uni 68 i u mnie ankieta była normalna tzn bez bugów typu "nie" i "nie". Może niektórzy gracze z jakichś powodów są dyskryminiwani ; data-verified= "> i nie d…