Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 141-160 z 441.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
I jeszcze jeden, i jeszcze raz!!! Czekam na hat-trick PS. A Janek nie zrezygnował z zabawy w seeku?
-
Starrk [WINTER] vs. karolr [ZZL] & Demise ~ 174 716% - TOP5 Universum Libra - Obrona i TOP1 w akcji!
LoleXXX - - Starcia Libra
PostNo i teraz będę musiał robić zwózki 8 razy dziennie, żeby po 1kk nie poleciał Gratki utarcia nosa zgaszaczowi satelit!
-
Push! Push! Push! A nie, to przecież legalne starcie Backup! Backup! Backup! Lag! Lag! Lag! A nie, przecież to nie Winter:/ No nic, muszę pogratulować i w samotności to opić. Grupowo opijemy w sierpniu Dziękuję za pozdrowienia i czekam na kolejne starcia
-
Cytat od Hermes: „ Cytat od Starrk: „Galaktyki: 100 ” No i to mi się podoba! ” Nie wiem czy pamiętacie, ale kiedyś był taki wynalazek. Jubileuszowe uni 50. 50 galaktyk po 100 układów. Bardzo miło je wspominam. Jedyne uniwersum, na którym górnik miał potrzebę posiadać więcej niż 1 gsa Lot przez czterdzieściparę galaktyk (żadnego zakrzywienia!!!) żeby przewieźć surowce.... To było coś A w tych wszystkich Waszych uniwersach brakuje mi jednego, 15k graczy po 3 dniach od startu
-
Cytat od DUDEUSZ: „Cytat od Vertigo77: „Tylko tu, oprócz wysokiego złomu z obrony, będzie bardzo wysoki złom z floty oraz duża prędkość flot. Będą latać górnikom nawet po satkach, bo wloty w planetę będą praktycznie bez strat (zbiórka własnego złomu + złom z obrony + praktycznie pewność zebrania złomu z wlotu dzięki szybkim reckom). ” Ile to już razy słyszałem takie teksty, i nigdy mi jeszcze nikt w satki nie wleciał, a zawsze robię 15tki więc trochę ich mam. Wystarczy robić fsy ” No poczekaj na…