Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 441.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zawiechy...
LoleXXX - - DiD Cosmos
Posttrochę offtop... Czy to TEN BAGAZ? Czyżby powrót po latach?
-
Jak tylko Kropka napisała, że Piotro dostał dzwona, to zacząłem obserwować PZ. I muszę przyznać, że było to bardziej interesujące niż mecz Polska-Japonia Najpierw 500 rec zebrało, potem już ilości trochę większe, aż w końcu PZ zniknęło. Obstawiałem, że khz zebrał 120-130k rec i miałem rację:) Gratuluję starcia, procent powala. No i nikt się nie przyczepi, że konto kupiłeś
-
Dobry na wieczór! Sojusznik jest nieśmiały, a może nie potrafi obsługiwać forum, a może gra tylko z telefonu, w sumie nie wiem o co chodzi, ale kolega DwK nie wstawia swoich starć na forum. Trochę szkoda, bo ożywiłby ten dział i pokazał, że nie tylko Terror (pozdro!) tutaj lata Historia starcia raczej prosta. Switek wprowadził się do 7g i zaczął farmić Almosta (czy tam Mostala, cholera go wie). Almost/Mostal za moją radą postanowił się zemścić i zdjął swemu oprawcy moona. Niestety nie było nikog…
-
zgredek [WarriorS] & Nighthunter [WarriorS] & Devina [WarriorS] & asherl [WarriorS] vs. Crion [one4one] ~ 154325.44% - REWANŻ - KONTRA NA GSY
LoleXXX - - Starcia Wasat
PostNie ma to jak dobra motywacja W sumie mogłeś jeszcze wkleić starcie na Zimnym Gratki ekipie złomującej oraz Tobie szybkiej zemsty
-
buleon [LNG] vs. saper1981 [Avengers] ~ 1201.45% & buleon [LNG] vs. Uwaga [DiC] ~ 1179.44%
LoleXXX - - Starcia Uriel
PostPięknie:D Lataj, farm i zbieraj surowce na paliwo ode mnie
-
Pomimo, że nick agresora źle mi się kojarzy z u50 (ile to lat?), to mimo wszystko pogratuluję starcia:) Dałeś obrońcy niezłą lekcję pokory. Tylko by nauka nie poszła w las... Masz u mnie piwo. Ale nie za za drogie, na tyskie nie licz, co najwyżej żubra A przegranemu czego życzyć? Kolejnej odbudowy to chyba już nie będzie, więc może powodzenia na kolejnym uniwersum
-
koval [WarriorS] & TERMINATOR8282 [DEATH] & SZTURMAN [MAFIA] & asherl [WarriorS] vs. DZIADZIA [one4one] ~ 306275.52% - TOP 1 ACS
LoleXXX - - Starcia Wasat
Postwow! zysk powala, czekam na coś jeszcze większego