Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 368.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Poturbowany nieźle szkoda sondek, odbudowane ekspresowo tak czy siak szo i brawo za akcję
-
@Guderian No nie wiem czy dobre kumple skanują sobie po moonach czy coś tam piszczy Zostałem poproszony do obrony, także nie widziałem przeciwwskazań by tego nie robić i zarazem ostrzegłem N3xt'a iż następnym razem sam to wykorzystam
-
hehe, pisałem N3xt'owi jeżeli popełni błąd to sam po niego polecę bezlitośnie :). Wcześniej jedynie broniłem go przed Tobą właśnie za takie zachowania Pozdrawiam
-
Hej cześć i czołem! Akcja długa, kilka turbulencji po drodze, ale zakończone sukcesem.W skrócie: flota wyczajona na falandze (błędny FS), zmuszenie zawrotki, wyklikanie, zniszczenie moona powrotnego, lotka w układ, niszczenie spadającego moona, egzekucja.Ogromne podziękowania dla wszystkich, którzy mi pomagali w tej akcji - Gladiator81 (szczególne podziękowania - jesteś wielki!), Raven, Zyla i Rolnik Szuka Zony!Wymęczone, trochę oczekiwana, niepewności, ale pełen sukces, zatankowane do pełna. Ob…
-
Dzięki Panowie za wspólną akcję. To któreś podejście, były już wcześniej okazje, ale zawsze czegoś brakowało(czasem szczęścia). Tym razem zakończone sukcesem i brawo MY! Top3 ACS ogame pl x2 brzmi dumnie, ale to nie nasze ostatnie słowo! Dzięki za wspólny lot i oby więcej takich przygód 1f642.png! Czas chwilę poświętować no i odbudować się! Pozdrowienia dla wszystkich oglądających to starcie, na zdrowie!
-
Hej, posłane, pozamiatane. Szo i udanego weekendu Dnia 01-03-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Pancernik 150.000 _________________________________________ Obrońca kondzig [JKS] ________________________________________________ Mały transporter 54.222 Duży transporter 18.581 Lekki myśliwiec 25 Ciężki myśliwiec 14 Krążownik 107 Okręt wojenny 701 Recykler 161 Sonda szpiegowska 86 Bombowiec 1 Niszczyciel …
-
Hi, Upolowane gdzieś na rejonach Pozdrawiam i szo Dnia 24-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Robert Wedder [N-A] ________________________________________________ Duży transporter 35.000 Recykler 1 Gwiazda Śmierci 1 _________________________________________ Po bitwie... Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________…
-
Dzień dobry, flota pozostawiona na pożarcie, choć trochę było spiny i opóźnienia w locie, gdyż zajmowałem się szukaniem lotki Pana.Dobrze się skończyło Pozdrowienia dla zaglądających Dnia 24-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Mały transporter 100.000 Pancernik 215.166 Okręt wojenny 61.688 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca JordanZakliczyn [G T W_1] _______________…
-
No i jest w końcu akcja Podziękowania dla Ciebie za cały przebieg Cóż więcej dodać, obyło się bez zbędnych komplikacji i lecimy po więcej
-
Szybki locik na zakończenia tygodnia, nieodebrany fs tuż pod nosem Miłego weekendu, poszkodowanemu szo Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Okręt wojenny 52.427 Pancernik 178.845 _________________________________________ Obrońca Martincom [WSNT] ________________________________________________ Mały transporter 3.867 Duży transporter 43 Lekki myśliwiec 14.045 Krążownik 1.608 Okręt wojenny 1 St…
-
Cześć, Prawie bym przegapił flotkę, trochę stało ale się udało zalogował przed 2 ostatnimi dofarmami jednakże wszystko weszło jak należy. Pozdrawiam i szo Dnia 01-02-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Krążownik 20.000 Sonda szpiegowska 1 _________________________________________ Obrońca Robert Wedder [N-A] ________________________________________________ Duży transporter 31.600 Gwiazda Śmierci 1 _____…
-
Hej, szybciutko na minutkach Pozdrawiam ciepło Dnia 30-01-2019 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Pancernik 100.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca Mortimer [Snoke] ________________________________________________ Mały transporter 1.007 Duży transporter 8.158 Lekki myśliwiec 4.984 Ciężki myśliwiec 68 Krążownik 5.814 Okręt wojenny 4.321 Recykler 500 Sonda szpiegowska 20…
-
Dzień dobry, lot na fali, zawsze była stacja lecz tym razem coś pomylone Miłego dnia, obrońcy odbudowy. Dnia 29-01-2019 00:47:42 następujące floty spotkały się w walce: Agresor Zapalskyy [WETERAN] ________________________________________________ Niszczyciel 1 Okręt wojenny 50.436 Pancernik 166.654 _________________________________________ Obrońca Casto [EKR] ________________________________________________ Duży transporter 2.554 Lekki myśliwiec 1.000 Ciężki myśliwiec 1.000 Krążownik 1.018 Okręt …