Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 964.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Drodzy Gracze, przez kolejne dwa dni, tj. 21-22.11.2020, otrzymacie zwrot Antymaterii w wysokości 15% od wydanej ilości Podczas trwania eventu możecie użyć swojej Antymaterii na cokolwiek zechcecie i otrzymacie zwrot 15% Antymaterii. Antymateria powinna być dodana na konto do dwóch dni po zakończeniu eventu. Życzymy miłej gry! Wasz OGame.pl Team OG_Cashback540.jpg

• Najlepszy gracz uniwersum 2020

kasai - - Forum

Za nami już tydzień głosowań. Aktywność na niektórych uniwersach pozytywnie zaskakuje! Na innych uniach macie jeszcze 7 dni aby nadrobić zaległości.

• Cytat od Dobrygracz: „Wystarczy grać na wezn żeby wiedzieć to i owo i nie trzeba nikogo trzymać za rękę. Naprawdę sądzisz, że ktoś o zdrowych zmysłach zagłosuje na gościa (mając inne alternatywy) który jako pierwszy opuścił tonący okręt? Który nie wiedział co to kolejkowanie a wyliczenie zawróconego stacjonuj traktuje jako legendy? Który głównym kontem siedział na U bo sie bał a skanował z multi? Który tym multikontem klonował sobie surke jak wszedł zbugowany rynek?Jeżeli z multikontami na forum…

• Jak bedziemy to weryfikowac, to jest to nasza wewnetrzna sprawa. Ale wez pod uwage to, ze nie siedzimy przy graczach gdy Ci zakladaja konta. No chyba, ze Ty trzymales ich za reke gdy je tworzyli? I wiesz kto sie za tym kryje. Ps. Z takich wlasnie powodow do wygrania jest tylko ranga, a nie np budynek lub badanie.

• Wersja 7.x - dyskusja

kasai - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od wampek: „Ja tam ogólnie doceniam prace członków Teamu (prawie wszystkich), ale jak Ruda już dodała taki temat do FAQ, to mogła dać tutaj o tym wzmiankę... w momencie jak zadawałem pytanie to nic takiego nie istniało. Wracając do mechanizmu cmentarza...dobrze zrozumiałem, że 2 miesięczny "urlop" załatwia nam darmowe przenosiny na dowolny serwer (pod warunkiem, że nie jesteśmy w Top 20)? ” Tak. Pamiętaj jednak, że żeby konto się nie skasowało musi mieć zakupioną antymaterię lub wykupioneg…

• Wersja 7.x - dyskusja

kasai - - Porozmawiajmy o OGame

Cytat od Hahohe: „Cytat od wampek: „A opisano gdzieś mechanizm powrotu? Np. kwestię zajętych pozycji... ” Nie wymagasz za wiele? Od dobrych 10 lat oficjalne FAQ i poradniki nie są aktualizowane, a ty chciałbyś, żeby uwzględniono w nich nowe funkcje. ” Chyba sam nie wiesz co mówisz, zanim rzucisz takimi tekstami to radze zajrzeć do działu FAQ FAQ - najczęściej zadawane pytania. Jeżeli wiesz gdzie on w ogóle jest. Jest kilka nowych tematów opisujących chociażby działanie Rynku czy nowe Klasy, czy …

• Czas na zgłoszenia już dawno minął, zapraszam do głosowania -> Najlepszy gracz uniwersum Wezn 2020 - Ankieta. Komentować także można.

• Cytat od KrecikMax: „Jako , że jestem tutaj nominowany i wywoływany a naprawdę nie mam ochoty i czasu i do tego chęci więc nie chcę brac udziału w tej jakże pięknej ankiecie jeżeli Admin może to proszę o usunięcie mojej kandydatury ( sam na siebie głosowałem chyba lepszy push na forum niż w grze ) ale nie mnie to oceniać .Pozdrawiam Krecik szczególnie tych za 600 ” Niestety nie można nie brać udziału. Gdy wygrasz po prostu nie zostanie Tobie nadana ranga, skoro tak sobie życzysz.

• Cytat od Forumowy As: „Wydaje mi się, że jego nick z gry to: il Padrino. Pewności nie mam. ” No to poczekam na jakieś pewne źródło. Nie będę dodawać nicka, który nie wiadomo do kogo należy. Skoro pod tym i tak nie jest rozpoznawalny? Cytat od kielbaska: „Chciałbym zeby głosy ktore ja dostałem poleciały do Pana Pawel1000, ok? ” W takim razie poproszę poprosić o zmiane głosu te osoby, które na Ciebie głosowały. Nie można zaliczyć głosów na jedną osobę innej.

• Cytat od Forumowy As: „A co jeśli będzie remis w głosowaniu? Proponuję dopisać nick Krecika z gry, tak jak to jest podane w przypadku innych graczy (nick z forum/nick z gry). ” Wtedy bedzie dogrywka. A zdradzisz ten nick z gry czy mam sie domyslac?

• Glosowanie na siebie jest dozwolone

• Cytat od Eomures: „A jaka będzie rekompensata za te dni, w których nie można było na ta osobę głosować? W końcu ktoś popełnił błąd a nawet przepraszam nie usłyszałem, GF i świta forumowa mnie zawiodła ” Mogę oddać na niego głos Niestety innej rekompensaty nie będzie. Tylko, czy wtedy nie byłby to głos ustawiony? Wole głosować jednak z moim sumieniem Żadnych strat nie poniósł z tego tytułu. Głos można zmienić.

• Temat ponownie przeczyszczony. @.:czubulus:. Twoje teorie spiskowe zaczynają po mału być już męczące. @I am back i @cokolwiek to dwie różne osoby. Czy w to wierzysz czy nie. To, że ktoś ma podobne poglądy nie znaczy, że od razu musi być tą samą osobą. Proszę już ukrócić te ciągłe sugestie. Temat uważam za wyczerpany, a kolejne posty nie będą już traktowane tak łagodnie. Skupcie się na istocie tego tematu.

• Weryfikacja kont zostanie podjęta po zakończeniu wszystkich ankiet. Samo założenie konta nie kwalifikuje go do anulowania jego głosu. Przecież jest wiele osób w grze które nie mają konta na forum, a aby oddać głos na swojego wybranka takowe muszą założyć.

• Została dodana kandydatura gracza Muniek. Gdyby ktoś chciał zmienić oddany już głos to nie ma problemu.

• Po ponownej analizie Twojego zgłoszenia zostało ono dodane do ankiety.

• 7oRYCBT.png Witajcie! Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano: 1. KrecikMax (Ukryta treść) 2. Marzena / Megan (Ukryta treść) 3. paweł1000 (Ukryta treść) 4. @khz (Finito GJ GF) (Ukryta treść) 5. @panpiwek1234 (Nowy Nick) (Ukryta treść) 6. @kielbaska (Ukryta treść) W związku z tym, że zwycięzca może być tylko …

• 7oRYCBT.png Witajcie! Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano: 1.Whisky - @Bad.Whisky (Ukryta treść) 2. pl1. (Ukryta treść) 3. pawelos @_Pawelos_ (Ukryta treść) 4. Nalimko - @Nalimko.sk (Ukryta treść) 5. strzelec - @Strzelec84 (Ukryta treść) 6. Muniek - @Muniek (Ukryta treść) W związku z tym, że zwycięzca mo…

• 7oRYCBT.png Witajcie! Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano: 1. REFIL - @Alcoholik51% (Ukryta treść) 2. @DeKi (Ukryta treść) 3. W0jci3ch (Ukryta treść) W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruchamiamy ankietę, która potrwa do 22 listopada 2020. W tym czasie macie możliwość oddania głosu na sw…

• 7oRYCBT.png Witajcie! Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano: 1. @Starrk (Ukryta treść) 2. @ciamajdek. (Ukryta treść) 3. Zgredek/obibok/ Arkadius @Arkadius (Ukryta treść) 4. Schan - @slimakk (Ukryta treść) 5. AmstelL - @AmstelL (Ukryta treść) 6. Neil Anblome - @DeKi (Ukryta treść) 7.PacSzaman - @PacSzaman (…