Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 481-500 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Głosowanie teamowców dobiegło końca i wyłoniliśmy 3 najlepsze/najciekawsze zgłoszenia Oto wybrane prace: Cytat: „Bez Ciebie tak pusto w 4 gali, Deuter na darmo wciąż się pali. Wieczory się dłużą, bo czasu zbyt dużo, Nikt bliski nie skanuje i statki się kurzą. A tak wielu jest szarych do farmienia, wracaj bo złapie szybko lenia. sitoizm ” Cytat: „Jest zimno, a Ty wakacie, waciku, moderujesz forum w czapce i szaliku. Może Ci się ciepło zrobi, pomyślałem i życzenia na Walentynki Tobie wysłałem. Twó…
-
Dziękujemy za wszystkie nadesłane życzenia i miłe słowa oraz za udział w zabawie Duże podziękowania dla @Neferet za przygotowanie regulaminu i zasad konkursu
-
Dostaliśmy jeszcze jedne życzenia, niestety po terminie i 'lekko' za długie, ale za to kreatywne i dlatego zostają opublikowane w tym temacie Cytat od halszka: „ Dla wszystkich lamek co dzis na gazie (LNG) latają od rana stacjonując czasem w bazie śliczne niszczarki, krążki i bombowce śliczności pragnę przekazać od Halszki słowa pełne miłosci bo te moje lamki przecie najcudniejsze sa na świecie kudły długie , nieczesane ale ciepłem otulaja może grabią , zabijają ale dobre serca mają gdy Halusi h…
-
Dziękujemy za wszystkie wysłane życzenia Aktualna lista: Bez Ciebie tak pusto w 4 gali, Deuter na darmo wciąż się pali. Wieczory się dłużą, bo czasu zbyt dużo, Nikt bliski nie skanuje i statki się kurzą. A tak wielu jest szarych do farmienia, wracaj bo złapie szybko lenia. sitoizm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Powinno,wiedzieć serce Twoje, jakie jest,imię moje. Ten, kto to,pisze, jest Ci dobrze znany, ten, kto to,czyta, jest stale kochany! Anonim ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ W Dniu Walentego …
-
Już tylko do końca dzisiejszego dnia można wysyłać życzenia. Nie przegapcie tej wątkowej okazji do powiedzenia czegoś miłego innej osobie! oraz możliwości zdobycia trochę antymaterii.
-
4pmeki6.gif Poczta walentynkowa 2018 Walentynki tuż tuż więc czas na pocztę walentynkową! To najlepszy czas by wyznać to co czujemy do drugiej osoby. Był konkurs na miss i mistera, może którejś/któremuś z was spodobał/a się jedna z naszych kandydatek albo jeden z naszych kandydatów i boicie się powiedzieć to wprost? A może chcecie przekazać drugiej osobie proste "lubię Cię" i nie wiecie jak to zrobić? To wydarzenie jest specjalnie dla was Od dzisiaj do 13.02.2018 23:59 czekamy na krótkie wiadomo…
-
Temat dla sojuszy szukających rywali do wojen. Proszę wpisywać się według następującego schematu: Nazwa sojuszu: Tag sojuszu: Jaki rywal nas interesuje: (top w pkt/flotach, liczebność) Kiedy chcemy toczyć wojnę: Dodatkowe zastrzeżenia (nieobowiązkowe): (np. tylko w systemie procentowym, minimalne progi, stosunek RW z ACS itd.) Kontakt: (nie podajemy współrzędnych planet) Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia propozycji piszemy nieaktualne) Temat służy jedynie do zamieszczania propozycj…
-
Temat dla sojuszy szukających rywali do wojen. Proszę wpisywać się według następującego schematu: Nazwa sojuszu: Tag sojuszu: Jaki rywal nas interesuje: (top w pkt/flotach, liczebność) Kiedy chcemy toczyć wojnę: Dodatkowe zastrzeżenia (nieobowiązkowe): (np. tylko w systemie procentowym, minimalne progi, stosunek RW z ACS itd.) Kontakt: (nie podajemy współrzędnych planet) Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia propozycji piszemy nieaktualne) Temat służy jedynie do zamieszczania propozycj…
-
-
Cytat od Al-Yazir Ima Fhatti: „Witam, jutro środa, ferie już są więc GO mógłby otworzyć nowy serwer na literkę Z, bo już czas. Nie wiem dlaczego tak wzbraniacie się przed PZ z oborny. Zawsze to dodatkowe surowce do zbierania. Ja bym z chęcią zagrał na takim Uni. ” GO nie otwiera uniwersów. Robi to firma odgórnie - GF (GameForge). Operatorzy gry, ani inni członkowie teamu nie mają na to wpływu. Proszę wziąć też pod uwagę to, że servery są otwierane 'na całym świecie' jednocześnie, a nie tylko w P…