Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Szukasz sojuszu? Wpisz się właśnie w tym temacie! Dla ułatwienia osób rekrutujących wypełnij następujący schemat: Nick: Liczba punktów: Jaki sojusz mnie interesuje? (opis czego mniej-więcej szukasz) Kontakt: Inne: Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia oferty,piszemy Nieaktualne) Nie dla: - Reklam sojuszy Tak dla: - składanie oferty rekrutacji na pw danego użytkownika (Ukryta treść)
Drodzy Gracze, już jutro, tj. 01.08.2018, koszt przedmiotów w całym Shopie zostanie zmniejszony o 15% Antymaterii! Oferta trwa od północy do północy. Życzymy udanych zakupów oraz miłej gry, Wasz OGame.pl Team OG_Itemsale540.jpg
Temat UF nie został zapomniany. Na ten moment Lobby jest priorytetem. Zostało już wprowadzone więc zapewne prace nad nowym systemem UF powinny ruszyć lekko do przodu. Polecam ten temat w PoO Porozmawiajmy na temat UniFusion, można tam podyskutować, a i może art coś się czasem wypowie co do stanu UF. Co do zmiany konfiguracji uniwersum - są one wprowadzone na tych uniwersach które zainicjowały temat w Dyskusjach. Bez takiego tematu art nie robi ankiet na uniwersach. Muszą być chęci zmian i jakieś…
Przykro się patrzy jak w temacie ST pada tak dużo obelżywych słów. Niektórzy powinni nauczyć się panować nad językiem. Po wykasowaniu obraźliwych i spamerskich postów za dużo tutaj nie zostało. Dalszą sprzeczkę polecam dokończyć na pw. Jednak może z użyciem nieco łagodniejszego słownictwa.
Nadal nie macie dość. Proponuje abyście zaprzestali używania oznaczania FILU, aby nie czuł się ciągle wywoływany do tablicy. Taki rozwój wydarzeń nie sprzyja miłej atmosferze na forum. A szkoda, bo u68 to moje ulubione uni! Love and peace! Czasem brak mi na Was słów. Wywlekacie kwestie które już dawno powinny zostać zapomniane. Nie każe Wam sobie wzajemnie wybaczać, ale chyba ignorowanie byłoby dobrą opcją. Może pisanie z podtekstami też nie jest dobrym pomysłem, bo niektóre nadinterpretacje się…
Zieleń jest znów 'trend' Powycinałam teksty odnoszące się do wyrzuconych postów. Na serio co poniektórzy powinni 'poluzować skarpety' Pamiętajcie, że to tylko gra.