Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Kolejne UF przed nami Nadchodzi Fuzja Universów!. Zachęcamy do tworzenia pożegnalnych podsumowań oraz uaktualnienia top10/rekordów itp. Po UF wszystkie tematy zostaną przeniesione do archiwum i żadna aktualizacja nie będzie już możliwa.
-
Cytat od kmlody84: „Cytat: „Moje konto zostało połączone z nowym Universum, ale moje planety mają zły układ. Co mogę teraz zrobić? Nie możemy powielić współrzędnych, ale otrzymasz tyle bezpłatnych przenosin, ile planety znajduje się na niewłaściwej pozycji. Jeśli posiadasz 9 planet, ale 5 zostanie przeniesionych, zostanie wygenerowanych 5 przedmiotów umożliwiających przeniesienie planety. Współrzędne są przydzielane na zasadzie "kto pierwszy ten lepszy". ” To jak rozumiem zmieniły się zasady i n…
-
Jak już wiecie jutro startuje server eventowy z okazji 16lecia OGame: 16-lecie OGame - Universum Eventowe Będzie on trwał 2 tygodnie. Bardzo szybkie uni, oczywiście nie dla każdego taka konfiguracja jest zachęcająca. Nagrody także ciekawe. Zamierzacie grać? Temat do dyskusji i ogólnych poczynań na serverze. Może ktoś z Was chciałby się jakimiś ciekawymi wydarzeniami pochwalić
-
Cytat od czubulus: „@Art Jestem w grupie 7. Na docelowym uni ma być ekonomia x7, złom 60% Pytanie moje jest takie czy istniej możliwość zmiany tych parametrów ? Może wsiąść wszystko co najlepsze w tych uni i zmienić te parametry. Tzn • prędkość ekonomii 7x (produkcja surowców, budowa budynków, badania, stocznie) • prędkość flot 3x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) • 80% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń • 20% złomu ze zniszczonej obrony trafi na pol…
-
Nie ma. Dla każdego uniwersum mają swój dział. I tam odbywa się całe życie uni. Używają tagów dla grupowania tematów. Filter:Accounttausch - wymiana kont Mondversuch - próby moonowe Resshandel | - handel Allianzvorstellung - prezentacja sojuszu Allianzsuche - poszukiwania sojuszu Kriegserklärung - deklaracja wojny KB-Thread - temat do wojny, RW Kopfgeld - nagroda za schwytanie prześladowcy Einzel-Att - atak SOLO AKS-Att - ataka ACS bes. Leistung - szczególne osiągnięcie Naciskając na dany TAG mo…
-
Temat dla sojuszy szukających rywali do wojen. Proszę wpisywać się według następującego schematu: Nazwa sojuszu: Tag sojuszu: Jaki rywal nas interesuje: (top w pkt/flotach, liczebność) Kiedy chcemy toczyć wojnę: Dodatkowe zastrzeżenia (nieobowiązkowe): (np. tylko w systemie procentowym, minimalne progi, stosunek RW z ACS itd.) Kontakt: (nie podajemy współrzędnych planet) Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia propozycji piszemy nieaktualne) Temat służy jedynie do zamieszczania propozycj…