Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 381-400 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Żadem moderator/administrator nie zajmuje się wprowadzaniem zmian w grze. Nie wiem co miał wskórać ten 'sarkazm'. ciap podała miejsce w którym należy zgłaszać propozycje zmian w grze.
-
TOP 10 Starć Tytanów Uniwersum 68 (2020-12-31) [POSZUKIWANY NOWY PROWADZACY]
kasai - - Starcia U68
PostSt było przed łączeniem wiec musi znajdować się w starym dziale i w starej topce. Póki co ten temat podkleiłam ale aby dać szanse także osobom z innego uni na prowadzenie top10 chętni mają tydzień czasu aby zgłosić się do mnie z chęcią prowadzenia tego tematu. Jeżeli będą inni chętni niezbędne będzie przeprowadzenie konkursu.
-
Trwa łączenie uniwersów: Nadchodzi Fuzja Universów!. Aktualnie rejestracja na uniwersach biorących w niej udział jest zablokowana. Po połączeniu ich rejestracja będzie znów dostępna. Te 5 uniwersów na które możesz się zarejestrować nie bierze udziału w tym procesie dlatego jest dostępne. Planowane jest już także otwarcie nowego uniwersum: Uniwersum Europa (25.10.2018)
-
W związku z tym ogłoszeniem: Włączenie Prezentacji Sojuszy do Dyskusji i Dyplomacji do regulaminu zostaje dopisane: Cytat: „ III. Podforum Dyskusje i Dyplomacja jest miejscem do zakładania tematów: a.Związanych bezpośrednio z grą na danym uniwersum. Przez takie tematy rozumiemy np.: [...] 10. Prezentację sojuszu znajdującego się aktualnie na uniwersum założona przez aktywnego członka sojuszu. Dozwolony jest jeden temat na sojusz. W tytule wątku powinien znajdować się TAG oraz nazwa sojuszu. W pi…
-
Drodzy Gracze, nadchodzi Uni Fusion i czekają nas małe porządki. Działy fuzyjne zostaną przeniesione do Archiwum ZŻU. W związku z tym, i ze względu na słabe zainteresowanie działem Prezentacje Sojuszy dział ten zostanie usunięty, a wszystkie aktualne tematy przeniesione do działu Dyskusje i Dyplomacja. Tam także będzie miejsce na Wasze nowe tematy. Więc jeżeli chcielibyście zachęcić kogoś do wstąpienia do Waszego sojuszu to dział ten będzie odpowiednim miejscem na to. Dodatkowo regulamin DiD zos…
-
ZqSr5Go.png Witajcie galaktyczni komandorzy! W związku ze zbliżającą się Fuzją Uniwersów postanowiliśmy zorganizować na wszystkich uniach biorących udział w UF konkurs na najlepszego gracza uniwersum. W ten oto sposób macie możliwość zapisać się w historii danego uniwersum. Po połączeniu uniwersów taka okazja nie będzie już możliwa. Z tego względu, że uniwersa docelowe będą zaczynały 'z czystą kartą', tu także zostaną przeprowadzone konkursy, aby upamiętnić 'dawne' czasy. Z tej okazji w DiDach W…
-
Cytat od Lilium Atratum: „Prawdziwy event to byłby taki gdzie by na Uni nie było antymaterii! Jeżeli GF chce zarobić, to może dałoby się jakoś inaczej takie uniwersum zafundować? ” A jak by to wygladalo? Kazdy przed rozpoczeciem gry ogladalby reklame Sponsorska? Cytat od student87: „a co z zasadą bash 'a? na tych parametrach to chyba powinna być zmieniona... ” Raczej chodzi o danie innym troche mozliwosci grania aby za szybko sie nie zniechecili.