Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 321-340 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
kasai - - Starcia U68
PostZaraz będę gryźć Pomału widzę, że temat się wyczerpał, więc niedługo wyląduje on pod kłódką jak tak dalej pójdzie. Kierunek tych rozmów nie jest zbyt ciekawy.
-
Drodzy użytkownicy, już jutro (27.03.2019) ok godziny 10 będzie miała miejsce krótka przerwa techniczna dotycząca wszystkich for. Planowany czas aktualizacji między 1 a ~20 minutami. Przepraszamy za niedogodności. Wasz Team Ogame.pl
-
wojtekreal & ManNiaK [3 X] & obserwator [BOSS] vs. Yes Man [P N] ~ 281149.87% Top 4 Uni68 & Top 6 OGame.pl
kasai - - Starcia U68
PostTemat lekko przeczyszczony, pomału już się rozpędzacie do 'strefy zakazanej' Wszystkim sugeruje wziąć dwa solidne wdechy i się zrelaksować. Jak już ktoś napisał 'punkt widzenia zależy od punktu siedzenia'. Dodatkowo moralność też jest bardzo subiektywną kwestią i myślę, że wszystko w tym temacie zostało już napisane. PS. priesten posty zostałyby usunięte także bez Twojej prośby^^
-
Mili & ARO & wilku [3 X] & obserwator [BOSS] & FILU [MISIE] vs. Yes Man [P N] ~ 453008.33% Top 1 Uni68 & Top 3 OGame.pl
kasai - - Starcia U68
PostTemat w przebudowie Na ładniejszy i przyjaźniejszy dla forum. Edit: remont skończony ale dam Wam chwile do ochłonięcia, abym nie musiała dawać kolejnych warnów. Edit2: temat ponownie otwarty.
-
Zostałam wielokrotnie wywołana do tablicy, no to jestem. STarcie te było dłużej omówione w gronie administracji forum. Zarzuty, że jest to taki sam przypadek jak w przypadku chemikosa są zdecydowanie nietrafione. W przypadku chemikosa BUG gry spowodował zdublowanie floty, ale nie samo powstanie RW, tak jak w tym przypadku. Bug gry spowodował, że doszło do tego RW w takim wymiarze w jakim ono powstało. Gdyby nie on, powstałoby całkiem inne RW. Z tego względu zdecydowaliśmy, że RW zostanie uwieczn…
-
Cytat od Truck driver: „Cytat od Black Prophercy: „Ja za to mam pytanie jak można przekazywać komuś konto skoro nie ma możliwości rozmowy o tym na forum oraz nie można nigdzie umieścić postu z zapytaniem czy ktoś nie ma konta do oddania? ” ogame.support.gameforge.com/in…38-pl.ogame.gameforge.com Piszesz zgloszenie, ze chcesz przekazac konto i leci procedura. ” Tylko on nie chce komuś przekazać konta, tylko go poszukuje. Support akurat w tym nic nie pomoże. Więc znów nie czytasz dokładnie o co kt…
-
Graf [MISIE] vs. Bizon [ALF] ~ 12716.43% : Graf [MISIE] vs. Gilbert [ATM DL 2] ~ 17519.78%
kasai - - Starcia U68
PostProszę się wzajemnie nie obrażać i trzymać się tematu wątku. Prywatne dywagacje można wyjaśnić poprzez pw.
-
Nowe Uniwersum
kasai - - Zadawanie pytań
PostAkurat na ten moment rekrutacja na GO jest zamknieta bo jest komplet Wiec prosze nie mowic czegos, o czym sie nie ma pojecia.