Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 301-320 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Proszę o opanowanie emocji i zaprzestaniu snucia rożnych teorii spiskowych. Skoro ticket został wysłany to ktoś go opracuje. Do tego czasu proszę się uspokoić i nie offtopowac w temacie wyciagajac jakieś stare brudy lub zajmując się jedynie wycieczkami osobistymi. Edit: @Truck driver może zastanów sie nad sobą. Ciągle wszędzie się wtrącasz i piszesz nie na temat. Nie wiem co Twoje wycieczki personalne do Torquemada mają wspólnego z tym tematem.
-
STAR WARS EPISODE V: Fnk [P N] vs. john malkowitz 007 [ANGELS] ~ 24 046.66% - Makłowicz Falls again !
kasai - - Starcia U68
PostPrzypominam, iż nie jest to RW na Yes Manie. Proszę trzymać się wątku. Offtopic będzie kasowany. Kultury niektórzy także mogliby się nauczyć.
-
Cytat od Vito Andolini: „Cytat od kasai: „Pojedynczy przypadek nie może mówić o jakimś ogólnym problemie, zważywszy, że autor tematu nawet nie odpisał na zadane pytanie i nie wiemy nic, prócz tego, co sam napisał w pierwszym poście. ” @kasaiNa podstawie wycinka ekranu przesłanego przez dexPL i bez podania danych: wersji systemu operacyjnego, wersji przeglądarki internetowej, czy zainstalowane jest oprogramowanie bądź skrypty blokujące javascript np. NoScript. rozdzielczość ekranu, trudno zdiagno…
-
Dobra, poświęcę się Cytat od vse: „cześć, Mam pytanie Kasiu.... Mam nadzieję, że kiedyś tu zajrzysz i przeczytasz odpowiedź Pamiętasz z jakimi moderatorami i na których działach zaczynałaś przygodę..... Tą 10lat temu? Kilku ich było, z Punitorem i Zaimerem miałam najwięcej styczności na poczatkach mojej kariery Nie wliczając w to godzin spędzonych na IRC z innymi świetnymi modkami edit.. z dawnego uni20 ktoś tu jeszcze zagląda?? Z tego co mi wiadomo to nie, już się wszyscy zestarzeli. Chyba i w …
-
to ja :oooo moge sie zajadac kilogramami! Teraz @Mati
-
@^BrzydaI^
-
@Superman pomyliles mnie z @kruszynka. Ona ma na pewno cos do opowiedzenia
-
eee. Nie. Ja tu tylko statystka. Otworzyc moze @Zaqes
-
zboczuszek @kruszynka
-
Dawno mnie tu nie bylo. Gdzie ten zemsta;)