Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 261-280 z 964.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat: „Agresor stracił łącznie 2.730.000.000 jednostek. Obrońca stracił łącznie 1.710.937.500 jednostek ” Przegrany (w tym przypadku agresor) powinien odczekac 24h od powstania RW z wstawieniem tego raportu na forum. Jako, ze obronca nie zlozyl zazalenia, ani nie zalozyl swojego tematu to ten temat pozostal na forum. Na przyszlosc prosze trzymac sie ustalonych zasad w regulaminie st.
-
386
-
316
-
Cytat od priesten: „Kasaji temat do kosza - jak nie rozumiesz angielskiego to do pieca temat jakieś kursy byscie dostali w tej moderatorni ” O moj angielski prosze sie nie martwic, jednak nie wszyscy uzytkownicy forum musza znac wszystkie nazwy statkow po angielsku. Skoro juz sie wysylamy na kursy to ja sugeruje kurs czytania regulaminow, na pewno nie zaszkodzi. Cytat od Regulamin st: „Twój raport musi być w języku polskim. Przy konwertowaniu raportu należy zaznaczyć w konwerterze język polski. …
-
Podwojenie floty.
kasai - - Błędy w grze
PostCytat od Crion: „Cytat od kasai: „Prosze czekac na odpowiedz supportu i nie sugerowac sie podpowiedziami graczy. ” Ja na odpowiedź od supportu czekałem ostatnio 4 dni (to i tak krótki czas oczekiwania) - jeśli zainteresowany ma nie sugerować się podpowiedziami innych graczy, to proszę mu powiedzieć co ma zrobić czekając na odpowiedź, bo póki co nie dostał od Was żadnej informacji, a zaraz będzie tak jak wspomniał Poka Bydlaka, że dostanie bana za bugusing i push ” Niestety nie jestem w stanie od…
-
Podwojenie floty.
kasai - - Błędy w grze
PostProsze czekac na odpowiedz supportu i nie sugerowac sie podpowiedziami graczy.
-
Cytat od Regulamin: „Twój raport musi być jedyny. Po bitwie czas na zamieszczenie raportu to 72h. Po upływie tego czasu takie RW, jeśli pojawi się na forum, może zostać od razu usunięte lub zamknięte przez moderatora. Pierwszeństwo umieszczenia RW w ST należy do zwycięzcy danej bitwy. Gdy nie uczyni on tego w ciągu 24h od powstania RW, prawo takie zyskuje także strona przegrana. ” Wygrany nie skorzystał ze swojego prawa, więc przywilej ten mógł wykorzystać także przegrany.
-
Cytat od Krzysztof: „Drodzy forumowicze. Zwracam się do Was z prośbą o pomoc w zbiórce pieniędzy dla Marysi Miąsko. Dziewczynka ma już 14 miesięcy, cierpi na śmiertelną chorobę - rdzeniowy zanik mięśni. Może ją uratować lek warty ponad 9 milionów złotych. Zdołalismy my już uzbierać 7 milionów złotych! Niestety Marysia NIE MA WIECEJ CZASU ! W poniedziałek musiała zostać przetransportowana helikopterem do szpitala... lekarze musieli walczyć o jej życie. Dlatego musimy jak najszybciej uzbierać brak…
-
Cytat od Goryl77: „każda nowa wersja na bank będzie tylko lepsza - przecież tak sołtysowa napisała ” Kto coś takiego obiecał ;o Muszę mieć później winnego wszystkiego zła świata A tak na serio to nie wiem czy w kolejnej wersji to naprawią (mam tylko taką wielką nadzieję), ale wiem już też że kolejna wersja niesie ze sobą duże zmiany. Niekoniecznie na lepsze. Więc osobiście uważam, że te rangi mogą być jeszcze chwilkę popsute kosztem braku nowej wersji
-
Skojarzenia v. 0.3
PostKoniec kariery
-
Szukasz sojuszu? Wpisz się właśnie w tym temacie! Dla ułatwienia osób rekrutujących wypełnij następujący schemat: Nick: Liczba punktów: Jaki sojusz mnie interesuje? (opis czego mniej-więcej szukasz) Kontakt: Inne: Aktualność propozycji: (w przypadku wygaśnięcia oferty,piszemy Nieaktualne) Nie dla: - Reklam sojuszy Tak dla: - składanie oferty rekrutacji na pw danego użytkownika (Ukryta treść)