Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 181-200 z 964.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat: „7oRYCBT.png Witajcie! Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano: 1. El Marek - @souris (Ukryta treść) 2. nocny Lares - @Dobrygracz (Ukryta treść) 3. Czubulus - @.:czubulus:. (Ukryta treść) 4. Vizzion - @ViZZioN (Ukryta treść) 5. Zgredek (Ukryta treść) 6. Zlomek (Ukryta treść) 7. Aurora aka Silver (Ukry…

• 7oRYCBT.png Witajcie! Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano: 1. @SowiaK (Ukryta treść) 2. @torino (Ukryta treść) 3. @ProSkaner. (Ukryta treść) 4. @mada (Ukryta treść) 5. @Acetonitryl (Ukryta treść) 6. @olszyn4 (Ukryta treść) 7. @jumek__ (Ukryta treść) W związku z tym, że zwycięzca może być tylko jeden uruc…

• 7oRYCBT.png Witajcie! Dwa tygodnie temu stworzyliśmy dla Was możliwość wyboru najlepszego gracza uniwersum. Dwoiliście się i troiliście aby wybrać osobę, która w jakiś sposób zapisała się w kartach na danym uni. Oto kto według was zasługuje na to miano: 1. @grigor04. (Ukryta treść) 2. @Akcelerator (Ukryta treść) 3. Lucky - @One Soldier Army (Ukryta treść) 4. Lord_Puszer - @jabol1987 (Ukryta treść) 5. Abbadon - @Dominator 2 (Ukryta treść) 6. Tomek - @Aniolek (Ukryta treść) 7. Kraken @KRAKEN WTB (…

• Przykro mi, że brak chętnych.Następnej okazji już nie będzie. Temat zamykam.

• Cytat od Bad.Whisky: „Ja i pl1 nie chcemy brać w tym udziału. milego wieczoru ” Niestety ale nie można 'nie brać udziału'. Można jedynie nie przyjąć ewentualnej nagrody.

• Niestety ale nie widze, aby Twoje zgloszenie bylo na serio, a dla smiechu. Prosze przytoczyc imponujace osiagniecia, a nie zenujace.

• Temat przeczyszczony. Chyba zapomnieliście o czym on jest.. a nie jest to 'znajdź moje multi'. Dziękujemy za zgłoszenia naruszenia zasad na forum, przyjrzymy się temu. Następnym razem proszę jednak wysłać ticketa. Kolejny offtopic będzie sukcesywnie kasowany.

• Ja chętnie oddaje mój głos w tych głosowaniach iii czytam opisy

• Jeden opis do kilku osób nie będzie brany pod uwagę, proszę napisać do każdej osoby kilka różnych słów. Jak ma ktoś oddający głos na któregoś z tych kandydatów zdecydować? Skoro wszyscy są tak samo dobrzy? Czyli nie ma najlepszego? Zgłaszać można wszystkie osoby które grały i coś osiągnęły od czasu starego UF (czyli od listopada 2018). Zgłaszamy już tylko do jutra

• Uzgodnilysmy z Ruda, ze licza sie wszystkie kandydatury od ostatniego konkursu, tzn od powstania uniwersum lub po listopadzie 2018. Jezeli wg Was jakas osoba szczegolnie zasluguje na ten tytul, ale juz nie gra/nie gra aktywnie to mimo to mozecie ja zglosic. Skupcie sie na celu tego tematu, a nie rozwiazywaniu Waszych sporow.

• Widze, ze slabo wyjasniam. GF zawiesilo zmiane parametrow do momentu zakonczenia fuzji we wszystkich spolecznosciach. Nie jest to nasze widzimisie. Nie da sie tego obejsc.

• Uzgodnilysmy z Rudą, ze licza sie zaslugi od ostatniego konkursu do teraz. Czyli od powstania uniwersum lub od listopada 2018r. Poniewaz w miedzyczsie nie byly organizowane zadne konkursy. Pamietajcie, ze termin zgloszen mija juz jutro o 20.

• @Lopez, @...::S K E J T::..., @guzik, @DeKi, @Niezniszczalny^, @daraz, @Rafikso, @pERNus, @moherowy beret, @wisniakrk - zapraszam do składania kandydatur

• @SowiaK, @BonDziorno, @torino, @mada, @andy501, @olszyn4, @figiel82, @CBA CzapeL, @ProSkaner., @Cry - zapraszam do typowania

• Masowe zgłaszanie z jednym komentarzem do wszystkich nie będą brane pod uwagę. Każda osoba, która zasługuje na ten tytuł zasługuje również na osobisty komentarz. Komentarze w stylu 'wszyscy wiedza jaki jest fajny' także nie będą brane pod uwagę.

• Najlepszy gracz uniwersum 2020

kasai - - Forum

Macie jeszcze 2 dni na zgłaszanie swoich typów

• Temat ponownie otwarty.

• Nowe uniwersum o nazwie Tucana Zostanie otwarte 6 listopada 2020 OG_NewServer540.jpg Universum będzie posiadało następujące parametry: • prędkość ekonomii 7x (produkcja surowców, budowa budynków, stocznie) • prędkość badań 14x • prędkość flot 1x x5 (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) • 50% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń • 50% współczynnik zużycia deuteru • 7 galaktyk • BRAK ładowności sond szpiegowskich • +25 pól Dodatkowo po pomyślnym potwierdzeni…

• Najlepszy gracz uniwersum 2020

kasai - - Forum

Do zgłaszania swoich kandydatów został jeszcze tydzień!

• Temat ponownie lekko przeczyszczony z offtopu. Antharas i EncePencee jak sami zauważyliście nie jest to miejsce na omawianie Waszych zakupów. Jeżeli zostało jeszcze coś do wyjaśnienia to możecie to dokończyć na prv. Cytat: „A dla czego nie zapytałaś do czego się odnosiło słowo, PN to kury od KKS, a może ty też nie lubisz prywatnie PNu ale raczej dobrze wiedziałaś do czego to nawiązywało ale i tobie się podobało<ty i twoja koleżanka nie lubicie też PNu ” NIE ZNAM i nie znałam nigdy nikogo z PNu, …