Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 461-480 z 485.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
prion minus, Asphalt, Densflor, monowka i Rentek [WzB] vs space - 7063,71% + pięć życzeń + TOP1 ACS
Gootek - - Hall of Fame
PostMoje gratulacje Panowie, walnęło że aż miło Życzę miłego przetopu, topcie na co chcecie oraz róbcie większe % Obrońcy pakiecik naprawczy BSzO Ave
-
Lwiczka
Gootek - - Archiwum CT
PostHej Hi Hello Masz jakieś plany, cele na przyszłość ? Gdzie Chciałabyś jeszcze pojechać? Ulubiony krajobraz? Myślisz że Kasia mnie lubi czy szkoda słów ? /me Dobrego tygodnia życzę
-
Vilebert
Gootek - - Archiwum CT
PostHi Villi Oglądałeś Czarodziejkę z Księżyca, Dragon Balla, Ghost In The Shell lub Applesead ? Lubisz Muminki ? Grałeś może w którąś część Final Fantasy ? Twoje największe marzenie to ? Twój ulubiony rodzaj muzyki ? Jak tam Ci mija weekend ? Ave
-
Lwiczka
Gootek - - Archiwum CT
PostHej Lwiczka Jakbyś miała możliwość wypowiedzenia jednego życzenia to jakie ono by było? Patrzeć na gwiazdy, czy w kominek? Dawać radość, czy być szczęśliwą? Masz już plany na długi weekend? Lubisz mnie? Dobranoc
-
marcik - szefowa szefow;)
Gootek - - Archiwum CT
PostMarcik odszukaj łaciatą krówkę, bo sama się włóczy po PL i jest jej smutno Lubisz serenady jak ktoś Ci śpiewa pod oknem ? Twoje ulubione zwierze ? Lubisz Pusia ? /me ściska mocno i daje gwiazdkę z nieba
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
PostCytat: „Jaką ilość alkoholu spożywasz standardowo w ciągu tygodnia ??? W ostatnim tygodniu łącznie dwa piwka.” <@Mati> Brzydze sie alkoholem. Czyżbyś gdzieś kłamał nie dobry Mati
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
Post\o Mati Kupuj już dresy, bo za niedługo ciepło się zrobi i można laski wyrywać Jak tam się czujesz po meczu Wisełki ? Smutno Ci jest, że Cię nikt nie kocha, patrz pkt 1 /me pozdrawia
-
psotka
Gootek - - Archiwum CT
PostCzemu GO a nie MOD ? Najlepsze Twoje wspomnienie ? Lubisz mnie ? Ulubiona potrawa ? Jaką lubisz muzykę ? Ulubiona książka ? Ulubiony bohater powieści ? Jaką porę roku lubisz najbardziej ? Spodnie czy spódnica ? Włosy rozpuszczone czy spięte ? Pozdrawiam //Na życzenie autorki zamykam temat //Asiaa