Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 461-480 z 485.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Hej Madziu Jak mija Ci weekend ? Co dostałaś na "Dzień Dziecka" ? Ulubiony kwiat ? Twoja ulubiona rzecz jak byłaś mała ? Patrzeć na gwiazdy, czy w kominek? Dawać radość, czy być szczęśliwą? /me Pozdrawia

• Moje gratulacje panowie pięknie Wam to wyszło W dodatku wykręciliście TOP 2 ACS a to nie często się trafia Życzę miłego przetopu i kolejnych % Obrońcy BSzO Ave

• Moje gratulacje Panowie, walnęło że aż miło Życzę miłego przetopu, topcie na co chcecie oraz róbcie większe % Obrońcy pakiecik naprawczy BSzO Ave

• Hi Jak tam Ci mija kolejny dzień ? Masz już plany na wakacje ? Co lubisz najbardziej w życiu robić ? Twoja ulubiona potrawa to ? Ulubiony krajobraz? /me Dobranoc

• Lwiczka

Gootek - - Archiwum CT

Hej Hi Hello Masz jakieś plany, cele na przyszłość ? Gdzie Chciałabyś jeszcze pojechać? Ulubiony krajobraz? Myślisz że Kasia mnie lubi czy szkoda słów ? /me Dobrego tygodnia życzę

• Vilebert

Gootek - - Archiwum CT

Hi Villi Oglądałeś Czarodziejkę z Księżyca, Dragon Balla, Ghost In The Shell lub Applesead ? Lubisz Muminki ? Grałeś może w którąś część Final Fantasy ? Twoje największe marzenie to ? Twój ulubiony rodzaj muzyki ? Jak tam Ci mija weekend ? Ave

• Chocolate a w tej Finlandii takie pioseneczki macie ? youtube.com/watch?v=yYkg6styqfM youtube.com/watch?v=qwWJjAwb524 Pozdrawiam

• Lwiczka

Gootek - - Archiwum CT

Hej Lwiczka Jakbyś miała możliwość wypowiedzenia jednego życzenia to jakie ono by było? Patrzeć na gwiazdy, czy w kominek? Dawać radość, czy być szczęśliwą? Masz już plany na długi weekend? Lubisz mnie? Dobranoc

• Chocolate tak wyglądasz po obiedzie , czy jesteś w swoim raju nena%20anime%20en%20chocolate.jpg

• kasai - mala wredota :P

Gootek - - Członkowie Teamu

Cytat: „Czemu nie lubisz Pusia EEe.. a co to Twoje alterego ?:P ” Pewnie, a co 2 in 1 A tu to coś Ty lubisz najbardziej i1.kwejk.pl/site_media/obrazki…7cf22d9358.png?1334673287 /me śpij słodko

• marcik - szefowa szefow;)

Gootek - - Archiwum CT

Marcik odszukaj łaciatą krówkę, bo sama się włóczy po PL i jest jej smutno Lubisz serenady jak ktoś Ci śpiewa pod oknem ? Twoje ulubione zwierze ? Lubisz Pusia ? /me ściska mocno i daje gwiazdkę z nieba

Kasai ten temat nie powinien się nazywać "kasai - mala wredota :P" tylko "kasai - chodząca śmiechotka" Bo po rozmowie z Tobą i jeszcze 2 osobami mam zawsze dobry humor Czemu nie lubisz Pusia /me ściska mocno, śpij słodko

Cytat: „Mati mysle ze chcialabym miec malego misia polarnego w domu :D” Grizli Grizli i wygryzli Jak tam święta Ci zleciały ? Dostałaś już jakieś nowe zwierzątko ? Lubisz mnie ? Ave

• Mati

Gootek - - Archiwum CT

Cytat: „Jaką ilość alkoholu spożywasz standardowo w ciągu tygodnia ??? W ostatnim tygodniu łącznie dwa piwka.” <@Mati> Brzydze sie alkoholem. Czyżbyś gdzieś kłamał nie dobry Mati

• Mati

Gootek - - Archiwum CT

\o Mati Kupuj już dresy, bo za niedługo ciepło się zrobi i można laski wyrywać Jak tam się czujesz po meczu Wisełki ? Smutno Ci jest, że Cię nikt nie kocha, patrz pkt 1 /me pozdrawia

• Cytat od Chocolate: „Gootek jesteś genialny! Pracy nie szukasz? Jako dyrektor generalny projektu? Producent? A może chcesz tylko kamerę potrzymać?” Dzięki za propozycje, ale narazie mam robotę, jak mnie wywalą z obecnej to się do Ciebie zgłoszę Zawsze do usług

• Chocolate jak będziesz miała jakiś sen to go przenieś potem na papier, potem nakręcisz film i ojro same będą płynąć do Ciebie Albo wyreżyseruj taki film ==>> Jesteś gorącą czekoladą i każdy ma chrapkę na Ciebie (w sensie że chcą Cię wypić), Ty uciekasz przed nimi itp..... resztę sama wymyśl

• Cytat od Chocolate: „ @Gootek Ty coś wiesz na temat nielubienia mnie, prawda? ” Ja się z Tobą kłóciłem, ale chyba nigdy nie napisałem, powiedziałem że Cię nie lubię, a to różnica Jeżeli to zrobiłem to Przepraszam /me gusta Chocolate

• Hej Jesteś tak słodka jak czekolada czy bardziej ? Potrafisz układać kostkę Rubika ? Ulubiona pora dnia ? Ulubiona pora roku ? Często bywasz zakręcona ? Ulubiony kwiat ? Grill czy ognisko ?

• psotka

Gootek - - Archiwum CT

Czemu GO a nie MOD ? Najlepsze Twoje wspomnienie ? Lubisz mnie ? Ulubiona potrawa ? Jaką lubisz muzykę ? Ulubiona książka ? Ulubiony bohater powieści ? Jaką porę roku lubisz najbardziej ? Spodnie czy spódnica ? Włosy rozpuszczone czy spięte ? Pozdrawiam //Na życzenie autorki zamykam temat //Asiaa