Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 421-440 z 485.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
ACS; Mili i Bociek i Wojtekreal i CRACOVIA KRAKOW [3 X], zasiadacz [-] vs BornToDie i Gabbana i MaLy GLoDeK [RoA], obserwator [BOSS] - 168587,96% top2 OGAME.PL
Gootek - - Hall of Fame
PostStarcie prze kozackie z obydwu stron, wielki szacun dla Was Panowie Agresorzy lecieli do końca i poszli na czołówkę i zrobili Ka Boom Cracovia, Mili BSzO Jak pisałem Cracovii to on pociągnął wszystkich za sobą na dno Ave
-
Liverpool F.C.
Gootek - - Piłka Nożna
PostJak nie ma jak kibice LFC są zawsze i wszędzie. Ten sezon 2013/2014 LFC rozpoczął znakomicie po 3 kolejkach mamy komplet punktów i jesteśmy TOP 1, chciałbym żeby ro było jeszcze 3 kolejki do końca sezonu, a nie dopiero 3 kolejka. LFC brakuje skuteczności, widać dość znaczne osłabienie z powodu braku Suarez'a ale myślę że jak skończy się ta kara LFC będzie mieć lepszą skuteczność niż ma teraz. Ave
-
Manchester United
Gootek - - Piłka Nożna
PostMecz bardzo dobry, zwłaszcza druga połowa w wykonaniu ManU, dużo nacierali, ale nic im to nie dało, obrona LFC stanęła na wysokości zadania i wygraliśmy ManU za bardzo się pieniło w dzisiejszym meczu zwłaszcza Pers i sędzia powinien go ściągnąć z boiska. Szkoda że padła tylko jedna bramka, ale jak to komentator powiedział "potem w barze kibice obu drużyn dopowiedzą sobie resztę przy piwku" Kolejne starcie ManU i LFC już w pucharze, myślę że będzie tak samo zacięte spotkanie jak było dzisiaj. Ave…
-
No to może chodzi o: Wielkie Księstwo Luksemburga ? Ave
-
Księstwo Monako
-
Czy chodzi może o - Portugalię ?
-
*TOP 1 ACS* kotl3t [SCS], tatkojmb [SCS] vs Keram [Hypnosis] - 23491.46%
Gootek - - Hall of Fame
PostO kurde nieźle to zrobiliście i w dodatku wykręciliście TOP 1 ACS Nic tylko gratulować, gratulować i życzyć kolejnych ST Życzę miłego przetopu Obrońcy BSzO Tatko dzięki za linka Ave
-
marcik - szefowa szefow;)
Gootek - - Archiwum CT
PostHej coś co Księżniczki uwielbiają najbardziej - kaczuchy Bingo Players Cytat: „W 2011 poznałem anioła w ciele dziewczyny A Mama i Tata nadal byli zdrowi To był bardzo dobry rok Czas nie odbierze tych wspomnień Pamiętasz, gdy mówiłaś mi Że się nie znam i że to był zakład Kiedy trzymasz moją dłoń przysięgam, że wierzę, iż żyję Malowałem Ci Niezapominajki Twój ulubiony kwiat Słodko wtenczas kręcił się świat Po półtora roku znowu Cię spotkałem To był nasz ostatni raz Jestem pustym echem w Twoich wło…
-
Gootek - - Archiwum CT
PostCytat: „Cytat od marcik: „Czy to Ciebie słyszałem wśród Aniołów, które mnie co rana budzą ? Budzą Cie Anioly ? Mnie budzi budzik w tel. Gdybym ja miala byc wsród tych aniołow które Cie budzą to chyba trauma by Cie nie opusciła :fgrin:” To fakt byłbym Tobą tak zauroczony żeby ta trauma mnie codziennie trzymała Cytat od marcik: „/me słodkich snów księżniczko i w tym momencie kilka osób ma cisnienie 170/250 chcesz ich miec na sumieniu ? dobranoc :fkiss: ” Pewnie im już oczy z orbit dawno wyskoczyły…
-
Gootek - - Archiwum CT
PostHej piękna Jak byś mogła zaprosić jakąś "gwiazdę" lub znaną osobę na obiad to kogo i dlaczego akurat tą osobę ? Wierzysz w Duchy ? jeżeli tak, to miałaś kiedyś z nimi do czynienia ? Twoje ulubione miejsce w domu ? Jaką najbardziej lubisz kuchnie i co najbardziej lubisz jeść ? Jakie było Twoje marzenie z dzieciństwa, a może nadal je masz jak tak to co to było ? Czy to Ciebie słyszałem wśród Aniołów, które mnie co rana budzą ? /me słodkich snów księżniczko
-
Gootek - - Archiwum CT
PostHej piękna Czego się najbardziej boisz ? Spacer po łące czy spacer w gwieździsta noc (spadają gwiazdy )? Która książka Cię najbardziej wciągała ? Jak sądzisz dlaczego ludzie widząc czyjeś szczęście próbują to zniszczyć ? Jesteś słodka jak cukier czy słodka jak np. marcepan czy jakieś ciastka ? Co Ci najlepiej wychodzi z domowych wypieków ? Zastanawiałaś się kiedyś nad końcem świata, jeżeli tak, to jaką masz wizję ? Kolekcjonowałaś coś, jeżeli tak to co to było ? Miałaś kiedyś taki moment w swoim…
-
Mati
Gootek - - Archiwum CT
PostHej \o/ Zaliczyłeś już wszystko ? Co przewozisz ? Jak Ci mija dzień? Hobby ? Dobra książka czy dobry film ? Lubisz boota Gootka ? /me mówi ja tu jeszcze wrócę
-
Vilebert
Gootek - - Archiwum CT
PostCytat od Madzia: „ Myślę, cóż by na dobranoc pooglądać, jakiś pomysł?” Polecam == Król Drozdobrody == świetna baśń Mleko z miodem lub herbatka z nim? Ulubiony pisarz? Czy wzorujesz się na kimś?
-
Gootek - - Archiwum CT
PostHej Piękna Aniołek czy Diabełek ? Ulubione motto i przysłowie? Wolisz chodzić boso po plaży, zbierać muszlę i słuchać ich szumu czy chodzić po górach i patrzeć jak kozice skaczą ? Lubisz patrzeć w gwiazdy ? Chciałabyś mieć jakąś super moc - jeżeli tak to jaką ? Dlaczego Św Mikołaj nosi worek na plecach ? Jakie szaleństwo krąży w Twojej główce ? /me życzy słodkich snów, papapa
-
Vilebert
Gootek - - Archiwum CT
PostSiema Vili Co tam jak tam? Dlaczego tak a nie inaczej? Co przewozisz? Co lubisz czytać? Wierzysz w Potwora Latającego Spaghetti? A może w Niewidzialnego Różowego Jednorożca? Śpiewasz przy goleniu? Jakie masz podejście do nielegalnych używek? Jesteś niedobrym GO? /me pozdrawia