Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 881-900 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Yuan: „Dla przykładu przy 3:2:1 optymalne wydają się kopalnie 39/32/35 i 13 poziom plazmowej. Przy 5:1:2 ten stosunek zmienia się na 37/33/32 i 12 poziom plazmowej. Pewnie nawet kryształ oczko czy dwa wyżej ze względu na jego potencjalną wartość przy astro. ” O ile w przypadku z serwera z handlarzem opłacalność określa przyrost eko do ceny to w przypadku serwera bez handlarza ciężko mówić o kosztach żeby policzyć opłacalność. Jeżeli normalnie opłacałoby mi się zrobić astro to znamy kosz…
-
Hmmm Ciekawe jest to że pamiętam jak z rok temu padło na forum "zlikwidować handlarza bo wypacza grę" (nie mówię o temacie zmiany przeliczników). Jak napisałam że handlarz to rozwój dla gry i jest potrzebny to sporo osób mnie zjechało i minusowało że piszę tak tylko dlatego że sama handluję i zarabiam. Całkowicie olewając moje argumenty o tym że w starym ogame (do 2009 roku) kryształ był towarem luksusowym. Wspomniałam również o tym że od tamtego czasu pojawiło się dużo badań podnoszących eko z …
-
Cytat od EzeQieL: „Za długo bedzie trwała wymiana sury pomiedzy gracczami chyba ze to przyspieszycie, transfer t i w to miejsce, ale obawiam sie o lichwiarstwo. Będą doić jeden z drugiego wyciskać , a handlarz dał i spokój!. ” Jeżeli handlarz zostanie zlikwidowany to nikt nie będzie kupował deuteru. Ekowcy nie będą mieć co z nim robić, flociarze sobie wyfarmią. Lichwy nie będzie.
-
Cytat od kermit: „"załadujesz tyle ile masz ładowności". Słowo "długo" traktuję jako ubarwienie wiadomości - to Twoja interpretacja, muszę się zgodzić z Tobą że będziesz ładować aż osiągniesz swoją ładowność ale w związku z tym, że jest to ekspedycja to nigdy nie będziesz wiedzieć na jaki event trafiłaś i kiedy tą ładowność osiągniesz, wysyłając tak jednego Pioniera już np po minucie zawróci pełny dla najlepszego eventu, np po 10 minutach w przypadku średniego albo przykładowo po 30 minutach w p…
-
Cytat od kermit: „Określenie jak długo będzie trwała misja ekspedycja pionierami: "tak długo jak jest dostępne miejsce na ładunek" - Czyli wniosek z tego taki, że nie będziemy mieli wpływu na czas ekspedycji ” Ja zdanie "tak długo jak jest dostępne miejsce na ładunek" rozumiem - "załadujesz tyle ile masz ładowności". Słowo "długo" traktuję jako ubarwienie wiadomości a nie jak określenie ile czasu będzie trwała ekspedycja i tym bardziej że nie będzie możliwości manewrowania czasem. Czyli: MT ukra…
-
Cytat od Munio_Uni 1: „Czyli nie sądzisz że w innym kraju może być coś typu Quantum tylko o kilka lat starsze. ” Numerkowe nie bo było speed x2. Nawet DE miało max 2. Choć na stronie jest już po fuzji ale wtedy nie zmieniali speed przy fuzjach - było tyle serwerów że nie da rady. Literkowe powstały 22 Lip 2009. Nasza Elka 9 Lis 2009. 3,5 miesiąca. A nasza Elka (obecnie Quantum) przez ok rok grało na speed x7 zanim inne zaczęły zmieniać speed. Wzrost z x5 na x7 daje dodatkowe 24 miesiące na speed…
-
Numerkowe były w 2005-2009 - 4 lata na speed x1. Największy speed, o ile dobrze pamiętam, był tutaj x2 więc max było po przeliczeniu 8 lat. Literkowe od 2009 roku - tutaj zaczęły pojawiać się speed x5. Zmiany speed zaczęły się w 2018 roku w PL np. Moje konto ma 8.055 dni, zaczęłam rok po starcie ogame więc najstarsze konto na uni 1 wybierając serwery najbardziej optymalne pod speed (czyli te co ja) będzie mieć ok 8400 dni gry. Osoba która zaczęła na uni Electra w PL na speed x5 i zmieniając na x…
-
Cytat od Elkanen: „Cytat od ciap: „jeżeli będzie tylko przez te statki co piszecie to i tak nic nie zmienia? ” Wydaje mi sie, ze @Starrk mial na mysli predkosc lotu na idlera. Ale moze lepiej niech sam wyjasni... ” Co to zmienia? Bo jeżeli dobrze rozumiem to wystarczy że jego statki będą latać szybciej
-
Dok
PostMasz DOKa budynek?