Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 401-420 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@Art1` Na starych serwerach wysyłając dwie fale nie jesteś w stanie wyrobić takich zysków w 2 tygodnie jakie mają topowi górnicy w miesiąc. Nawet nie wiem czy trzeba być wtedy topowym. edit: Ja bym musiała zrobić 6 fal w ciągu doby. Myślę że do top 50 to spokojnie 5 fal żeby wyrobić zyski z eko. Więc dopiero 7 i 6 fala dają większe zyski.
-
Znany i zgłoszony. Napisz ticketa
-
Cytat od Arsey: „Czesc, Przepraszam z góry, jeżeli to pytanie już tutaj było, ale przeszukiwałem wątek i nie znalazłem odpowiedzi. Czy zmienił się wzór na wydobycie deuteru na wersji 7.x ? Mam takie samo wydobycie deuteru na planecie z temperaturą: 1°C jak i z -9°C. Wyglada tak jakby teraz byly jakies "zakresy" temperatur, a nie konkretna wartość, ponieważ na innych planetach gdzie mam 15, 16 oraz 21 stopni wydobycie jest mniejsze niz na tych planetach z 1 oraz -9, jednakże ciągle jest takie sam…
-
Cytat od Crion: „@ciap Atakuje gracza X i tracę na tym flotę wartą 1kk surowców -> złom+farming = 1,5kk surowców -> to daje mi 500k na plus, ale ponieważ surowce pochodziły z rynku, to mam odesłać 1,5kk surowców - złom z mojej floty. Dalej nie widzisz gdzie tracę? ” Ja napisałam że oddaje surowce plus że jest na zero. Więc wydaje mi sie oczywiste że jeżeli coś oddaje i jest na zero to musi być to zysk. Jeżeli nie było to jasne to przepraszam Cytat od Nonick: „Mam pytanie do ogarniętych, może kto…
-
@Muniek Handel to wymiana. Masz jeden surowiec zmieniony w dozwolonym przeliczniku na inny. Po oddaniu surowców masz wyjść na zero nie licząc czasu który się straciło. @Crion Zapis tej został dodany do Zasad Gry na prośbę graczy ponieważ część osob legalizowała tak surowce np. z push. Gracz dostaje jedynie odsyłkę.
-
Cytat od Muniek: „@ciap bedziesz musiała oddac, nie dostaniesz rekompensaty mimo ze swoje surowce dostałas legalnie. Mało tego nikogo nie obchodzi ze moze wiązac sie to ze stratą anty. Jak nie bedzie Cie stac na oddanie to dostaniesz bana za posiadanie zbugowanych surowcow. Takie zasady. ” Jak pisałam: Jak nie będę mieć surowcow (astro sporo kosztuje) to mi odpiszą budynek albo obronę albo flotę i po sprawie. Surowce dostałam legalnie ale one nie są legalne bo powstały z błędu gry. Cytat od Crio…