Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 341-360 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Apofis: „Cytat od powyginany drucik: „Czekam aż zakończy się proces przenoszenia konta na którym zauważyłam brak bana na cmentarz ” Czyli w Polsce nie przenoszą kont na cmentarzysko? ” Nie. Testują na razie. Pierwsze przenoszenie było w tamtym tygodniu. Sam proces podobno trwa tydzień (tak mi napisali na support) więc zobaczymy jak im wyszło jutro.
-
Cytat od Apofis: „Mieli przenosić konta nie aktywne ponad 60 dni na cmentarzysko ale chyba jeszcze tego nie uruchomili w Polsce. ” Nie uruchomili. Działa na razie na 3 serwerach DE/ES/EN. Cytat od caparzoallegro: „Witam. Czy są jakieś zmiany w grze , gdyż moje konto na uni Octans zostało usunięte będąc na urlopie ? ” Twoje konto absolwent92 zostało skasowane 23-11-2020 po 35 dniach braku aktywności. Napisz ticketa czy mogą przywrócić > ogame.support.gameforge.com/index.php?fld=pl
-
Cytat od edes: „Cytat od powyginany drucik: „Cytat od edes: „A to jest tylko polski cmentarz czy międzynarodowy? ” Międzynarodowy serwer. ” Czyli to nie są z Polski konta bo u nas to jeszcze nie działa ” Nie, 11 tys kont jest z fuzji w innych krajach. Te nowe 300 kont jest z DE, EN i ES. (Czy tam EN i ES nie wiem bo konta które sprawdzałam pochodziły tylko z DE).
-
Cytat od I am back: „Mimo tego Twoje konto top 1 uni 68 jest w pelni na 15 pozycjach ” Tak, przenosiłam je gdy zostatał zniesiony zakres przenoszenia: * 2018-12-20 * [2:88:12] 8944 * > * [2:127:15] 8944 * ✔ * 2018-12-20 * [3:9:12] 8544 * > * [3:9:15] 8544 * ✔ * 2018-12-20 * [3:148:12] 8544 * > * [3:145:15] 8544 * ✔ Czyli dawno temu. Na samo przenoszenie wydałam ponad 7kk anty... Dlatego pomimo 120kk metalu więcej uważam że się nie opłaca 15.
-
Cytat od Zlomek_Mistrz: „A drugie pytanie czy ten skrypt przynoszący nieaktywne konta ruszy? ” Ruszył: * Data * Liczba kont na czmentarzu * 2020-11-12 * 11761 * 2020-11-21 * 11956 * 2020-11-22 * 12057 Co ciekawe konta na razie zostały na starym i będą tam przez tydzień. Znikły z sklonowanych kont bany - poszło zapytanie na ticket czemu, czekam.
-
Cytat od I am back: „Cytat od powyginany drucik: „U mnie jest to zamiana 106k dexu (po odliczeniu fuzyjnej) na 304kk mety. ” Przemiel te 106k dexu po max w handlarzu i wyjdzie Ci wiecej niz tego co masz z wydobycia. ” 120kk metalu w skali rocznej z jednej planety z wydawaniem antymaterii i polowaniem na 3:1. Przelicznik poniżej 2,87:1 już jest na korzyść pozycji 8.
-
Cytat od zefir: „333 dni, 22.168 ekspedycji, 51 dziur 333 / 51 = dziura średnio co 6,5 dnia 22.168 / 51 = dziura co 435 ekspów Jak widać w lewym dolnym rogu obrazka, ostatnią dziurę trafiłem 7 dni i 468 ekspów temu, więc biorąc pod uwagę powyższe obliczenia, następna powinna wpaść lada chwila ” Ja bym do tych statystyk dodała info z rekordów: Cytat od powyginany drucik: „Ekspedycje specjalne Najwięcej czarnych dziur w 24h: 2 Standard Najwięcej czarnych dziur w 7 dni: 6 zefir [68] Najwięcej czarn…
-
Cytat od buleon: „Cytat od powyginany drucik: „"Na Xanthus zaczynałem ten rok ze 118 kk punktów, (...) Na Bellatrix zaczynałem rok z 16 kk punktów" ” Dlatego nie porównywałem punktów końcowych, a same przyrosty. 16 kk dawało mi możliwość wysyłania ekspów cywilnych w ciągu, czyli czerpania 100 % mocy odkrywcy cywilnego, a wydaje mi się, że grałem dość aktywnie, choć nie twierdzę, że grałem równie sumiennie, co zefir. ” Nie mogę się zgodzić z tym że patrzenie na przyrosty cokolwiek tutaj zmienia. …
-
Cytat od buleon: „Cytat od Apofis: „Jak grasz aktynie a raczej na tym gra polega w miarę możliwości to odkrywcą zarobisz więcej. Ludzie już to udowodnili. ” Grałem bardziej aktywnie odkrywcą niż zbieraczem, pomimo tego konto ze zbieraczem zarobiło więcej niż konto z odkrywcą. ” "Na Xanthus zaczynałem ten rok ze 118 kk punktów, (...) Na Bellatrix zaczynałem rok z 16 kk punktów" Ponad 7 razy więcej punktów miał zbieracz. Odkrywca też może mieć jakiś bonus do eko więc dla mnie za duża różnica żeby …
-
Cytat od Antharas: „Rok rozwalonej floty, od grudnia gdzie nawet Dagusia zrobiła flotę pod expy, zobacz zniszczone ile ma nasz Top1 górnik (nie ma tu podtekstów) ” Srututututu dwa metry drutu. ======= @Incoming Kiedyś wybory organizowane przez graczy miały większy sens moim zdaniem. Było wiele kategorii jak "najlepszy złomiarz" itd. Teraz to wszystko zamknięte w jednej która dla każdego oznacza co innego. Stąd te kłótnie na forum. Dla jednego będzie to ilość ST, dla innego wiedza jaką ktoś posia…
-
Cytat od wampek: „Wątpię, by cmentarzysko było budową zbliżone do normalnego uniwersum... byłoby to bez sensu. Po co tworzyć sobie dodatkowe problemy. Typowa lista urlopowanych kont przechowywana w bazie i tyle. ” Cmentarzysko ma konstrukcję normalnego serwera. Mój program do historii wykrył go już w czerwcu. Widziałam powiadomienie o nowym serwerze jednak nie zwróciłam na niego uwagi. Wygląda na to że jest to zwykły serwer tylko nie można na nim grać. Na serwerze już jest 11 tys kont z fuzji kt…