Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 301-320 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od 19dawid45: „Wybrałem MSBN i nie dostałem punktów Jakbym był Muńkiem to już żyletka na ręce ” Przelogowanie? A jak nie to poczekaj do 3

• Cytat od Apofis: „Cytat od ^BrzydaI^: „robie wszystkie zeby na koniec nie braklo 100pkt ” Czasem się nie da jak badanie trwa a trzeba zacząć inne ehh ” Czasem surowców za mało... ( :

• Cytat od CzarnyPan: „w każdym razie nie można wykluczyć aktualizacji po której np. wyburzenie budynku będzie oddawało część zasobów użytych do jego budowy ” Hmm. W innych grach jeżeli burzenie oddaje cześć gruzu to wtedy przerwanie budowy również cześć zabiera.

• OKA: Dzień 6

powyginany drucik - - Pytania

* 1.091

• Cytat od Starrk: „Cytat od powyginany drucik: „Każdy punkt odzwierciedla jakiś cel w grze, choćby najgłupszy i nadaje sens gry. ” Pokaż mi swój poziom Grawitonów, a powiem Ci, jakim graczem jesteś...Xgruinr.jpg Na Quantum miałem lvl 5 ale rdza go zjadła... ” Jak robiłam terra to zastanawiałam się czy nie zrobić grawitonów na ten bonus co miał być. Tylko nie wiedziałam co będzie za bonus więc ostatecznie olałam. Jeszcze byłby jakiś negatywny dla mnie i po co mi to.

• Cytat od Muniek: „nanity tez, cokolwiek innego niz eko tez ” Nanity prawie zwracają eko - odpowiednio budowane. Również astro + plazma. Obrona też jest czasem bardziej opłacalna - na ciepłych planetach. Nie zapominajmy również o flocie. Są gracze, i nawet sporo ich, dla których flota jest bardziej opłacalna niż eko. Więc nie masz 12kk punktów za free. Nie dziw się więc że ktoś wolał wziąć sztab (który da choćby geologa) niż budować DOKa na jakiś 11-12 lvl żeby odebrać dodatkowy lvl. Wydanie suro…

• Cytat od Muniek: „ale o czym Ty mowisz ? o moim koncie ? ” Mówię o tym że... ...cieszysz się że masz za free 12kk punktów jednak koszt jaki poniosłeś budując DOK na 11 poziom żeby dostać lvl 12 jest taki że straciłeś eko które w jakiejś perspektywie czasu dałoby Ci więcej niż 12kk. Twoje 12kk punktów to punkty puste - które nie zarabiają na siebie (o ile nie dostajesz złoma ale po 1 musisz dostać na tej planecie po 2 uni mają takie teraz % na PZ że DOK już małą różnicę robi po 3 musisz mieć flot…

• Cytat od Muniek: „ja nie mam tej kopalni deu co ty. ” W tym jest taki myk że im mniejsza kopalnia to więcej byś dostał dodatkowego wydobycia. Np. top na nowym uni zbudował metal 53. I dostał 2kk metalu. Jakby zbudował 5 metalu na lvl 49 to dostałby 3 razy więcej metalu za te same surowce wydane. Zamiast np. jednego metalu zbudowałbyś 4-5 kopalni i zamiast 3kkk zysku miałbyś 6kkk.

• Cytat od Muniek: „Ja klepe dok na 11 zeby 12 free dostac. Malo ale zawsze 12 kk pkt free ” I tak i nie. Najwyżej mam DOKa na 7. Podnosząc na 11 kosztuje mnie: 2.437kk metalu i 609.375 deuteru. DOK mamy od połowy 2016 roku -> 1627 dni. Przez ten okres zrobiłam kopalnię metalu która dała mi: 3,4kkk metalu które systematycznie wydawałam. Dlatego napisałam że 12kk za free to puste punkty. Oczywiście każdy robi co chce i na co chce ale chodzi tu tylko o to że... ... punkty nie mają znaczenia i w żade…

• Cytat od Muniek: „Moze i puste ale lepsze niz sztab na 4 dni wart zero pkt wszystko od konta zalezy tak jak wyzej pisze ” Jak to zero? Masz wyłączone wydobycie? Oczywiście jak ktoś ma DOKa wysoko to pewnie można wziąć. Ale specjalnie budować DOK? Inna sprawa że w obecnych czasach punkty już i tak znaczenia n ===== Uruchomiłam program do wykrywania co kto buduje na świecie. Nie uruchamiałam z 3 lata więc mam głęboką nadzieję że jeszcze działa. Szkoda że wczoraj nie dałam sprawdzilibyśmy kto DOKa …

• Cytat od Muniek: „po co komu sztab 4 dni jak dokj est za grube miliardy do wziecia ” Puste punkty.

• Cytat od Adam525: „Chodzi mi oto, czemu nie ma punktacji np 1-3? ” Lepiej nie bo bym musiała poszukać kredek Paint mnie nie słucha w ogóle. Stoczyłam z nim zawzięte starcie ale przegrałam.

• Cytat od kasai: „Cytat od powyginany drucik: „Cytat od kasai: „Pamietajcie, ze forma jest dowolna ” Zdolności plastyczne sa oceniane? Painta to jeszcze jakoś idzie ale coś więcej... ” Oczywiscie, ze nie prosze jedynie nie wstawic grafiki z neta i podpisac, ze to jego praca zrobiona w calosci. Zapewne gdzies po necie lataja ogame'owe bombki^^ ” Trzymam za słowo! Starałam się oddać swoją artystyczną duszę w moim obrazku.

• OKA: Dzień 5

powyginany drucik - - Pytania

zapodaj.net/9fb1cdb7785c4.png.html

• Cytat od kasai: „Pamietajcie, ze forma jest dowolna ” Zdolności plastyczne sa oceniane? Painta to jeszcze jakoś idzie ale coś więcej...

• Cytat od Hahohe: „a mechanika pozwala w teorii na nieskończoną ich liczbę, tyle że wspomniana mechanika wcale nie jest ani powszechnie znana, ani oczywista, więc... ” Zawsze mi się właśnie wydawało że takie konkursy bazują na znajomości gry ale również mechaniki gry. Dlatego nie rozumiem dlaczego wśród graczy taki szum o to pytanie. Moim zdaniem to pytanie było bardzo dobre, świadomie czy nie świadomie, to było świetne pytanie sprawdzające wiedzę. Bardzo dobre bo nie polegało tylko na sprawdzeni…

• Cytat od skorek: „Bardziej chodziło mi o to kiedy warto sztab uaktywnić. ” A to przepraszam, odpowiedział już @Apofis Dziś na cmentarz znowu trafiło ok 100 kont na all serwerach: (Ukryta treść) Ciekawe za co gracz na TR dostał bana po 117 dniach jak cmentarza tam nie maja

• Cytat od skorek: „Zrobił już ktoś jakąś rozpiskę do tego? ” Czego rozpiskę? Tego ? > Wersja 7.6.0 ?

• Cytat od cokolwiek: „Nie zgodzę się - konkurs mega premiuje starych graczy - bo wartość nagrody zależy od poziomu posiadanego badania / budynku (inna sprawa, że to jest tylko puste nabijanie rankingu - duża wartość budynku czy badania - ale efekt rzeczywisty - niewielki / pomijalnie mały). ” Zależy co jeszcze będą dawać. Mi event da 200k punktów - mniej niż dobowe eko. Zefirowi da 26.214k. Trza było robić badania.

• Cytat od ackra: „Cytat od powyginany drucik: „Możesz mnie nie obrażać? ” Nie, sama sobie taki nick sprawiłaś.Cytat od powyginany drucik: „Możesz robić tyle niszczeń i tyle moonów nowych ile chcesz. Możesz sobie wybudować Depozyt i zrobić mega ST na zakończenie gry z sojusznikami. Wszystkimi, bez znaczenia jak liczny masz sojusz. ” Ale to jest ustawka a nie normalna bitwa. ” Tylko widzisz kolego... co to zmienia? Mechanika gry - ile osób może być w ACS obrona - jest oderwana od ustawki / bitwy. P…