Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 221-240 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Muniek: „Cytat od powyginany drucik: „OKA: Dzień 17 Cytat: „Odpowiedź: 49 ” Przecież macie odpowiedź :x ” a czemu pisałaś malutką czarniutką (ledwo widoczną czcionką na niebieskim tle) coś o zakrzywieniu gali ? czyżbyś się bała po prostu napisać "49" ? Przecież masz odpiwiedź "49" ” Brawo. Zostajesz top1 forum. Odpowiedziałam tak jak uważałam a odpowiedź podana przez team została gdy ja już dawno napisałam posta. Poprawną odpowiedź poznajemy po tym jak możliwość odpowiadania zostaje zab…
-
OKA: Dzień 18
Post140
-
Cytat od magneto_one: „Czy wybierając klasę - będzie to zmiana czasowa czy na stałe Bo jeśli czasowa to żaden problem, natomiast jeśli na stałe. A mam zbieracza którego cenię na chwilę obecną. musiałbym zapłacić anty za powrót do mojej klasy. Czyli de facto powinienem w tym evencie wybrać sobie swoją klasę / zbieracza/, i czekać na kolejny event w którym wybrałbym np.odkrywcę tak żeby móc poeksperymentować z nową klasą tak aby nie ponosić dodatkowych kosztów. Pozdrawiam Magneto ” Pewnie to przed…
-
OKA: Dzień 17
Post49 w prawo i lewo zakrzywieniem układów bez zakrzywienia do granicy
-
Cytat od Ten Keyra: „Cytat od powyginany drucik: „Tak szybko rozdawanie kolejnych lvl czegokolwiek ma ogromny wypływ na punkty. ” Piecze Cię to w Excela i to widać. Znowu ktoś dostanie badanko, które olałaś, znowu ktoś budynek za darmo. A Ty za darmo próbowałaś się w S&D załapać na nagrody i nie wychodziło. Smuteczek... ” Tak się zapisałam do nagrody że jak ją wygrałam to nawet nie odebrałam. To raz. Gdy się zgłosiłam mogłam odebrać nagrody o wartości: * Badanie * Poziom * Metal * Kryształ * Deu…
-
Cytat od I am back: „Pisza wszyscy o doku ale czy nikt nie zauwazyl innych wartosciowych nagrod takich jak przedmioty do zmiany klasy warte po 5000k anty kazdy? Po co pakowac sure by podniesc sobie ten glupi dok czy szpiegowska oczko wyzej? Nie lepiej odlozyc sury, zmienic klase i pospawac sobie statkow z innej, niedostepnej wczesniej klasy? ” Zmiana klasy aż taka niedostępna nie jest. 4-5 eventów z anty x9...
-
Cytat od Muniek: „Ktos tu chyba jest dwubiegunowy ” Czemu? Nie zmieniam zdania na temat tego że to są puste punkty. Surowce wydane, pracują na siebie. Powoli ale pracują. Jedynie co zmieniam zdanie, a właściwie je bardziej umacniam, moim zdaniem GF znowu rzuca coś bez namysłu. O ile raz na jakiś czas darmowe coś mało zmienia to puszczanie takiego eventu jak dopiero jeden się skończył jest wypaczające punkty. Kiedyś rozdawało 1 lvl na rok dla 20? 30 osób. Przyznaje się, nie myślałam że GF zrobi t…
-
Cytat od kasai: „Cytat od zefir: „Idea pytania o tą łączoną obronę wydawała się w miarę jasna. Choć trzeba było przyjąć pewne założenia, bazując na tym, o co mogło chodzić pytającemu - czyli o łączoną obronę na pustym księżycu. I zgodnie z tym założeniem udzielić odpowiedzi, że będzie to ACS (zgodnie z zapisem z FAQ Starć Tytanów). Jednakże z pytania nie wynika wprost, że gracz A leciał na księżyc gracza B. Równie dobrze mógł lecieć na planetę i rozbić się o jego obronę, podczas gdy flota gracza…
-
Cytat od I am back: „Cytat od Muniek: „Cytat od powyginany drucik: „I co mam DOKa robić? Niedobre GF. ” Puste punkty ? Bardziej opłaca się kopalnie, robią zysk. ” Ciapka, rob szpiegowska, DOK nic Ci nie da a tak to przynajmniej trudniej bedzie Cie dokladnie wyskanowac ” Ja i tak mam tylko surowcowe więc wystarczy na mnie 1 sonda Cytat od Muniek: „Cytat od powyginany drucik: „I co mam DOKa robić? Niedobre GF. ” Puste punkty ? Bardziej opłaca się kopalnie, robią zysk. ” Gdzie napisałam że nie są t…
-
Cytat od Ruda: „Chcieliśmy zrobić coś fajnego, coś czego jeszcze tutaj nie było. Przynajmniej ja nie pamiętam. A jest jak zawsze. Narzekanie i wiecznie niezadowolenie. Przykre to i smutne zwłaszcza że codzienność w obecnych czasach jest jaka jest. ” Myślę że większość raczej doszukuję się 2 dna, podchwytliwego czegoś.
-
Cytat od CzarnyPan: „Proszę się nie śmiać z doku, a może w przyszłości będą odawać połowę surowców za zburzenie budynku? (wiem nie da się doku zburzyć) ” Są gry w GF który mają model że rozwalanie budynku oddaje cześć surowców tylko wtedy gdy przerwiesz budynek/badanie który dopiero się buduje/bada również nie dostajesz wszystkiego. Przy grze gdzie tyle ludzi chowa surowce w budynkach/badaniach to chyba gorszy model i mam nadzieję że go nigdy nie wprowadzą.