Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 181-200 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ackra: „Miał ktoś takie zadanie? Niszczycielska furia Zniszcz jednostki (50) w walce przeciwko graczowi Postęp: 0/50 Czy wystarczy czegokolwiek 50 sztuk zniszczyć czy jakiś błąd i nie pokazało konkretnych jednostek do zniszczenia a są konkretne? ” Jakbym nie wiedziała to poprosiłabym w sojuszu o rozwalenie 50 sond Cytat od ackra: „Cytat od powyginany drucik: „Może też marudzić na forum że drogie, że głupie itd. ” Trochę pomarudzić na zadania trzeba, ale event fajny 14bb4b0110512c53c6cd7…
-
Hmm Widzę "prowadzące badanie" więc rozumiem jako że aktualnie badasz badanie. Jeżeli badanie już badasz to nie zostanie wydłużone jednak nie skasujesz planety na której badanie włączyłeś. Możesz jedynie skasować planetę która tylko wchodzi w skład sieci badań. Cytat od Aurora Borealis: „Bez względu na to czy i gdzie masz laboratoria, podczas trwania badania możesz robić z budynkami co chcesz. ” Nie może ponieważ poza blokadą kasowania, o której wspomniałam wyżej, jest jeszcze blokada rozwalania…
-
Beleth [N_O] & kreseczka_lameczka [REX] & Oculi Anguis [REX] vs. Proconsul Leda [TEREMUM] ~ 24117%
PostBardzo było mi miło że nie tylko ja siedziałam w nocy przed wigilią. Gratki
-
Cytat od Aurora Borealis: „Dodatkowo zdarzają się quick shooty happy hours +50% w ciągu roku. Wszystko jest w historii subforum i każdy może sobie sam wyciągnąć wnioski. W tym temacie nie ma nic do rozkminiania. ” Dokładniej: Od 8-9 lat event +50% jest w środku roku (maj-czerwiec) zazwyczaj 2h bez ogłaszania tego na forum, grze i w grudniu na święta (wcześniej bez ogłaszania, od jakiegoś czasu ogłaszają). Dodatkowo na urodziny ogame dają od paru lat (krócej niż święta i połowa roku).
-
@Avinashi gracz tyle z ackra na serwerze i pewnie sporo czytałaś jego postów. Ja tam uważam że bardzo dobrze wie o wyburzaniu tylko nie klei się to z jego zasada nieprzerywania budynków i tyle. Nie widzisz że pisze wszystko żeby potwierdzić swoją tezę? Po prostu jak ktoś nie ma aktywnego sztabu i ma mniejszą pulę zadań do olania to musi mieć surowce na włączenie wyburzania kopalni. Czy to w FS i robić dziennie czy budynku który będzie przerywać na 1 min. Może też marudzić na forum że drogie, że …
-
Cytat od sanvean: „dasz radę. Nie ma co narzekać. ” Pisałam to na priv. Nie przegadasz. Zaczyna się event - określasz czy warto poziom 5. Klikasz kopalnie, jeżeli wymaga kliknięcia to masz surowce żeby zaliczyć wyburzając. Surowców za dużo tez nie tracisz bo odbierasz nagrodę i zwiększasz szansę na lvl 5 (jeżeli warto, zawsze może trafić się inne zadanie którego nie zrobisz, np. ja nie zrobię plazmy/astro) Czasu nie tracisz > surowce zawsze dostępne na planecie. W razie złoma też nic nie tracisz…
-
Cytat od ackra: „Cytat od Avinashi: „Zauważ, że tam pisze o rozpoczęciu budowy kopalni, a nie że masz ją skończyć.. ” aby rozpocząć trzeba mieć odpowiednią ilość sury ” Nie wiem co za problem zgromadzić pewną ilość surowców i zawsze mieć na stanie żeby w razie czegoś kliknąć. Zbierać pewnie też jakoś znaczną ilość dni nie musisz. 1,3kkk + 300kk surowców to ile dni eko? 3-4? Event ogłosili 2 dni przed startem. To nawet jakby takie zadanie trafiło 1 dnia to byłbyś w stanie zaliczyć zadanie pierwsz…
-
OKA: Dzień 24
Postzapodaj.net/0bd4f5324950d.jpg.html
-
Cytat od Danek: „Tak czy siak, najbardziej ciekawią mnie wyliczenia Johna . ” Tym razem nie wiem. :x [ciach] Cytat od cichah2o: „Za mało wyjaśnień mechaniki gry jest w tych poradnikach. Jak ktoś nie atakuje to nie jest w stanie tej mechaniki poznać. Mnie i innych (sądząc po niektórych odpowiedziach) zmyliło FAQ i podałem ilość OW, których łączny atak przebije osłonę. W FAQ nie ma informacji, że zasada odbicia tyczy się jednego statku. Można to zrozumieć tak, że już dwa OW przebijają.. i znowu be…
-
OKA: Dzień 23
Post1500