Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 921-940 z 1,000. Jest dostępnych więcej wyników, proszę popraw Twoje kryteria wyszukiwania.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
@DUDEUSZ spieszę z odpowiedzią. Ankieta jest ustawiona i nie oddaje głosu graczy. Teoria spiskowa? No sorry, ale w teorii możesz oddać 37 głosów jako jedna osoba, a w praktyce o wiele więcej, zatem ankietę bardzo łatwo ustawić 37 głosów bo tyle jest uniwersów i tyle ankiet możesz dostać do wypełnienia. Tak, znam ludzi, którzy głosują po 10 razy Także ankiety wsadźcie sobie w tunel zwany odbytnicą.
-
Jaka korzyść widzisz w takim rozwiązaniu? Jedyna, którą ja widzę, to więcej pustego miejsca w galaktyce, bo ludzie mojego pokroju zostawiający konta na wiecznym urlopie by po prostu załączali kasację. Dalej nikt nie raczył wyjaśnić co w przypadku, gdyby ktoś otrzymał w ten sposób konto flotowe. Miałoby iść do piachu w ciągu doby? Całe szczęście nie zmienicie tego, nie ważne jak bardzo byście chcieli
-
W skrócie: Mam Mustanga 67' w garażu i nie zaglądałem tam od ponad roku i wg zwolenników tego pomysłu, mają prawo jeździć moim Mustangiem albo nawet i go przejąć, bo ja do garażu nie zaglądałem przez rok Weźcie się puknijcie, komuna upadła. @john malkowitz007 zarzucasz innym wybiórcze czytanie, a sam to robisz. Nie obchodzi mnie, że właścicielem konta jest Gameforge. Równie dobrze jesteś właścicielem swojej własnej ziemii, ale sproboj tam basen wykopać bez pytania durnego państwa o zgodę. Gdybyś…
-
Na swoim śmiesznym koncie na Wezn nie logowałem chyba od początku roku i logować dalej nie mam zamiaru i bardzo się cieszę, że konto jest moje i to ja decyduję, co się z nim dzieje. Jesteś przedstawicielem socjalistów i chcesz mi mówić, co mi wolno, a czego mi nie wolno robić z moim własnym kontem. Nieważne co byście sobie wymyślali i co tam o zapisach z OWU, OWK i ONZ tu pisali, to wywalone w Gameforge - nawet oni nie mają prawa rozkazywać graczowi jak grać. I skoro nawet taki gigant o tym wie,…
-
Póki co nie wyjaśniasz i nie łapiesz za słówka, a jedynie się pogrążasz Rozkłady flotowe są dwa: a) grasz ufs i masz wszystkie planety w innych miejscach (niezależnie od speed) b) grasz fsem i masz dwie planety w układzie I tu właśnie sam sobie strzeliłeś w kolano. Nie padłeś na x1, ponieważ organizacja czegokolwiek na x1 wymaga poświęcenia multum czasu, zatem... wracając do początkowych postów tej śmiesznej dyskusji: na x1 potrzebujesz poświęcić więcej życia niż na x2-5
-
Ale Ty rozumiesz, że jeżeli rzucasz tekstami "luksus dwóch moonów w układzie" lub "dobowe FSy na zatrzymaj" świadczą tylko o tym, żeś jest pospolity noob, który rzeczywiście w nogach śpi i gówno wie. Taki z niego weteran 2006-2017 co nie zna podstaw FSa. Ale to już norma - na forum sami "weterani" się wypowiadają, ale piszą takie bzdury, że czasami zastanawiam się, czy dalej moimi o tej samej grze. Topka Libry nie urlopuje ani nie gra UFSem,wiec nie mów, że topki tak robią
-
@Vegitto trochę takie pyrrusowe zwycięstwo, bo zaraz za tymi "nowymi wyzwaniami" idzie cena za nie - jeszcze mniejsza aktywność. Niestety statystyki wszystkich uni po fuzji pokazują tylko tyle, że uni po fuzji umiera jeszcze szybciej, niż wszystkie te uni przed fuzją Moim zdaniem łączenia międzynarodowe mogłyby pomóc, bo zamiast 5k kont po Polskiej fuzji, byłoby 15k po międzynarodowej. No i wtedy po roku mamy 5k aktywnych kont a nie 1k.