Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 135.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
obibok [WarriorS] vs. Esiek [MAFIA] ~ 8478.81%, obibok [WarriorS] vs. gladiator [FFUN] ~ 803.19%
slimakk - - Starcia Wasat
PostGratki Obi ladny zysk Ci wyszedl Przetapiaj na nowe zabawki i lataj dalej
-
Takie tam dlugi lot ale stalo sobie wiec polecialem Pozdrowienia dla Warriorsow i Znajomych oraz dla mojego skarba Dnia 11-07-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [WarriorS] ________________________________________________ Niszczyciel 8.888 Lekki myśliwiec 350.000 Sonda szpiegowska 2 _________________________________________ Obrońca DESTROJER96 [moc] ________________________________________________ Okręt wojenny 1.054 Satelita słoneczny 500 Gwiazda Śmierci 38 Wyrzu…
-
Takie male przywitanie na Wasacie Znalazlem chwile wiec zaczalem skanowac i cos sie znalazlo lot w ukladzie wiec jakis zysk wyszedl Pozdrowienia dla Warriorsow, Znajomych i mojego skarba Dnia 23-04-2016 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor Schan [WarriorS] ________________________________________________ Krążownik 200.000 _________________________________________ Obrońca Hard ________________________________________________ Duży transporter 2.200 Lekki myśliwiec 60.716 Sateli…
-
obibok [WarriorS] & Constantin [WarriorS] & Schan [WarriorS] vs. Master of Puppets [SENATE] ~ 59230.96%
slimakk - - Hall of Fame
PostDzieki Panowie za zaproszenie i za locik i mam nadzieje ze do naSTepnego Ode mnie rowniez podzro dla Sojusznikow oraz dla Alicji i dostawcow ropy Obroncy SZO KUPIE DEX
-
Schan [WarriorS], obibok [WarriorS] vs. TheAnimal [SENATE] ~ 119452.54% TOP 3 ACS
slimakk - - Hall of Fame
PostKASA TO NIE WSZYSTKO TRZEBA MIEC TROSZKE UMIEJETNOSCI Od czego by tu zaczac 1890 zyczen dla nas Historia krotka Obronca mimo ostrzezen kolegow czyl sie chyba zbyt pewnie i latal sobie gaskami juz trzeci dzien w ten sam bunkier wiec poprostu ze tak powiem odpowiedzielismy na zaproszenie do kontry ale ze poznikaly wszystkie floty z sojuszu obroncy to stwierdzilismy ze trzeba sie wbic w uklad bo pewnie nam sporo recy zabraknie i obronca mial jeszcze 20k recy w bunkrze wiec opcja wbicia do ukladu by…
-
Na Vedze nie ma zycia jesli chodzi o aktywnosc graczy 90% to bunkry i to uni na pewno nie dotrzyma do nastepnego UF wiec jesli nas pominiecie to na pewno wielu dobrych graczy zakoczy przygode z OG bo to uni juz dawno jest martwe i nie wazne dla nas z kim nas polaczycie byle nas UF nie ominelo bo to ostatnia szansa dla wielu graczy Moze nie boimy sie Drako choc wiemy ze nie mamy tam szans ale zawsze to lepsze nie wieczny urlop z nudow :( Dla tego prosze zeby nie pomijac Vegi w UF bo to ostatnia s…
-
- 1: P,R,S,T =>U (floty x1, eco x3) plus 25 pol (aaaalbo łączymy PRST tylko we własnym gronie bez U) - 2: u1,u67,u68, => u1 - 3: u66,u69,A => A (tutaj docelowe uni do ustalenia) - 4: E,Q => Q (możliwe uśrednienie DF) - 5: D,O,W => X (docelowo floty 2x, eco 4 moze 3x), DF 50-60% Dolaczcie jeszcze Vege do 5 bo mysle ze gracze sie nie obraza jesli eko zostanie podniesione z 3x na 4x a jesli zostanie to i tak nic sie nie zmieni a floty sa 2x i DF 50% wiec praktycznie nic by sie nie zmienilo a jak ju…
-
Schan [WarriorS] & obibok [WarriorS] & crawl [CAZADOR] vs. Fabiano [SENATE] ~ 193039.24% TOP 1 ACS
slimakk - - Hall of Fame
PostPo pierwsze to Cie skanowalem jak widzialem ze masz jakies akty a Ty jestes off bo Cie mialem w buddy albo gdy chcialem sprawdzic sklad floty co jakis czas ale zawsze Ci zostawialem PW dlaczego skanowalem no chyba ze gdzies mi sie zdzaylo przez przypadek zeskanowac i nawet tego nie zauwazyc ... Druga sprawa to wiesz ze nie wrzucalismy na forum starc z naszych sojuszy a Fabek odrazu musial sie pochwalic wiec to tez mnie zdenerwowalo ... Po trzecie moze sam nie dawalem rady ale z Obim bysmy juz si…