Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 161-180 z 420.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• W sumie cały dzień nie skanowałem, ale pod wieczór coś mnie tknęło, żeby zerknąć tu i tam. Mysterious ma jednego moona w moim układzie i dlatego zauważyłem tam minutki, szybko sprawdziłem całe konto i okazało się, że Go nie ma. Najpierw atak na moona w układzie, spiesząc się na farming wysłałem 30k MT, zamiast 30k DT, ale te drugie też weszły, złom zbierałem na dwa razy. Widząc, że nadal Go nie ma posłałem skany na trzy pobliskie moony. Na jednym stała główna flota, postanowiłem spróbować zaatak…

• Zapowiadana aktualizacja - poprawione liczenie szansy na zniszczenie GSa/moona - optymalizacja liczenia kosztów i czasu kunstrukcji - nowa opcja w Handlarzu wersja 1.73

• Górnicy uSpica - 22.10.2018

chemikos - - DiD Spica

Jak nie masz, jak masz. Wystarczy Sztab i boostery 30% Poprawione, dzięki.

• Gratuluję debiutu, teraz będzie już łatwiej. Zysk bardzo przyjemny, sam chętnie przytuliłbym tyle. Obrońcy SzO!

• Górnicy uSpica - 22.10.2018

chemikos - - DiD Spica

No ładnie! 13 planet robi wrażenie. Graty. Oczywiście aktualizacja.

• Cytat: „Universum będzie posiadało następujące parametry: • prędkość ekonomii 7x (produkcja surowców, budowa budynków, badania, stocznie) • prędkość flot 1x (czas lotu, czas użycia teleportu, rakiety międzyplanetarne) • 80% złomu ze zniszczonych statków trafi na pole zniszczeń • 30% złomu z obrony trafi na pole zniszczeń • 50% współczynnik zużycia deuteru • 9 galaktyk • ładowność sond szpiegowskich • +30 pól ” Niby dobra dla górników, bo eko x7, ale jak przy takich ustawieniach złomu utrzymać sa…

• No to lataj dalej, ja na Quantum trafiłem 203 pola. 200 kolonizatorów, to nie aż tak dużo, trochę cierpliwości.

• Cytat od FILU: „Cytat od terry: „Ja bym podkrecil do 200% ze po zlomie odbudowywuje sie 2x tyle wtedy bylo by branie na takie uni ” to dopiero była by gra każdy by stał flotami i problem z FS i paliwem byłby rozwiązany każdy by czekał aż ktoś zechce kogoś zezlomować . ” I nikt by nie latał... Raj dla ekonomów

• W związku z spostrzeżeniami z tego tematu Czas budowy silosu planuję małą aktualizację. Termin nieznany.

• Czas budowy silosu

chemikos - - Błędy w grze

Jakoś nigdy wcześniej nie zwracałem uwagi na czasu budowy tych pierwszych poziomów. Przeanalizowałem wszystko i znalazłem odpowiedź. Wzór podany na forum jest prawidłowy dla każdego budynku, ale dopiero od szóstego poziomu* (włącznie). Przy pierwszych pięciu poziomach wynik trzeba pomnożyć przez współczynnik: 2/(8-p) p - oznacza poziom budynku Wychodzi z tego zależność: poziom - współczynnik 1 - 2/7 2 - 2/6 3 - 2/5 4 - 2/4 5 - 2/3 * - dla Fabryki nanitów, Stacji księżycowej, Falangi czujników i …

• Czas budowy silosu

chemikos - - Błędy w grze

Cześć Problem nadal występuje czy się rozwiązał? Korzystasz z jakiś wtyczek? Najlepiej daj screena.

• Zużycie paliwa (deuteru)

chemikos - - Gra

W sumie liczyłem na jakiś większy odzew. Widocznie nie jest to aż tak potrzebne.

• Wg mnie zagranie słabe. Mogłeś zaufać przeczuciu, teraz mówi się trudno. SzO Smyk, lataj LMami.

• No to chciałbym zgłosić: Speed x5 chemikos - Quantum Technologia ochronna - 25

• Cytat od .Smyk.: „Sobota + impreza + Dawid = złom SzO! ” Dobre Graty wlotu, niezły zysk. Obrońcy SzO!

• Widzę, że nie tylko mi DTki wpadły i to wypchane. Gratki. Obrońcy SzO!

• SzO okoń, to tylko trochę obrazków. Graj dalej, kolejna kopalnia krysi czeka. No cóż, agresorowi graty, zysk wyszedł pokaźny.

• I znowu coś się udało trafić. Obrońcy SzO! Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor chemikos [-KGH-] Technologia bojowa 250% - Technologia ochronna 250% - Opancerzenie 250% ________________________________________________ Duży transporter 25.000 Pancernik 20.000 _________________________________________ Obrońca SpawN44 [SG-UF] Technologia bojowa 210% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 210% ________________________________________________ Mały transporter 2…

• Pozdrawiam wszystkich. Obrońcy oczywiście SzO! Dnia 20-01-2018 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor chemikos [-KGH-] Technologia bojowa 250% - Technologia ochronna 250% - Opancerzenie 250% ________________________________________________ Duży transporter 10.000 Pancernik 5.000 _________________________________________ Obrońca Johnnet Technologia bojowa 130% - Technologia ochronna 160% - Opancerzenie 160% ________________________________________________ Mały transporter 25.000…

• Zużycie paliwa (deuteru)

chemikos - - Gra

Dodatkowe obliczenia.