Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 81-100 z 420.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Cytat od ackra: „To chyba troszkę nie po polskiemu: Połączone Universa Draco Jeśli jest liczba mnoga powinny być wymienione wszystkie uni łączone w danej grupie. ” Maile wysyła automat. Jest fraza 'Połączone Universa', potem jest lista serwerów spełniająca warunki*, a poszczególne elementy oddzielone są przecinkiem. * mam konto na danym serwerze Exodusowym przypisane do maila na którego przyszło powiadomienie W Twoim wypadku zbiór jest jednoelementowy. Brak poprawności językowej dla takiego przy…

• Cytat od ciap: „Po 2. Mówimy o fuzji - łączeniu dwóch serwerów w jeden. Nie mówimy o błędnym wysłaniu informacji o tym jaki serwer jest łączony z jakim. Dla mnie problemem jako gracz byłoby jakby np. przenosiło tylko 3 planety. ” To jest informacja jakie serwery są łączne, nie ma tam napisane, że łączą się ze sobą. Również dostałem takiego maila i dotyczy to tylko serwerów exodusowych. To jest takie poinformowanie, że należy się zalogować i wykonać jakąś akcję, tzn. wybrać uni docelowe, bo jak n…

• Lamusy też są potrzebne. Jeszcze ze dwa takie i może na szpiegowską by było...

• Super farming Gratki i częściej tu zaglądaj.

• Nic spektakularnego, ale lot przez galę. Recki trochę dexu zjadły, na szczęście farming to zniwelował. Pozdrowienia dla znajomych, dostawców dexu oraz sojuszu i najlepszych graczy Quantum ...moment, to te same osoby. Obrońcy oczywiście SzO, ale tym razem gdzieś bliżej proszę. Dnia 18-10-2018 następujące floty spotkały się w walce: Agresor chemikos [PACZKA] Technologia bojowa 250% - Technologia ochronna 250% - Opancerzenie 250% ________________________________________________ Okręt wojenny 10.000…

• Prawdopodobnie w innych społecznościach gracze mają do wyboru kilka uni docelowych stąd ten zapis o losowaniu, jeżeli ktoś sam nie wybierze. U nas niestety takiego wyboru nie ma, a FAQ-u zostało tylko przetłumaczone.

• Cytat od ciap: „Nie byłam pewna i musiałam dopytać. Z informacji które dostałam losowanie NIE odbywa się na wszystkie docelowe serwery (czy tam wszystkich koszyków) a między docelowymi przypisanymi do danego serwera. Jeżeli u nas jest jeden docelowy to wszystkie konta trafią na jeden serwer docelowy. Konto z jednej grupy nie przeskoczy do innej grupy. ” Trochę szkoda (chociaż było, to do przewidzenia), bo nie chciałem problemu z multi. Pytanie odnoście współpracy z osobą trzecią. Załóżmy, że mam…

• No to trzeba kogoś trzeciego do listy, bo nie będzie ankiety i trzecikolo nie wygra. gracz: Marys powód: dostał bana za za duże starcie

• Dzięki za szybką odpowiedź. Cytat od ciap: „No i oczywiście wraz z udostępnieniem przekazania konta gra na multi musi się zakończyć. ” A wtedy grę zacznie żona/dziewczyna/siostra czy tam mąż/chłopak/brat.

• Cytat od Art: „Jeśli nie ma wyboru i zostanie naruszona zasada multikontowości, czy będzie ban? Mamy świadomość braku dostępnych rozwiązań na ten moment. Dlatego też od zakończenia procesu fuzji do momentu wprowadzenia przekazywania kont w Lobby, Ci gracze, którzy będą posiadali więcej niż jedno konto na serwerze, nie otrzymają blokady. Będziemy jednak weryfikować, czy multikonta nie będą naruszały pozostałych zasad oraz interakcji między sobą bez względu na rodzaj aktywności. Tworzenie nowych m…

• gracz: trzecikolo powód: idluje od zawsze, a jeszcze nikt nie zaorał Mu bunkra

• Na 'eko' będzie. Gratki kontry, zmiażdżyłeś te GSy. Obrońcy SzO!

• Może być, tysiąc GSów, to już fajny kąsek. Gratki! Obrońcy SzO!

• Górnicy uSpica - 22.10.2018

chemikos - - DiD Spica

Dzięki za wpis. Dodane. Jeżeli na nowym uni będę prowadził podobny temat, to skopiuję tam tylko najnowsze wpisy, tj. z września i nowsze, dlatego zachęcam do aktualizacji.

• Górnicy uSpica - 22.10.2018

chemikos - - DiD Spica

Liczę na więcej aktualizacji od innych graczy. Na nowy uni może uda się kontynuować temat.

• Cytat od DarthMario.: „Cytat od chemikos: „Spica ma iść na Virgo. Z tego co widzę nie ma tam bonusu pól +25. Czy będzie włączony? Co z regułą basha? ” Pola Ci zostaną Chemiś, nikt Ci ich zabrać nie może. Pewnie będzie ankieta. ” No właśnie raczej nie zostaną. Gdyby miały zostać, to analogicznie konto przenoszone z uni z bonusem +25 na inne uni z bonusem +25 razem miałoby +50 pól

• Spica ma iść na Virgo. Z tego co widzę nie ma tam bonusu pól +25. Czy będzie włączony? Co z regułą basha?

• Nie ma grupy 3. To pomyłka w numerowaniu?

• Wersja mobilna - problemy

chemikos - - Błędy w grze

Zdaje się, że ustawienia widoku wersji mobilnej przechowywane są w ciasteczkach. Może tu tkwi problem.

• Magazyn

chemikos - - Zadawanie pytań

Cytat od Chris Matters: „Jaki maksymalny poziom magazynu można dostać we wprowadzeniu jako nagrodę? ” 3 poziom