Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Takie konta też pojawiają się jak wystąpi jakiś problem przy rejestracji, a wtedy ludzie się dziwią, że już pierwszego dnia po starcie uni jest idlak. Oczywiście w takim wypadku nic tam nie jest wybudowane.
Na Quantum dwóch takich znalazłem. Konta którym kończy się ban nie są uwzględniane w rankingu, dopiero jak gracz się zaloguje. Wygląda to jakby urlop został zdjęty ze zbanowanego konta, któremu skończyła się blokada.
Jeszcze jedna sprawa. Próg określa również jakie moony opłaca się niszczyć, przy tym progu jest to minimum 5975 km. Podnosząc próg zmienia się również minimalna wielkość księżyca. Zgodnie ze wzorem za moona 8944 km będzie 470%, czyli ustawienie 500% eliminuje niszczenie moonów. Tylko jest proste rozwiązanie, wystarczy zmienić wzór na procent z moona. EDIT: aktualny wzór % za zniszczenie moona =((średnica/100)^2)/17
Termin terminem - są lepsze i gorsze, ja czekam na ogłoszenie zmian. Cytat od wakat: „W tej edycji czeka nas trochę zmian o których będziemy sukcesywnie informować. ” Kiedy można spodziewać się informacji? Do tego czasu nie ma co się zgłaszać.
Cytat od ciap: „Cytat od skar: „pamietam jak typ na 5 uni wyslal w formie zemsty z 50gs w jednym niszczeniu. niszczenie nie wyszlo gs poszly w piach ale w did na forum smiechu sporo z tego bylo ” Rekord OGame to 150 ” Ale to chyba na uni z eko x1? Mi się kojarzy taka akcja z 1000 GSami. Na Fornax lub na Electra po pierwszej fuzji. Dawno temu to było, więc mogłem coś pokręcić, ale taka ilość chodzi mi po głowie.
No miazga, z takiego bunkra wyjść na plus, to już trzeba mieć sprzętu sporo. Graty! Kogo bunkier będzie następny? PS: i tak wiemy, że bez tych pancernych sond starcia by nie było
Na farcie, ale ważne, że weszło. Dzięki za lot @DarthMario. Pozdrawiam sojusz z Q i z V Specjalne podziękowania dla @Terry'ego za trzeźwe myślenie rano.