Wyniki wyszukiwania

Wyniki wyszukiwania 341-360 z 420.

Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji

• Taki projekt

chemikos - - DiD Quantum

@Vendetta - weź mi przypomnij, które konta są moje, bo gdzieś listę zgubiłem i nie mogę się zalogować.

• Przenoszenie za anty.

chemikos - - Zadawanie pytań

A po co Ci 70 pól więcej? Np. 220 czy 230 to za mało? Każe dwa poziomy terraformera dają 11 pól, przy 8 lvl da to 44 pola. Wychodzi wtedy 182+44 =226 pól Dodatkowo, skoro ma to być długofalowo. Po każdym UF na uni docelowym aktywowany jest bonus +25 pól. I już masz 251. Daj proszę przykład jak to zapełnisz. EDIT: I powiedz mi jak wyliczyłeś ten koszt terraformera? 71 pól dostajesz przy 13 lvl Koszt rozbudowy od zera to: 819 150 000 kryształ 1 638 300 000 deuter

• kolonizacja

Jedyna sensowna opcja to elektrownia fuzyjna, w połączeniu z technologią energetyczną daje bardzo dobre rezultaty. No i do tego 3k satelitek. @Draken Dlaczego podajesz nieaktualną tabelkę z wielkościami planet? W poradniku kolonizacji jest aktualna. board.pl.ogame.gameforge.com/i…-FAQ-Planety-Kolonizacja/

• kolonizacja

@Lord Bunkier Tytan Ja tylko dlatego szukałem na 3. pozycji dużej planety (tu są największe z tych spośród pozycji 1-3. i 13-15.), żeby potem przenieść ją na 15. pozycję. No i się udało całkiem fajnie. O ile miałem pecha przy szukaniu, to temperatura po przenosinach to -130 stopni od -170 do -130 - tak dla jasności

• kolonizacja

Trzeba mieć farta, nic innego. Też szukałem na 3. pozycji, poszło ponad 200 kolonizatorów. Trafiłem 203 pola (czyli 178 + bonus 25 pól).

• Cytat od czemutujestem: „Fakt. Zaspany bylem Oczywiacie ze potwierdzone. Na starszych uni z eko x5, to znany myk u badaczy na uzyskiwanie surowcow "z powietrza" ” A ilu "badaczy" wg Ciebie zrobiło ten 26 lvl jonowej? Pierwszy post można traktować jako żart, ale już drugi to celowe wprowadzanie w błąd.

• Flota x5 wydaje się być max, bo więcej to chyba już będzie przesada. Ciekawi mnie jak daleko dojdzie speed ECO. Kiedyś było tylko x1, potem x2, kolejne już x5 - chyba wtedy było powiedziane, że to będzie max. Teraz pojawiają się x6 już. A jak będzie w przyszłości? dojdzie do x10? x20...? ART może na nowy rok zaproponuj wypasione uni np.: flota - x5 eko - ile fabryka da ACS 50% zużycia deuteru +25 pól 70% złom brak złomu z obrony 9 galaktyk

• Długie ataki

Cytat od Art: „Ba, u nas także taki argument był podnoszony w przypadku ważnych kont i unbanów.” "u nas" - czyli u kogo? "ważne konta" - które to? jakie kryterium musi spełniać konto, żeby było "ważne"?

• @Kippei Gdzie masz napisane, że ta zmiana ma jakikolwiek związek z grawitonami? Cytat od Art: „Ok, nie mogę zbytnio rozwinąć tego opisu, bo ma on związek z nową funkcjonalnością, która wkrótce trafi do gry. Proszę o cierpliwość, wszystko stanie się dla Was jasne. Na Waszym miejscu poczytałbym nieco o fazach księżyca na wikipedii ps. nie chodzi tu o grawitony :x” A co do samej "nowości". Zmiana nie wprowadza w zasadzie niczego. Dalej nawet nie chce się komentować.

• Cytat od Lukas90: „Magazyny metalu i kryształu są pełne a deuteru nie. Dziwne końcówki wynikają z tego, że na skanie odejmowane są surowce z kryjówki. W tym przykładzie pasuje magazyn metalu i kryształu na 3 poziomie.” Tu masz odpowiedź wyjaśniającą wszystko. Skąd nagle bierzesz 'dodawanie' skoro masz napisane, że są 'odejmowane'?

• S&D - wątek dyskusyjny

chemikos - - Seek & Destroy

Cytat od DarthMario.: „ Widać, że chemiś górnikiem jesteś, ni wiem jak postawiłeś te 800 gs i resztę tej szybkiej floty.” Też się czasami nad tym zastanawiam . Dziwne, że do tej pory nikt mnie nie złapał, ale to pewnie dlatego, że "nie chce się" Wam. To, że "leń" dopada prawie wszystkich wcale mnie nie dziwi, wiem sam po sobie. Zgadzam się z Tobą, że jest to główny powód małej ilości zgłoszeń, ale chyba nie jedyny. W sumie napisałem tego posta po rozmowie z pewnym graczem. Stwierdził, że mógłby …

• S&D - wątek dyskusyjny

chemikos - - Seek & Destroy

Cytat od wakat: „Czas upływa, a zgłoszeń mało... proszę nie czekać na ostatnią chwilę, omija Was dużo zabawy i cenne nagrody ;>” Wydaje mi się, że sporo osób nie zgłasza się, ponieważ wymagane jest podanie składu swojej floty. Nie każdy chce się tym dzielić. Może wystarczy wysłać takie zgłoszenie do Opiekuna projektu albo zmienić treść zgłoszenia podając np. wartość floty (punkty).

• Próby księżycowe

chemikos - - DiD U68

Cześć Chętnie wymienię się próbami moonowymi. Próby mogą być z sond, LMów, CMów i MTków. U mnie w 6 gali. Proszę o kontakt w grze - chemikos

• Mnie też interesuje uni flota x1 eko x5 Do tego brak złomu z obrony, reszta parametrów ma mniejsze znaczenie dla mnie.

• Możesz też na event na tańsze skracanie. Wyjdzie 25% mniej - 324k anty 3t i 6t to dla Ciebie długo? Przecież to "chwilka"

• A jak zaatakuje Cię ktoś kto jest dla Ciebie na biało, a Ty się obronisz (strącisz jakieś statki bojowe), to też nie jest "honorowe" - Absurd totalny Fakt nie tracisz punktów, ale też ich nie dostajesz.

• Mecz punktowany x3 niedziela, 10 lipca 21:00 Portugalia - Francja 1:3

• VI kolejka - 1/2 finału (6.07-7.07) - mecze do typowania Mecze punktowane x2 środa, 6 lipca 21:00 Portugalia - Walia 2:2 czwartek, 7 lipca 21:00 Niemcy - Francja 2:0

• V kolejka - 1/4 finału (30.06-3.07) - mecze do typowania piątek, 1 lipca 21:00 Walia - Belgia 1:2 sobota, 2 lipca 21:00 Niemcy - Włochy 1:0 niedziela, 3 lipca 21:00 Francja - Islandia 2:1 Mecz punktowany x2 czwartek, 30 czerwca 21:00 Polska - Portugalia 2:1

• IV kolejka - 1/8 finału (25.06-27.06) - mecze do typowania sobota, 25 czerwca 18:00 Walia - Irlandia Płn. 2:0 21:00 Chorwacja - Portugalia 3:1 niedziela, 26 czerwca 15:00 Francja - Irlandia 2:0 18:00 Niemcy - Słowacja 2:0 21:00 Węgry - Belgia 1:2 poniedziałek, 27 czerwca 18:00 Włochy - Hiszpania 2:2 21:00 Anglia - Islandia 3:1 Mecz punktowany x2 sobota, 25 czerwca 15:00 Szwajcaria - Polska 0:3