Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 201-220 z 420.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od ciap: „I uważam że jeżeli ktoś robi jakieś poradniki to powinien wpisywać wartości realne. Wpisał nierealny poziom fuzyjnej. Żeby edytować trzeba excela zapisać na komputerze. Część graczy tego nie zrobi dlatego to autor powinien przemyśleć co tam wpisuje. ” A ja uważam, że @Qwant-holon bardzo dobrze zrobił wpisując takie wartości. Użytkownik takiego arkusza musi chwilę się zastanowić co od czego zależy i gdzie to zmienić, żeby wynik był sensowny. Wg mnie najkrótszy sposób nauki korzyst…
-
Tylko po co liczyłaś ten koszt fuzyjnej? W pliku, który Ty udostępniłaś masz ustawione 3 poziom energetycznej. I to jest brane do obliczeń. Zmień, wynik będzie inny. Możesz też zmienić maksymalny poziom fuzyjnej, który będzie brany pod uwagę. Wpisz tam jakiś możliwy do zbudowania (20-24 lvl). Zwyczajnie nie zmieniłaś ustawień w pliku i od razu rzuciłaś swoimi wyliczeniami kosztu fuzyjnej. Krytykujesz arkusz, a nie zmieniasz danych na sensowne.
-
Bardzo dobre opracowanie. Sam pomysł też całkiem dobry. Sensownie dobrane współczynniki. No i sam arkusz też wygląda dobrze. Na razie nie testowałem, może po świętach zerknę. Cytat od ciap: „Aktualnie mam kopalnie metalu 44 wiec potrzebowałabym na zimnej fuzyjna na 46. ” Proszę wytłumacz mi jak jak to obliczyłaś. Dla eko 44/36/40 wystarczy 29 poziom fuzyjnej przy 12 lvl energetycznej (to ma każdy). Przy 18 poziomie energetycznej wystarcza 23 poziom fuzyjnej. I to bez Mechanika/Sztabu.
-
A takie coś wpadło. Pozdrawiam sojuszu i znajomych Dnia 08-12-2017 --:--:-- następujące floty spotkały się w walce: Agresor chemikos [-KGH-] Technologia bojowa 250% - Technologia ochronna 250% - Opancerzenie 250% ________________________________________________ Duży transporter 5.000 Lekki myśliwiec 500.000 Pancernik 15.000 _________________________________________ Obrońca taky Technologia bojowa 200% - Technologia ochronna 200% - Opancerzenie 200% _______________________________________________…