Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 121-134 z 134.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
próby moonowe
arts - - DiD Dorado
PostWymieni sie ktos probą póki event trwa? Nick: Arts
-
Uni wystartowalo Poznajmy sie
arts - - DiD Dorado
PostNo to klikne że dwa razy.. Powo wszystkim i pozdrawiam:-)
-
MUNDIAL 2018 - typowanie
arts - - Piłka Nożna
Post1) Argentyna-Brazylia 0:0 dog.0:0 2) Leo Messi 6 bramek 3) Ćwierćfinał,pierwsze miejsce w grupie,6 bramek
-
Próby moonowe
PostMa ktoś jeszcze moony do zrobienia? ja dwa moony potrzebuje. moge powymieniac sie probami 27-03 (wtorek). nick w grze: arts
-
Martwe UNI Spica
PostAle on to dobrze zrozumiał. Spica ma juz rok czasu. Grałem tam, było fajnie. Ale oddałem konto. Uni umiera/wegetuje jak kazde, które dopiero co nie wystartowało. I nie łudź się ze gdzie bedzie inaczej.
-
Próby moonowe
PostWymienię się próbami. Nick: arts
-
Dostałem zaproszenie do tej akcji od piwofila i od razu się zgodzilem. Wziąłem to za urozmaicenie od monotonii latania po idlakach. Stwierdzilem, ze fajnie bedzie wiedziec pierwszy kto flotę znajdzie i zje . Agresorom gratuluje bo trafili to. Jak to Wy tu wszyscy piszecie : topcie na co tam chcecie :D. Piwofil mowi ze konczy z grą. Nie znam go i nic nie wiem więc po protu życzę powodzenia w realu. Sukcesów :). Pozdrawiam wszystkich.