Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 101-120 z 134.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Cytat od Czarna Owca: „Czy ktoś testuje ekspedycje dla klas innych niż odkrywca? W klasie zbieracza, pomimo wysyłania pioniera na ekspedycje, wyniki są dokładnie takie same jak przed wprowadzeniem nowej wersji gry. Cytat: „Zrabowano: 392.000 Deuter Zrabowano: 2.100.000 Metal. Zrabowano: 336.000 Kryształ. Zrabowano: 924.000 Metal. Zrabowano: 532.000 Deuter. Zrabowano: 1.152.000 Metal. Zrabowano: 432.000 Kryształ. Zrabowano: 324.000 Kryształ. Zrabowano: 1.176.000 Deuter. Zrabowano: 1.008.000 Metal…
-
Cytat od Apofis: „Cytat od arts: „dobrze A szare i zielone przyciski ? Skąd wiem.kiedy moja flota handlowa wróci skoro jej nie wi ” Zielone informują, że możesz wykonać handel bo masz wystarczającą ilość surowca lub to co oferuje druga strona. Szara na odwrót, że nie możesz bo nie masz surowców. ” to już nic z tego nie rozumiem. Kliknalem w szary znaczek A Leci do mnie transport
-
Cytat od @Piciu: „Cytat od arts: „proszę o wyjaśnienie na czym polega handel. Chciałem spróbować. Kliknalem 1kk dexu za 1.7 krysza. I od razu wystartował dex do mnie. A czy kryształ mam odesłać sam czy może jakos automatycznie wystartuje? I czy można jakoś cofnąć zakup ? @ciap wiesz? Może.mi ktoś pomóc? I dlaczego niektóre znaczki przy handlu są zielone A niektóre szare? Ja klikalem w szary znaczek ” leci juz do kupującego, ale nie widzisz u siebie tego ” dzięki. A to tak zawsze będzie że nie wi…
-
proszę o wyjaśnienie na czym polega handel. Chciałem spróbować. Kliknalem 1kk dexu za 1.7 krysza. I od razu wystartował dex do mnie. A czy kryształ mam odesłać sam czy może jakos automatycznie wystartuje? I czy można jakoś cofnąć zakup ? @ciap wiesz? Może.mi ktoś pomóc? I dlaczego niektóre znaczki przy handlu są zielone A niektóre szare? Ja klikalem w szary znaczek
-
Rynek - przeliczniki
arts - - Błędy w grze
Postna fenrir jest oferta 5kk mety za 3kk kryształu więc ni jak nie jest to 2.5 1.5 1
-
Zmiana parametrów eko
arts - - DiD Fenrir
PostA to Eko x7 aż tak sporo nam da ? Jak nam zrobią ankietę to trochę będzie niedobrze dlatego że część ludzi zagłosuje na Eko x7 a nie będzie świadoma tego że spadną badania. Ja nie byłem świadomy.
-
Zmiana parametrów eko
arts - - DiD Fenrir
PostA ja jestem przeciwny. X6 to i tak dużo. No ale jak będzie ankieta to trzeba będzie się z wolą większości zgodzić.
-
Lobby nie działa!
arts - - Błędy w grze
Postjak będzie miało się przedłużać to przedłuża blokadę.
-
Lobby nie działa!
arts - - Błędy w grze
PostPrzestań zwalac na kogoś czyjeś błędy. Było info. Nicsię nikomu nie stanie.