Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 81-100 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Nadal nie mogę zrozumieć dlaczego płaczecie nad tym złomem z obrony. @Starrk udowadnia, że na starym uni bez złomu z obrony na dłuższą metę bunkry też nie mają racji bytu. Sam w końcu pozbywam się lekkiej floty i zamieniam na gęsi, żeby pokazać bunkrowiczom, że nie tędy droga. Uni ze złomem z obrony sprawia, że od razu jest normalnie
-
BlackLatteCoffee [SKY] vs. Nagly-Atak-Spawacza ~ 184 587,92% Top1 solo
bobro - - Starcia Taurus
PostPodoba mi się to starcie. Pewnie, że szkoda Spawiego, bo to też dobry i zacięty gracz, któremu życzę szybkiej odbudowy. Śmieszne jest też wyśmiewanie kolejnego prawdziwego Starcia Tytanów przez naszą uniwersową maskotkę, która sama wkleja zwykłe farmingi na dużych trampkach i wielokrotnie przy nich powtarza literki (np. yeeeeaaaaaahhhhh). Gratty, Latte.
-
Event
bobro - - Błędy w grze
PostGejfordża na bana za spam!
-
Bez przesady. Przecież złom z obrony zmienia tylko tyle, że nie można się logować raz na tydzień, pozwalając by surowce leżały i czekały aż ktoś je zabierze. Na rozwiniętym uni można się raz dziennie zalogować, zrobić zwózkę i fsy. A na nowym i tak wszyscy muszą być czujni. Grałem na Betelgezie. Jak nas przenieśli na Taurusa, to się długo nie mogłem przyzwyczaić, że nie lata się po bunkrach.
-
Handlarz z ekspedycji
bobro - - Zadawanie pytań
PostCytat od Avinashi: „Cytat od Majcher: „ale nawet jak zmienie sobie surowiec na mete i wpadnie z exp to z atomatu chce wymienic kris paranoja ” Jeśli masz kupionego handlarza metalu to ten z ekspedycji nie zmieni Ci go na np krysztalu ” Któraś z teamówek napisała nawet, żeby w takim przypadku pisać bilet do supportu.
-
Handlarz z ekspedycji
PostNiestety, trochę kicha. Musisz sobie zamówić odpowiedniego handlarza i ewentualnie poprawiać przeliczniki handlarzem z expa. U mnie działa ostatnio, u niektórych wcale. Raczej nie spodziewaj się, że Ci zmieni surowiec do sprzedaży. Możesz też sprzedać 1 jednostkę kryształu i czekać na następnego handlarza - a nuż trafi się ten właściwy.
-
Handlarz z ekspedycji
PostCzasem się zmienia, czasem nie. Ostatnio zgarnąłem 4x handlarza i raz mi się nie polepszył, a 2 razy się polepszył, czwarty raz nie miał znaczenia, bo już był przelicznik "wymaksowany".
-
ST#221 ZDOBYWCA [Veto] vs. NoName [SDRR] ~ 1339.74% ciąg dalszy dramy :D
bobro - - Starcia Nekkar
PostCytat od Last Samurai: „(...) a sie winasz,juz nie mowiac o atakach, bo jetes kompletnym zerem,a probujez o ugrac hahahhahahahah ” I to jest właśnie to, o czym pisałem. Człowiek z sercem wyjdzie, coś miłego napisze, a on atakuje, bo źle odebrał. Współczuję.
-
ST#221 ZDOBYWCA [Veto] vs. NoName [SDRR] ~ 1339.74% ciąg dalszy dramy :D
bobro - - Starcia Nekkar
PostCytat od Apofis: „Cytat od Last Samurai: „Najwazniejze,ze ja wiem Nickow mialem co tydzien inny, wszycy mnie znaja z Angelo Di Livio i z gry nawet tutaj mam jakie konto , chyba elnietoperz tez ” No to nie ma też sensu pokazywać czegoś co tylko ty wiesz a inni nie są w stanie tego zweryfikować. Jak zmieniasz tak często niki to ciężko się połapać kto gra i zdobywa te ST. Jeśli masz jakieś ST super, tylko ciężko ogarnąć też tyle kont na forum. Dość skromne konta na forum jak na gracza z wieloma st.…
-
Mam wrażenie (może mylne, ale mam), że wyłączono mi możliwość zdobywania przedmiotów na ekspedycjach. Teraz mamy wydarzenie, podczas trwania którego można ich rzekomo zdobyć więcej, a mnie już od paru ładnych tygodni nic nie wpadło. Coś się popsuło, czy po prostu mam takie szczęście, że tylko mnie się nic nie trafia? Jak to wygląda u Was?