Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 781-800 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
TOP 1 SOLO gremlini [CNP] vs. tomecek - 17886.77% + zbiórka, klikany z PZ
bobro - - Hall of Fame
PostNo to się zieno pozbył konta... Gratulacje, gremlini, bardzo ładna bitwa Ci wyszła Pokonanemu podniesienia się, zbudowania swoich i dbania o nie.
-
Rekordy Betelgezy
bobro - - DiD Betelgeuse
PostJuż udowodniłeś, że jesteś kosmitą, więc rok Twojego spowolnienia nas nie zbawi Gratulacje i działaj dalej.
-
Rekordy Betelgezy
bobro - - DiD Betelgeuse
Postbadania: szpiegowska - 17. poziom - bobro [Amigos] flota: mały transporter - 73000 - bobro [Amigos]
-
Piranoss [CNP] & Avinashi [CNP] vs. wujek [Amigos] & bobro [Amigos] & Wilku Kontratakuje [MoP] & Andzia Dzika Bomba & looke [Amigos] ~ 6203.02%
bobro - - Hall of Fame
PostCytat od Piranoss: „Cytat za "bobro" Siła sojuszu nie polega na tym, że jesteśmy wysoko w statach tylko na tym, że jesteśmy razem Tak zgadza się , zamieniamy się miejscami ja mam Twój skład floty Ty mój co robisz? szalejesz bo masz czym więc ja to właśnie robiłem i jeszcze zrobię bo po co mi pomoc jesli w 99% solo sam orałem. A w taki sposób jak mnie złapaliście to nie na jednym uni potężne floty padały na grube kkk” A w życiu. gdybym chciał grać tak jak Ty, to skład floty miałbym podobny i byłb…
-
Piranoss [CNP] & Avinashi [CNP] vs. wujek [Amigos] & bobro [Amigos] & Wilku Kontratakuje [MoP] & Andzia Dzika Bomba & looke [Amigos] ~ 6203.02%
bobro - - Hall of Fame
PostCytat od Piranoss: „wiadome ze to drugie podejscie a nie 4 czy 5” Nie był to pierwszy ani drugi raz, kiedy przylatywaliśmy do wracającego z akcji wujka. Tym razem okazało się, że "lecenie" okazało się celowe. Cytat od Piranoss: „badz jak mieli by jajka i zostali do konca ” Dokładnie właśnie to pokazaliśmy zostając. Andzia też ma wielkie jajka. Przyznam, że po wiadomości, że leci 26k panców, trochę spękałem, bo to jednak potęga jest, ale wuj uspokajał, że powinno się udać nie przegrać. Dla lepsze…
-
Dlaczego piszesz tylko o trzech spotkaniach, pomijając te cztery najlepsze? Monku dostanie kocówę, parę baniek na start, a delj sobie już sam zdobędzie, żeby tu wrócić Agresorce zwykłe gratulacje za to, że chciało jej się zemścić i duże gratulacje za to, że zrobiła to swoją flotą. Pożegnanie z pompą. Ciekawe, czy rzeczywiście jest to pożegnanie, czy tylko taka ściema jak Ratownikowa.
-
Rekordy Betelgezy
bobro - - DiD Betelgeuse
PostA co oznacza Standard? Edit: Aha, już doczytałem To ja mam impuls na 17. poziomie - zgłaszam (bobro [Amigos]) Edit 2: Flota mały transporter: 34000 bobro [Amigos]
-
50 życzeń [CNP] Tajny Agent Krecik & RealBadAngel & Avinashi & PanNurek vs. SZAKAL [CPN] = 1489 % [TOP6 ACS]
bobro - - Hall of Fame
PostMoja sonda miała nakręcić film z bitwy, ale padła w pierwszej rundzie, więc niewiele się nagrało. Oczywiście gratulacje dla agresorów, którzy niedługo wygrają tę grę, bo nie zostanie im nikt do złomowania SZAKALowi i dalszych chęci na walkę (ze statkami, a nie z satkami). Chociaż wiem, że niejeden z Was też lubi sobie czasem parę satek rozbić
-
Rekordy Betelgezy
bobro - - DiD Betelgeuse
PostNo dobra. powinno być: Napęd Impulsowy: 16 bobro [Amigos]
-
Rekordy Betelgezy
bobro - - DiD Betelgeuse
Postno to więcej na pewno ma SZAKAL i RoccoSinfredi aktualnie Niunia
-
Rekordy Betelgezy
bobro - - DiD Betelgeuse
PostCytat od Xadib: „dodać zastrzeżenie, że dotyczy tylko planet oryginalnie skolonizowanych na danych koordynatach, co wy na to?” Jak najbardziej. Moja najcieplejsza planeta jest na 1. pozycji: 220 - 260 stopni C najcieplejszy księżyc obok tej planety: 202 - 242 stopnie C Najzimniejsza planeta na 14. pozycji: -104 - -64 stopnie C najzimniejszy księżyc obok tej planety: -121 - -81 stopni C sumarycznie falangi mam 39 poziomów
-
SOLO; DAGOTHA vs RealBadAngel [CNP] - 10.724,35 % ------>>>> TOP 1 SOLO NA DŁUGO
bobro - - Hall of Fame
PostJa też gratuluję. Akurat RBA jest jednym z przyzwoitych CNP-ów, ale to bitwę mam skomentować, co niniejszym czynię. Piękne są takie starcia i nieważne nawet kto wygrywa, ważne że jest pindolnięcie, że wszystko naokoło świeci i są awanse i spadki w różnych statystykach. Gratuluję agresorowi podjęcia wyzwania i wyczucia. Gratuluję obrońcy zdrowego podejścia i życzę niełamania się. Zawsze możesz polatać trochę transporterami - nie ubędzie Ci od tego
-
SOLO; DAGOTHA vs niedzwiedz [PZT] - 2047,6% ----> Znikający PZ + 5 Życzeń + Farming + Zbiórka
bobro - - Hall of Fame
PostCytat od Vegass: „Pozdrowienia dla znajomych oraz wszytkich którzy chcą byc pozdrowionymiXD ” To dla mnie Gratulacje z powodu udanego polowania. Obrońcy oczywiście odbudowy, bo po to gramy, żeby wstawać.
-
SOLO: Zieno [PZT] vs. jsq ~ 2.261,17% + zbiórka + :::::::::TOP 3 SOLO UNI B.:::::::::
bobro - - Hall of Fame
PostCztery kilo owiec zjedzone Gratulacje dla jednego i drugiego. Niedługo faktycznie tylko CPN i ZPT zostaną na tym uni