Wyniki wyszukiwania
Wyniki wyszukiwania 41-60 z 802.
Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
-
Zmniejszania bunkrów ciąg dalszy. Pozdrowienia dla puszera ze SKY - tojka, który bunkier zmniejszył już wcześniej i po moim wlocie zmniejszył jeszcze bardziej. Pozdrowienia też dla Amigosów, dla @Drakena i dla @Jiyara, którzy też walczą z bunkrami, ale klasycznie Trampki były prawie puste, ale wziąłem z nich przynajmniej złom. Obrońcy życzę mniejszego zaufania do betonu, a większego zaufania do klasycznego ukrywania floty i surowców. Dnia 24-05-2021 05:11:10 następujące floty spotkały się w walc…
-
zly boobr [Amigos] & Koval [SKY] & dell1983 [SKY] vs. NNYDO [C2D] ~ 13052.74%
bobro - - Starcia Taurus
PostNareszcie udało mi się lamki ze SKY namówić do wspólnego lotu drobiem, w celu rozmontowania bunkra, któremu sam nie dawałem rady i jeszcze długo bym nie dał. Jak widać, zabrakło nam kilkudziesięciu sztuk do przebicia się przez te wrotki. Dziękuję @DELLowi za dołączenie i Kovalowi za grube wspomożenie, a zwłaszcza za zebranie złomu. Trochę było z tym przebojów, ale skończyło się dobrze. Dzięki, Panowie. Przy okazji pozdrowienia dla Amigosów, którzy pogodzili się z tym, że uni jest zabunkrowane Ni…
-
Dobry wieczór. Miałem tego nie wstawiać, ale Szanowny Obrońca zaczął się sadzić i ubliżać mi, że biję słabszych, więc jednak dodatkowy prztyczek w postaci wpisu na forum mu się przyda. Klasyk - stało i czekało na cwaniaka, więc zgarnąłem pierwszy, wiele przy tym nie zyskując (pozdrowienia dla nauczyciela lotów kamikadze, Kapitana Kuby Wróbla), a pokazując Obrońcy, czego nie powinien robić. Życie prywatne i rodzina życiem prywatnym i rodziną, a ogej ogejem i niech tak zostanie. Jak nie pilnujesz,…
-
Chociaż chwilę przed zamknięciem się wpiszę. Zwykłe zdarzenie - zobaczyłem na falandze, że wraca kilka owiec do zagrody. Stało tam jeszcze trochę obstawy, ale odleciała, żeby nie brać udziału w starciu Przy okazji pozdrowienia dla sojuszu, dla Kapitana Kuby Wróbla, dla Sobiecha i dla tych, którzy coś poniżej napiszą Samo starcie dość nudne, bo Obrońca się nie bronił, a jedynie odleciał tym, czym mógłby zwiększyć moje straty. Szybkiej odbudowy dla Obrońcy, żeby znowu szybko przekroczył 500k punkt…
-
Fuzja 2021
bobro - - DiD Taurus
PostAle co za różnica, dokąd nas dorzucą? Konta rozwinięte, jakieś umiejętności każdy ma.