Ta strona wykorzystuje pliki cookies (ciasteczka). Kontynuując jej przeglądanie, zgadzasz się na wykorzystywanie przez nas plików cookies. Więcej informacji
Gratulacje i ode mnie. Szkoda, że Spawi tak łoi i alkohol krzyżuje mu plany, bo już dawno zwyciężyłby każdego, kogo by chciał zwyciężyć Ładnie się, Panowie, bawicie. Jeszcze raz graty.
Słyszałem, że @BlackLatteCoffee utworzy nowy ładny wątek o kruszeniu bunkrów, więc wrzucam dwa: Pierwszy wlot do DjRomana na remis: zly boobr [Amigos] & Vir [Amigos] & Ramzes [Amigos] vs. DjRoman [BOA] ~ 4.14% Dnia 18-06-2021 06:54:16 następujące floty spotkały się w walce: Agresor zly boobr [Amigos] ________________________________________________ Gwiazda Śmierci 13.333 _________________________________________ Agresor Vir [Amigos] ________________________________________________ Gwiazda Śmierc…
No dobra. A gdzie można wrzucać raporty z rozmontowywania największych bunkrów uni T? Bo często nie powstaje przy nich ani kawałek złomu albo jest go bardzo mało, bo tylko z satek i pełzaczy (biedactwa) i nie łapie się taka bitwa na żaden próg, a przecież straty obrońcy są potężne :P56ad2de3-4cff-585b-9b23-1383200f72c3.jpg
I w ten oto sposób z mojego ataku zrobiłeś zwykły dofarm Niech Ci będzie, zostaje po właściwej stronie mocy Klikowi odbudowy i niełamania się naszym gnębieniem, bo to z miłości jest
To się trzeba Spawaczem urodzić, żeby takie akcje miały powodzenie. Ja się szczypię, patrzę, w końcu po dłuuugiej nieaktywności startuję, a delikwent po chwili do mnie pisze, że nic mi nie da Gratulacje Miało być Drakena, a jest Twoje Obrońcy Szo, pewnie się z nas śmieje
Ładnie sobie tam poczynacie na tej Librze Dobrze, że raczej nas tam nie przyłączą, bo znowu musiałbym przed Tobą uciekać Gratulacje. A Obrońcy szybkiej odbudowy i zwiększenia uwagi, czy Avi się nie kręci w pobliżu.
Podzielam punkt widzenia Kapitana. O wiele ładniej wygląda flota, kiedy obok, w rubryce Obrona widnieje piękne "0". Brysiowi szybkiego odbudowania i zemsty Kapitanowi gratulacje.
Wbiliśmy panu księciuniowi czarnoksiężników do układu i bez skrupułów rozbiliśmy wszystko, co tam miał. Najpierw wyczyściłem bunkier i Drakon miał zrobić solo tę flotkę, ale poprosił o wsparcie, więc wsparłem. Pozdrowienia dla współagresora, dla Wróbla i dla Amigos, na których powoli już czas, żeby się budzili, jak te śpiące olbrzymy Procent, oczywiście, sztucznie zawyżony przez mięso współagresora, ale i tak ładnie wyszło Starcie wyglądało mniej więcej tak: Dnia 28-05-2021 15:03:16 następujące …
Sobieski w reckach? Tego jeszcze tak oficjalnie nie było. Ten wcześniejszy raz to jakiś oszukany był, ale teraz to widać, że mocno sobie odpuściłeś grę Graty, Spawi, królobójco. Sobieskiemu też życzę wszystkiego dobrego, dużo zdrowia